![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie http://eu.wowarmory.com/character-sh...Kazzak&n=Shaks
Zawsze możesz wysłać PW jeśli się obawiasz o jakieś szmerki. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oni nawet nie umieja przepisac cyfr dotyczacych racialow, to co dopiero przetlumaczyc tekst.
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a no chyba ze bo raciali na pamiec nie znam wiec 1 kroki kierowalem tam. jezeli tam jest blednie napisane w takim razie sry i przyznaje sie do bledu.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 6h grania w 2dni i 13lvl zaraz mam skinninga i leatherworkinga i mam takie pytanko jak nabijać unmanded czy jakoś tak w skillach obok bowa,axa itd dla huntera
|
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja przepraszam za nie mile zachowanie sie na forum i udowadnianie jaki to jestem zajebisty. Mam nadzieje ze zakopalismy "topor wojenny.
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() to Ci dziwna sprawa...ja mam link do armory swojej postaci i jeszcze nikt mi nie spamował...
|
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie: robię nową postać undead łotrzyka i nie wiem jakie wybrać skille.
Na 2 postaci mam enchanting 250+ i mining 300+ nie potrzebuje możliwości robienia dobrych zbroi i mele weapon tylko coś do zarobienia trochę szmalu. Nie chce samych skilli z których będę otrzymywał surowce tylko poszukuję jakąś najlepszy skill do obrabiania surowców + jakiś który będzie trochę potrzebny do rozwijania skilla. Myślałem nad jubilerstwem gdyż mogła by mi wykopywać surowce tamta postać. Potrzebuje jakieś 3500k golda ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Pośród łotrzyków najbardziej popularny jest Herbalism i Alchemy, na potionach kasy sie robi jak lodu.
@Kołbaś: Zawsze istnieje PW, może wierzę, że masz 70 lvl, ale w full T6 i bliskość do feniksa czy jak to nazwałeś już nie. |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to ty czlowiek malej wiary jestes ze ktos mzoe nie miec full t6. Wielu kumpli z gildi juz ma. btw Fidusss widocznie miales szczescie ale np postac mojego hunterka PPetel zostala tak zaspamowana ze szok. Tutaj akurat nie dbam o to czy ktos zaspamuje bo postacia gram odczasu do czasu jak mam wiecej kasy i moge sobie pozwolic na 2 preepaidy.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak nabijać unmanded taki skill?
Jak tańczyć? Jak pisać do kogoś zeby nie pisało ze mam triala Jak dać zwierzakowi imię? Jak robić żeby nie zniknął? Ps. Piszę you have already pet jak chce zwierzaka a nie mam żadnego :/ Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 20-09-2007 o 23:21. |
![]() |
![]() |
#271 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak pisac? nie dokladnie wiem o co chodzi, ale jak do mnie kumpel pisal to normalnie przez komende "/w name (wiadomosc do mnie)" i nic nie kojarze zeby pisalo ze ma triala A na 2 ostatnie pytania nie znam odpowiedzi, bo nie gralem hunterem ( warlock nie moze zmieniac imienia swojego stworka) Ale wydaje mi sie imie pewnie mozna zmienic w zakladce o stat'ach zwierzaka. Ale to bys musial sie spytac Vrael'a, on gral hunterem ;]
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Jeśli chcesz zmienić zwierzakowi imię, zaznacz go jak zwykłego moba, najedz myszką na jego portret, kliknij ppm i użyj opcji "Rename" albo coś podobnego. Jeśli chcesz sie pozbyć peta, jest tam opcja "Abandon". Jak zrobić żeby nie uciekł? Musisz go karmić. Różne pety lubią różne rzeczy. Świnie są najbardziej praktyczne one jedzą prawie wszystko. Koty jedzą tylko mięso o ile mi wiadomo. Ptactwo to chyba mięso i owoce, żółwie tylko owoce... coś mniejwiecej tego typu(nie pamiętam dokładnie bo głównie ze świnią byłem
![]() ![]() @Kołbaś : Tak to prawda, jestem człowiekiem małej wiary ![]() Ostatnio edytowany przez Vrael - 21-09-2007 o 11:56. |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki i ostatnie pytanko mam skille axe itd. i jest jakiś unmanded o co łazi?
![]() Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 21-09-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() unarmed czyli bez broni jak zdejmiesz bron to nawalsz piesciami wtedy ci to rosnie. jednak trenowanie tego jest jak trenowanie fistfightin u najtow w tibii
btw co do tego mowienia teraz trial konto nie moze pisac private message(znaczy wishp) do osob o lvl co najmniej 60(mniejsze nie wiem pisalem tylko do 60 kumpla xD)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 21-09-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym dodal ze istnieja bronie typu "fist" ;D Z reguly wygladaja jak ostrza predatora/freddy "krugera" ( nie pamietam jak to sie pisalo)
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() skąd kupić/zlocić light hide i gdzie expić w Orgimarze na 14 lvl(hunter)
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad dostac ?
http://www.wowhead.com/?item=783#skinned-from lub http://www.wowhead.com/?item=783#contained-in-object albo kup na ah ( auction house, znajduje sie w stolicach) http://www.wow-europe.com/shared/wow...t/en/index.htm idz do " the barrens" na zachod od Durotar'u
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz . tez pamietam jak zarobilem 1 golda
![]() ![]()
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
|
![]() grzelu8 tylko na takich serwerach nie ma klimatu
![]() ![]() Co do Avalon to niesamowite gówno robią się bugi skilli moba nie można ulać bo ma god mode itp. |
![]() |