![]() |
#261 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
Imię: Burnek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 67
Poziom mag.: 56
|
![]() A to ciekawe tylko ze ta "polowa seleny" mowila mi ze nie oddasz bo juz podzielilas go. Ale spokojnie jeszcze oddasz =)
A tak wogule to nie placze tylko denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia co innego a robia co innego, raz mowisz ze padlem ze nie wyczyscilem questa a raz mowisz ze moja wolnosc byla tylko wymowka zeby mnie zabic Ogarnij sie Karolina |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Dzinku here, Witojcie ahoj ...
Dawno mnie tutaj niebylo ale widze za nadal nikt nie odpuszcza Xyrieli ![]() Niemam pomyslow na ladnego posta jak dostane weny to napisze cos ..... chcialem tylko przypomniec ze żyje ![]() Pozdrawiam, Wasz Djinnek de'Moon 00:14 Mohammed Al-Khasra [6]: Lista de HUNTEDS de la me: djinn de'moon, herney, hasan xadeso W szczegulnosci tego noobka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łapy / Białystok / Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Somgoku
Profesja: Knight
Gildia: Fahs / Wiesz o co chodzi
Poziom: 102
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
Buhahehehah ![]() ![]()
Tandrian Frags Killed Necevi at Level 87 unjustified Killed Ell'ciulass at Level 51 unjustified Killed Zakai at Level 111 ok Killed Peppo Azue at Level 97 ok Killed Ravuse Molitoris at Level 93 unjustified Killed Heradez at Level 78 unjustified Killed Martin Nocturna at Level 81 ok Retired trzeci raz ;] |
|
![]() |
![]() |
#266 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
Ty wogole gdzies wyjechales...;o Kur.. nawet sie nieskapnolem ze przestales walic te swoje nudne a takze dene posty:/ Bylo Tak Milo Jak Cie NIEBYLO |
|
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Kery Zokro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wolny strzelec jestem
Poziom: 125
|
![]() @Xyriela
Za deep fibule 169k dla mnie :> @Burnek Nieplacz juz tylko zacznij grac w ta tibie bedzie dobrze ![]()
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa? 'ok'
Ale ja nie moge, bo ja w ogole w Tibie nie ogarniam ![]() @Kery moge oddac w LMMach plx? Pozdrawiam, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne dla Ciebie wszystko jak kiedys zaprzysieglem :>
@burnek <3 Wiesz ze Cie kocham ![]()
Hail Symphony of Death. Ostatnio edytowany przez Kery_Zorro - 09-06-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Moze zostawicie, juz ta biedna Xyriele aka Karoline, dziewczyna sie w koncu zalamie, i skonczy grac, a tak zawsze bedzie w naszej spolecznosci, co prawda jest on troche blada, i nie zachowuje sie jak na swoj wiek przystalo.
ale czy sa to powody do nienawisci ? Zostan z nami Karolinko... ... NOT
#273 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() You ar not Olov! Leav this char!!
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() NOW !!!!! >.>
Znaki kinda. |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scotty Ty jestes taki zalosny =d
Lick lick w grze, a jak nie wychodzi, to sie na forum odstresowujesz =DDD Nie zalamie sie, chyba ze mnie Macavelli hacknie to moze wtedy przestane grac, bo nie bede miala czym <odpukac>. Skoro to temat wojenny, to opisze troche z dzisiejszych czy tam wczorajszych [juz po drugiej w nocy :eek: ]. Lizard Feleon padl od Klonkisha i Benecka, na co Cruoris sie ucieszylo, bo juz zaczynalo byc nudno. Potrzebowalismy druidow noobcharkow do bloczenia Ezekiela, Golle, Benecka i Klonkisha, bo sprytnie schowali sie w druid roomie (Alfis ich tam ropnal) pod desertem. Wiec poszlam tam takim noobem druidem ![]() Nie chce mi sie opisywac sytuacji, ale byla ciezka, nie bylo jak do nich dojsc. Benget poswiecil sie troche -,- bo wparzyl na przodzie i zaczal nawalac Ezekiela na pale, co skonczylo sie smiercia od ciezkich sdkow od Ezekiela ;s W koncu mielismy 4 mocniejszych druidow, ktorzy wlezli w korytarz i zdjeli Klonkisha (min. John the smasher, Gurrkiwag no i Benget come back). Golle chyba sie wystraszyl bo dal loga, wtedy juz mielismy ich w garsci. Ezekiel zabil pare noobcharow (w tym mojego 14 druidka <evul>) i wbil bana, dla Benecka nie starczylo noobcharow na bana wiec sie zlozyl.. a Cruoris zylo dlugo i szczesliwie.. ![]() Kolejny triumf moznaby rzec, ofc oczekuje wielu flamow ![]() Pozdrawiam prosto z dlow w Ank, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox Ostatnio edytowany przez Xyriela - 11-06-2007 o 03:41. Powód: tak se.. |
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|