![]() |
#261 |
Guest
|
![]() Ten temat pokazuje nam jak wielkie emocje wykazuje tibia na młodych ludziach...
![]() ![]() ![]() ciekawe co by pisali jak by była wiadomość ze wyłączają tibie na 2 miesiące z powodu restartu pacców xD http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=132712 |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cieszę sie z tego, że teraz gra wszystkimi profesjami będzie równiejsza, bo nigdy nie będzie równa, zawsze ktoś będzie bił lvl szybciej. Poza tym gram okazyjnie, jak już wcześniej wspomniałem, jestem za tym żeby gra wszystkimi profesjami była mniej więcej równa a nie żeby sorcecm grało się lepiej niż kiną.
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Bardzooo Dobrzeee
![]() Powini porozkładać te bronie ne różne lvle ![]() ![]()
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Polnoc Polski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Faratiz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 54
Poziom mag.: 54
|
![]() Ja sie wogóle zastanawiam.... Praktycznie od zawsze profesje charakteryzowały się tym, że knightem/palkiem łatwo się expiło ale za to miał słabsze pvp za to profesjami magicznymi trodno się expiło ale miały i jak narazie mają wyjebane pvp. Ja nie amm nic przeciwko ulepszaniu profesji ale po kiego chuja je pogarszać?!
![]() ŻENADA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#266 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po to, żebyś sobie nim pograł. Chyba że wybrałeś ms nie dla tego, że jest fajną magiczną profesją a dlatego że nim, aktualnie, gra się najłatwiej.
#267 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Imię: Bulka the Grym
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
"o nie to jest siara rze zabil mnie knajt ale pszeciesz sorc musi zafsze byc lepszy!!!!!!!!!!!!!!" Boshe ludzie żal!! Wyrównanie to jest coś czego ta gra potrzebowała! Nie dość już sorce dostaliście? Bicie ludzi z run na hotkeyach, wandy, itp.?? Uspokójcie się do jasnej cholery!!
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
|
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Świat: Calmera
|
![]() Taaak! Taaaak! Bosko! Wreszcie sorc nie ubije knighta o 10 lvli od niego większego. Tibia wreszcie nabrała prawdziwej fantastyki
![]()
#269 |
Guest
|
![]() No, bardzo mi się ten pomysł podoba. Bardzo, bardzo mi sie podoba.
Trzeba zacząć oszczędzać na chipsach i cukierkach i na PACC'a zbierać <lol>. Pewne było to, że duża liczba sorcerer'ów (nie powiem druidów bo im się naprawdę coś nowego należy) będzie "lekko" zdenerwowana z tego powodu, (wkurza mnie to jak 25 sorcerer z sd goni 30 knighta, a knight nie może nic zrobić, tylko uciekać). Dobrze, że w końcu wyrównają (?) profesje. |
![]() |
#270 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
kina i palkiem gra sie dobrze pod 7.6 i dalej chociasz wolal bym tibie 7.5 z ta grafika co teraz ;p bardziej podobał mi sie system runek i czarow zalezących od mlvl a nie lvl |
|
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() To by już było totalne udupienie FACCów
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |
#272 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
nei mowie zeby nie poprawili reszty profesji szczerze to sorki mi zwisaja bo gram palem i drutem ale bedzie siara jak smniejsza siłe magi z runek Ostatnio edytowany przez Koltun - 08-06-2007 o 18:43. Powód: bład |
|
![]() |
![]() |
#273 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Ciekaw jestem, w którym Updacie czary Utevo Lux i Exura zostaną wprowadzone jedynie na posiadaczy PACCa <3
Ogolnie, to mi sie to wszystko miesza ... - 100 lvl knight z powiedzmy 8 mlvlem bedzie bil z GFB/Explo jak 8 lvl sorc z 8 mlvl? - Kazdy lvl knight bedzie mogl uzywac np. SCA, ale jesli nie ma wystarczajacego lvla to DMG bedzie zredykowane? - Knight bedzie walil wiecej z melee? Nie wiem o co chodzi z tym, ze niektorzy pisza, ze knight bedzie walil jak sorcerer... O.o Przeczytalem pierwsze 10 stron tematu, ale dalej nie nadazam : O! W tibii jestem retired, nie wiem czy powracac do knighta [60 lvl]. : x
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Funfel ty już się na ten temat zamknij. Wylałeś swoje gorzkie żale więc się uspokój. Żal ci dupę ściska bo już nie będziesz taki cwaniak do knightów i pallów?
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() A są?? Chyba nie. Poza tym, według mnie, siła sorków/drutów aż tak bardzo nie spadnie. Więc nie ma co narzekać. Wszystko sie okaże po up'ie.
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @UPDATE W update pisze, ze równiez pall i knight beda slabiej uderzac z run... Ciekawe jak bedzie wyglądała sytuacja z uhaniem sie knighta... (Nawet teraz za malo sie leczy...). Mam sorca i lowlvla knight ale z wypasnymi skillami, więc jestem otwary na ten update ![]() ![]()
![]() |
#278 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Jak zwykle duże zainteresowanie... (Użytkowników czytających ten temat: 256 (zarejestrowanych: 74, gości: 182))
Ale czemu się dziwić, zapowiadane zmiany będą dość radykalne dla tibii (bo na wielu OTSach są już od dawien dawna...) stąd ilość graczy powracających do gry może nagle skoczyć. A co za tym idzie czekam na ich pomysł rozwiązania przeludnienia na serwerach... BTW Pewnie się okaże, że wszelkie te nowe czary dla knightów i pallów będą tylko dla PACC, a skończy się tym, że nie będzie się już dało normalnie grać na FACCu... No ale mniejsza, mnie już to na szczęście od dawna powiewa.
#279 |
Użytkownik forum
|
![]() gram w tibie od koncowki 7.5 wiec moze mi powiecie co wczesniej sprawilo ze palki byly takie dobre??
ja wolal bym miec tamten system run i nie miec zadnych wadndow... |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
|
![]() Funfel: Ja nie ty. I znowu pokazujesz że grasz tylko tym co jest najłatwiejsze. Jakbyś nie byl sorry ale n00bkiem to byś grał dalej sorcem.
![]() |