Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-06-2007, 18:34   #261
rutek322
Guest

Domyślny

Ten temat pokazuje nam jak wielkie emocje wykazuje tibia na młodych ludziach...
uważam że powinien to zobaczyć jakiś specjalista
ciekawe co by pisali jak by była wiadomość ze wyłączają tibie na 2 miesiące z powodu restartu pacców xD http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=132712

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-06-2007, 18:34   #262
Alix
Użytkownik Forum

Alix's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: ╗╗

Stan: Początkujący
Imię: »«
Profesja: Elite Knight
Gildia: ☻☻
Świat: §§
Poziom:
Skille: ┘
Poziom mag.: &#
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Funfel Pokaż post
Bo sam grasz Ms'em o ile sie nie myle tak masz podpisane pod avantarem wiec nie wiem z czego sie cieszysz. Nie bije 10 lvli na tombie -.- jak juz to 1 lvl na tydzien na dragach. Matko ta tibia to ots sie robi dajcie tibie 7.6
Cieszę sie z tego, że teraz gra wszystkimi profesjami będzie równiejsza, bo nigdy nie będzie równa, zawsze ktoś będzie bił lvl szybciej. Poza tym gram okazyjnie, jak już wcześniej wspomniałem, jestem za tym żeby gra wszystkimi profesjami była mniej więcej równa a nie żeby sorcecm grało się lepiej niż kiną.
stary 08-06-2007, 18:36   #263
shiedel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: zalezy
Świat: Aldora ! ;p
Poziom: 70~
Skille: oMg
Poziom mag.: 55
Domyślny

Zreszta zobaczymy jak to bedzie DD ale musi byc fajnie bo przeciez bedzie wyrownanie profesji ekhmemm....
shiedel jest offline  
stary 08-06-2007, 18:36   #264
Rafayen
Użytkownik Forum

Rafayen's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów

Stan: Niegrający
Skille: 13/37
Rafayen ma numer GG 1502169
Domyślny

Bardzooo Dobrzeee

Powini porozkładać te bronie ne różne lvle tak żeby była jakas motywacja

Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie.

Lastfm
Rafayen jest offline  
stary 08-06-2007, 18:37   #265
Faratiz
Użytkownik Forum

Faratiz's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Polnoc Polski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Faratiz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 54
Poziom mag.: 54
Domyślny

Ja sie wogóle zastanawiam.... Praktycznie od zawsze profesje charakteryzowały się tym, że knightem/palkiem łatwo się expiło ale za to miał słabsze pvp za to profesjami magicznymi trodno się expiło ale miały i jak narazie mają wyjebane pvp. Ja nie amm nic przeciwko ulepszaniu profesji ale po kiego chuja je pogarszać?! No kurwa mać. Wybrałem profesję z dobrym pvp i che je takie utrzymać. Jak komuś przeszkadza ze społeczność magów za szybko expi to dla mnie mogą wany usunać. Z samym visem se poradze. Ale po co sie uczepiać czarów i run?? I tak wystarczająco trudno je dostac ze względu an ich cenę a im sie zachciało jescze je osłabiać.

ŻENADA

KLICK!
Łatwy sposób na Owntibie i inne gówna
Faratiz jest offline  
stary 08-06-2007, 18:37   #266
Alix
Użytkownik Forum

Alix's Avatar

Poziom:
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nedomanus Pokaż post
to ja koncze z tibia -.- na huj mi teraz ms... -.-

Po to, żebyś sobie nim pograł. Chyba że wybrałeś ms nie dla tego, że jest fajną magiczną profesją a dlatego że nim, aktualnie, gra się najłatwiej.
stary 08-06-2007, 18:37   #267
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród

Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koltun Pokaż post
Kurwa Jak Chcecie Nowych Czarow Dla Pala I Kiny To Na Armia Podkarpacki Ots Spiepszac Tam Moze Znajdziecie Cos Dla Siebie A Nie Zwalacie CaŁa Gre...x(
Mamy to czytać w sposób: Nie Zwalajcie Gry - Nie róbcie czegoś takiego że sorc może się czuć zagrożony przez knighta
"o nie to jest siara rze zabil mnie knajt ale pszeciesz sorc musi zafsze byc lepszy!!!!!!!!!!!!!!"
Boshe ludzie żal!!
Wyrównanie to jest coś czego ta gra potrzebowała! Nie dość już sorce dostaliście? Bicie ludzi z run na hotkeyach, wandy, itp.?? Uspokójcie się do jasnej cholery!!
Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń.
Rumcajsek jest offline  
stary 08-06-2007, 18:38   #268
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Świat: Calmera
Domyślny

Taaak! Taaaak! Bosko! Wreszcie sorc nie ubije knighta o 10 lvli od niego większego. Tibia wreszcie nabrała prawdziwej fantastyki
stary 08-06-2007, 18:38   #269
Xanroar
Guest

Domyślny

No, bardzo mi się ten pomysł podoba. Bardzo, bardzo mi sie podoba.
Trzeba zacząć oszczędzać na chipsach i cukierkach i na PACC'a zbierać <lol>.
Pewne było to, że duża liczba sorcerer'ów (nie powiem druidów bo im się naprawdę coś nowego należy) będzie "lekko" zdenerwowana z tego powodu, (wkurza mnie to jak 25 sorcerer z sd goni 30 knighta, a knight nie może nic zrobić, tylko uciekać). Dobrze, że w końcu wyrównają (?) profesje.

stary 08-06-2007, 18:38   #270
Koltun
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alix Pokaż post
Cieszę sie z tego, że teraz gra wszystkimi profesjami będzie równiejsza, bo nigdy nie będzie równa, zawsze ktoś będzie bił lvl szybciej. Poza tym gram okazyjnie, jak już wcześniej wspomniałem, jestem za tym żeby gra wszystkimi profesjami była mniej więcej równa a nie żeby sorcecm grało się lepiej niż kiną.
dobra ale tak zeby teraz sorc i drut nie byly zdupczone
kina i palkiem gra sie dobrze pod 7.6 i dalej chociasz wolal bym tibie 7.5 z ta grafika co teraz ;p bardziej podobał mi sie system runek i czarow zalezących od mlvl a nie lvl
Koltun jest offline  
stary 08-06-2007, 18:39   #271
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faratiz Pokaż post
Jak komuś przeszkadza ze społeczność magów za szybko expi to dla mnie mogą wany usunać. Z samym visem se poradze.
To by już było totalne udupienie FACCów
Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń.
Rumcajsek jest offline  
stary 08-06-2007, 18:41   #272
Koltun
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcajsek Pokaż post
Mamy to czytać w sposób: Nie Zwalajcie Gry - Nie róbcie czegoś takiego że sorc może się czuć zagrożony przez knighta
"o nie to jest siara rze zabil mnie knajt ale pszeciesz sorc musi zafsze byc lepszy!!!!!!!!!!!!!!"
Boshe ludzie żal!!
Wyrównanie to jest coś czego ta gra potrzebowała! Nie dość już sorce dostaliście? Bicie ludzi z run na hotkeyach, wandy, itp.?? Uspokójcie się do jasnej cholery!!

nei mowie zeby nie poprawili reszty profesji
szczerze to sorki mi zwisaja bo gram palem i drutem ale bedzie siara jak smniejsza siłe magi z runek

Ostatnio edytowany przez Koltun - 08-06-2007 o 18:43. Powód: bład
Koltun jest offline  
stary 08-06-2007, 18:42   #273
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz Pokaż post
Czy dobrze kumam że np. będę mógł walić z k axa np. na 20lvlu?
Będziesz mógł walić i na 6, ale będziesz zadawał mniejsze straty niżby to normalnie wynikało z ataku broni i skilli.
Duch Niespokojny jest offline  
stary 08-06-2007, 18:42   #274
Fejkowiec
Użytkownik Forum

Fejkowiec's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.

Domyślny

Ciekaw jestem, w którym Updacie czary Utevo Lux i Exura zostaną wprowadzone jedynie na posiadaczy PACCa <3

Ogolnie, to mi sie to wszystko miesza ...

- 100 lvl knight z powiedzmy 8 mlvlem bedzie bil z GFB/Explo jak 8 lvl sorc z 8 mlvl?
- Kazdy lvl knight bedzie mogl uzywac np. SCA, ale jesli nie ma wystarczajacego lvla to DMG bedzie zredykowane?
- Knight bedzie walil wiecej z melee? Nie wiem o co chodzi z tym, ze niektorzy pisza, ze knight bedzie walil jak sorcerer... O.o

Przeczytalem pierwsze 10 stron tematu, ale dalej nie nadazam : O!

W tibii jestem retired, nie wiem czy powracac do knighta [60 lvl]. : x
stary 08-06-2007, 18:42   #275
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Funfel Pokaż post
DOKLADNIE JESTM Z TOBA :*:* po huja pogarszac niech go nie ruszaja i juz
Funfel ty już się na ten temat zamknij. Wylałeś swoje gorzkie żale więc się uspokój. Żal ci dupę ściska bo już nie będziesz taki cwaniak do knightów i pallów?
Rumcajsek jest offline  
stary 08-06-2007, 18:43   #276
Alix
Użytkownik Forum

Alix's Avatar

Poziom:
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koltun Pokaż post
dobra ale tak zeby teraz sorc i drut nie byly zdupczone

A są?? Chyba nie. Poza tym, według mnie, siła sorków/drutów aż tak bardzo nie spadnie. Więc nie ma co narzekać. Wszystko sie okaże po up'ie.
stary 08-06-2007, 18:45   #277
Shor'tugal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
Domyślny

Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 256 (zarejestrowanych: 75, gości: 181)

@UPDATE
W update pisze, ze równiez pall i knight beda slabiej uderzac z run... Ciekawe jak bedzie wyglądała sytuacja z uhaniem sie knighta... (Nawet teraz za malo sie leczy...).

Mam sorca i lowlvla knight ale z wypasnymi skillami, więc jestem otwary na ten update
stary 08-06-2007, 18:46   #278
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Jak zwykle duże zainteresowanie... (Użytkowników czytających ten temat: 256 (zarejestrowanych: 74, gości: 182))

Ale czemu się dziwić, zapowiadane zmiany będą dość radykalne dla tibii (bo na wielu OTSach są już od dawien dawna...) stąd ilość graczy powracających do gry może nagle skoczyć. A co za tym idzie czekam na ich pomysł rozwiązania przeludnienia na serwerach...

BTW
Pewnie się okaże, że wszelkie te nowe czary dla knightów i pallów będą tylko dla PACC, a skończy się tym, że nie będzie się już dało normalnie grać na FACCu... No ale mniejsza, mnie już to na szczęście od dawna powiewa.
stary 08-06-2007, 18:46   #279
Koltun
Użytkownik forum

Domyślny

gram w tibie od koncowki 7.5 wiec moze mi powiecie co wczesniej sprawilo ze palki byly takie dobre??
ja wolal bym miec tamten system run i nie miec zadnych wadndow...
Koltun jest offline  
stary 08-06-2007, 18:47   #280
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Domyślny

Funfel: Ja nie ty. I znowu pokazujesz że grasz tylko tym co jest najłatwiejsze. Jakbyś nie byl sorry ale n00bkiem to byś grał dalej sorcem.
Rumcajsek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania