|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#262 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() wiedzialem ze na koncu takiego posta bys naspamil bo za krótkie xD
dobra i kto tu wali popisy -,-? @topic 10/10 ![]() ![]() @All Co wam sie tu nie podoba? mi sie All podoba i jest smieszne!!!!111 Ostatnio edytowany przez Triplonq - 16-06-2008 o 10:50. Powód: Zal zal zal asfsgsagagfgyuagofagfilòahfòdsahfpòsauhfòiuadhgfsadbgfyhdsgfydgfydygfigsdifagsidygfydgfydgyfsgifagdisfgygsfiyakgf |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... Widać ciemny pasek u góry pierwszego otoczenia, mogłeś już zrobić ten screen w dzień ( light hack ;d ). Druga lokacja nie z Tibii? Nudna. Telewizor brzydki i nie w rzucie. Głupie " ł " .
Teraz co do humoru: Taki... no nie wiem, mi się średnio podoba... xd
![]() |
![]() |
#265 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ze wstępem się w pełni zgadzam. Nie spodziewałem się. Jak zobaczyłem ten temat na pierwszej stronie, pomyślałem o archeologach. A tu proszę, miła niespodzianka. No, odcinek nie najgorszy, uśmiech na twarzy się pojawił, ale do rotfla jeszcze dużo brakuje. =p
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Echhhh...To już nie to samo co kiedyś ;<
Wcale nie śmieszne ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]() W sumie fake niepowtarzalny.
![]() Mi tam się podoba, choć nie zawsze śmieszy. Bardziej śmieszą mnie ludzie którzy jak zobaczyli np. odcinek nr. 5 mówią ''o super, ale śmieszne, aż mnie brzuch boli'' a teraz piszą ''wcale mnie to nie śmieszy''. Rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Mi się tam podoba, ale zdyscyplinuj się, chłopie i rób odcinki częściej te party. Ale z kolei, zgadza się, odcinek nieoczekiwany. Te polskie napisy i pasek ciemności u góry na pierwszych screenach kiepski, telewizor napisy zasłoniły i nie widzę, a odcinek powoduje uśmiech od ucha do ucha. Te Nołkile, ten zdolny chłopak to fajne rzeczy są
![]() Down@ Robisz własną grę? Ciekawe...
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 02-11-2008 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() @X-Zero:
Nie bardo mogłem, odszedłem od gry po uptade 7.8 @Suhayl: Kto to Cloud Strife? @Lagon Night: Jestem zdyscyplinowany 1) Lekcje (jestem w LO) 2) Prace nad silnikiem własnej gry 3) Rozrywka lub kombinowanie nad grafiką Nie macie więc co gadać żebym robił bo to nic nie zmieni. Musicie czekać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odcinek nie najgorszy, ale nie przebija didla.
Trzyma poziom,byle tak dalej. Edit: A niech to. Nie patrzyłem na daty, myślałem że ten fake został odświeżony parę... no minut temu.
Ostatnio edytowany przez irwin546x2 - 28-11-2008 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() A ty patrzyłeś na ostatnią datę?
Vaudanin@ Nie podszywaj się za naszego usera. Masz reporta za odświeżanie i podszywanie się.
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2008
|
![]() Już tak nie śmieszy, dowcip z namiotem czytałem jako o Holmsie 89 razy, ale dalej jest nadzieja, że reszta wywoła śmiech, jak pierwsze kilka partów.
Rozwiąż rebus: Podpowiedź kogo chcemy wyrzucić z forum. Zawiesił kurtkę na Wieszaku i doznał szoku. Jako Użydkownik forum poudaje szkodnika. //////ładuje odpowiedź------- Alert: blocked by moderator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @up
Postawiłes sobie za cel wyciągnąc wszystkie tematy z dołu na samą góre?! -,-
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2008
|
![]() @Up
Nie chcę, żeby ktokolwiek skończył jak ja. Na ostatniej stronie miejsc w tworzeniu fake-ów.
Rozwiąż rebus: Podpowiedź kogo chcemy wyrzucić z forum. Zawiesił kurtkę na Wieszaku i doznał szoku. Jako Użydkownik forum poudaje szkodnika. //////ładuje odpowiedź------- Alert: blocked by moderator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ale to nie jest jakikolwiek powód do odświeżania tylu tematów. To, że są daleko to nie znaczy, że są słabe. Jakby wyciągnąć wszystkie dobre fake'i na pierwszą stronę, to by zajęło to trochę więcej stron.
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ots me i teraz ten fake jest jeszcze bardziej ekstra bo sa efekty z painta !!!
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() @up:
Kupo durna ;< nielubiem cie! @topic 10/100 Ostatnio edytowany przez Hyuu - 26-01-2009 o 21:27. |
![]() |
![]() |