|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nieeeeeeeeeee to nie moze byc prawdaaaaaaa!! czlowieku, tak jak juz wielu powiedzialo przede mna, najpierw polepszyli magow, teraz polepsza knightow. to normalne i sluszne. knight i pal sa bardzo poszkodowani, bardziej chyba pal, bo jednak mamy knighta na 300lvl a pala zadnego :/ ale sorc, zwlaszcza teraz, gdy ma rozdzki i cipbota jest prawdziwym herosem i w pvp i w pvm. trzeba to zmienic
![]()
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Do cholery, coś wam nie odpowiada to zróbcie sobie OTSa i tam grajcie. Nikt was nie zmusza do gry w tibie.
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cipsoft nie niszczy Tibii tylko właśnie naprawia stare błędy.
W obecnych czasach sorek to po prostu maszyna do wszystkiego. Do zabijania, do expienia, a teraz jak już nie będziecie mogli wbijać tysięcy expa przynajmniej inne profesje będą mogły z wam rywalizować i w pvp i w expie. Jeśli sądzisz, że teraz sorkiem nie można grać bo będziesz expił tak samo jak knight czy pall to znaczy, że jesteś zwykłym początkującym graczem. Chcesz odchodź z Tibii twoja sprawa, ale jeśli odejdziesz z powodu tego Up to jesteś zwykłym naabem... Bo jak pallów uwalali przez ostatnie 5 Up to co prawda żalili się, że źle będą skillować, ale nie płakali o to i nie mówili, że nie będą grali -.-. A teraz widać, że większość sorków to ludzie, którzy zrobili chary po to, żeby expić i znęcać się nad innymi profesjami. Teraz nareszcie Sorek dostanie w dupę i ja się z tego bardzo ciesze.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 19-06-2007 o 14:34. |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Co do pierwszej wypowiedzi założyciela, to się ciesze, jak odejdą tacy z tibii to może loota mi nikt nie podpieprzy.
A co do samego pomysłu to się cieszę, ponieważ sorcek na 200 lvl bierze draga na 1 sd, a knight ze skillami po 100, czy na 30 lvl, czy na 200lvl będzie bestię bił tyle samo, i o o wiele dłużej niż 1 strzał ;p. Więc update przyniesie korzyści, choć wydaje mi się, że expienie sorckiem nie będzie dużo bardziej monotonne, trudniejsze(?). |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Imię: Rhobar Stoneheart
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 41
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() bardzo dobry pomysł, nareszcie dostana po dupie-.- a cięzka praca knightów i pallków przyniesie wreszcie rozsądne rezultaty oraz kożyści
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 24
Skille: 6x/5x
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Skandal to twoje rozumowanie!!!
To bardzo dobrze chociaż mam sorca to sie cieszę bo będzie w końcu wyrównanie sił. Na razie jest tak: Knight-robi za parcel którego nie przesuwają potwory Palladyn-za osobę która dobija jak potwór ma 30hp żeby sorc sd nie tracił Druid-szpital pierwszego kontaktu Sorc-zbieracz expa i lvl'u ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zbanowany
|
![]() Grajcie grajcie knightami/pallami zwolnijcie najlepsze miejscowki dla ms/ed polowa z was sie jara jak wala 200 ek po 250 z broni co 2 tury a ms/ed po ile ;> ms/ed dalej beda najlepsi :>
@up Co za kretyn nie weisz ze ed jest najlatwiejsza , najbogatsza,najciekawesza,najbardziej pozadana postacia na hunty i najlepsza w expieniu? Ze sorc moze szybciej pgowac to nei znaczy ze druid wolniej EXPI ludzie wy tegonigdy nie zrozumiecie Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-06-2007 o 15:21. |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() "WEdług mnie jest to tatalnie żałosne. Mam 172 druta i przyznaje jest to gra o wiele łatwiejsza niż knajtem , na warlockach ciagle se zarabiam itp. Zgadzam się , że knajt jednak jest za słaby , ale czy wyrównywanie profesji to musi być konieczne obniżanie maga i druta do poziomu w którym nie zarobi na żadnym huncie ? Jezeli 40 many za morta to żaden hunt prawie sie nie zwroci a levele 150 + nie sa przyzwyczajeni do stania i robienia runek pod domem , żeby mogli sobie pohuncic 2 h . Tak jak wiadomo , o drucie znów zapomniano . Robi się to już żenadne , od 3 lat druidzi wołają o jakiś ofensywny czar , żeby cipy coś dołożyli a tu nic . Dzia wielkie"
[ironia]ohh tak kotek, ty postoisz 2h magiem na runy, ja 500h knajtem na skille[/ironia] Ludzie, gry mmorpg to ma być przede wszystkim PRZYJEMNOŚĆ, a nie lookanie co 5sek na % lvla. Teraz, każda profesja będzie dobra, potrzebna. Rozpocznie się współpraca, zależność jednego od drugiego, nowi kumple itp. Szczerze mówiąc, rycerzem grałem od zawsze i nawet jak był słaby, to nim grałem - dlaczego? Bo sprawiało mi to przyjemność. Cieszę się na te zmiany, mimo że magowie nadal będą silni, będą potrzebowali nas - starych doświadczonych rycerzy, czekających na pozwolenie i MOŻLIWOŚĆ walki, współpracy. Rozpocznie się era wspólnych huntów magiem + rycerzem (coś ala agresor + tank). Nie ma co panikować, bo wasze słowa to jedynie spekulacje. Wyjdzie w praniu, ale co by było, ja tam zawsze lubię rycerzyka ;-) |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() PANOWIE I PANIE (zwracam się do żalących się sorców i drutów)
To jest test serv, nie płaczcie, że palki/knighty będą lepsi od was ... Przykład: Te czerwone gwiazdki dla palka (nie wiem jak to się nazywa) biły po 800 ? A teraz biją po 300 ? TO jest ts ! Oni tam zrobili tak na "pokaz" przecież palek i knight nie będą brali draga na kilka shotów... Przyłączam się do kolegi up. To będzie gra, jakaś współpraca, już nie będzie tak, że knight będzie lurował po kilka hydr, a sorc to z morta wszycho bierze.
Ostatnio edytowany przez qq2 - 22-06-2007 o 11:23. |
![]() |
![]() |
#270 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Imię: Longaar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I jeszcze jedno słowo, najwięcej spamu robią Ci co piszą "zamknąć temat, to spam jest!", jakby wyrzucić takie posty to byłoby mniej do czytania i zostałyby same aspekty dotyczące tematu. gl
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Co prawda to prawda, nikt teraz nie wali w draga z SD, ale nie wiem czy pamiętasz, czasy jak nie było SP- SD były bardzo tanie i ogólnie dostępne i wtedy akurat użycie SD na draga nie było wyczynem. Ludzie, którzy mieli farmy i przez noc robili SD, często w dzień nie mogli ich wykorzystać.
Ale mniejsza o to, ze smokiem to był tylko przykład, żeby pokazać, że nawet nad niespecjalnym stworem knighci mają problem. Zobacz sobie ile knight soluje demona, a ile knight. Na początku istnienia Tibii, sorckowie byli jedną z gorszych profesji, rządzili knighci, potem palkowie, teraz magiczne profesje i zobaczymy co będzie później. |
![]() |
![]() |
#272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#273 |
Zbanowany
|
![]() [quote=Andrew;1502611]Co prawda to prawda, nikt teraz nie wali w draga z SD, ale nie wiem czy pamiętasz, czasy jak nie było SP- SD były bardzo tanie i ogólnie dostępne i wtedy akurat użycie SD na draga nie było wyczynem. Ludzie, którzy mieli farmy i przez noc robili SD, często w dzień nie mogli ich wykorzystać.
QUOTE] Farmy sorcow robiacych sd Hahahhaahahaha ty chyba nie wiesz co ty mowisz. |
![]() |
![]() |
#274 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Salarigoth;1502629]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#275 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() Cytuj:
przed update: hity 100lvl knight ze skillami 90 z sca = 0-250 hity 100lvl pall ze skillami 90 z arb (kusza z poi) = 0-200 hity 100lvl sorc/drut z 70 mlvl z exori vis =135-225 tylko ze knight wali tak "spark,puff,20,130,puff,puff,50,spark" zreszta jak palek a sorc/drut wali 2x szybciej...i co najwazniejsze,ZAWSZE walniesz minimum 135x2=270 a knight w tym czasie walnie "spark,80"...wezcie juz nie placzcie sorkowie bo wy mieliscie kilka update'ow robionych z mysla tylko o was,czas zeby teraz knight mial jakas przyjemnosc z gry i byl wkoncu do czegos potrzebny... kthxbye |
|
![]() |
![]() |
#276 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 12 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() @ms/ed ; sorc/druid :
Cieszcie sie ze cipsoft zadal sobie tyle trudu i wprowadzil różdzki w 7.6, cieszcie sie z tego ze wprowadzil manasy o polowe tansze , dodające duzo wiecej many... bez tego bylibyscie totalnie sux, wiec jak wam sie jeszcze cos nie podoba - bierzcie przyklad z polskich pięlegniarek i wyjazd pod Cipsoft a nie tutaj sracie - i tak wam nic to nieda.... |
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() [quote=Tomciu;1508527]
Cytuj:
-Wy all piszecie że SuX bo was udupili a co knight miał powiedzieć przez 10lat?<>gówno<> |
|
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Thais/Carlin
Imię: Smik Shan of Celesta
Gildia: Sky Riders
Świat: Celesta
Poziom: 31
Skille: Fish:30
Poziom mag.: 27
|
![]() Ja powiem tlyko tyle:
NIE MA TEGO ZLEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZLO ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Lubin City xD
Imię: Nighthear
Gildia: Poszukuję obecnie :P
Świat: Candia
Poziom: 15
Skille: -/-
Poziom mag.: 13
|
![]() A ja tam się ciesze ,że w końcu ulepszą knighta i palla . xD
Skończy się easy mode .Mam jeszcze małem pytanko czy wprowadzą jakiś czar ofensywny dla druida cos w stylu mort hura? Pozdro xD |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik forum
|
![]() Imo. Tibia robi się według CIP lepsza ... a 80% graczy coraz bardziej się zniechęca do gry, w sumie teraz ulepszą knight i palla, od zasrania sorców było a teraz co 2 gracz będzie: He is a knight.
Bo połowa z tych dwóch graczy nie potrafi grać pallem ![]() |
![]() |