|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#261 | ||
Guest
|
![]() Mam kłopot z postman quest. Wykonałem misję w której trzeba przynieść 20 kości. Więc je przyniosłem i nie wiem co dalej. Spojrzałem do działu questy i tam jest napisane że po wykonaniu tej misji NPC powinien powiedzieć
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2008
|
![]() Ej orientuje sie ktoś za ile sprzedam iron ore????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2009
|
![]() Ja mam pytanie proszę opowiedziec o Frag System.
np. Jezeli wbijam 4fragi dzis, kiedy mogę wbic nastepne 4 zeby nie dostac bana oczywiscie wbijam UNjsty nie Ok.! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: ZwD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gelundi
Profesja: Knight
Gildia: chcę nową lepszą nie bocącą :(
Świat: Calmera
Poziom: 31
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() nie ma tego więc się pytam ^^ czy jest na forum coś aby móc pobawić się swoim tibia.spr? bo kiedyś się bawiłem ale teraz nie wiem jak XD bo bym sobie pozmieniał wygląd kilku itemków
![]()
![]() |
#267 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wtedy kiedy ci RS zniknie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]() Siemka, mam pytanie czy mozna wrocic do Roodgaar????, prosze o odpowiedz
|
![]() |
![]() |
#269 |
Blondynka
|
![]() W momencie, gdy będziesz miał osiągnąć 5 poziom na Mainlandzie (czyt. zginiesz na 6), zostaniesz automatycznie przeniesiony na wyspę nowych. Jednak pojawisz się tam w takim samym stanie, jak po stworzeniu postaci - z pierwszym poziomem i bez eq. Jest to jedyny sposób na powrót.
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]() Slyszalem Ze Mozna Zmienic Swiat Dla Swojej Postaci Ale W Necie Nic Nie Znalazlem Wiec Psze Tutaj Help Plx :d
|
![]() |
![]() |
#272 |
Guest
|
![]() a chce ktos zrobic wt moja nerana twoja rubera. na neranie mam ponad 300k
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik forum
|
![]() witam wszystkich
mam czasem taki problem ze nie moge sie przelogowac (relogowac) na inna postac wiecie dlaczego tam sie dzieje ?? i jak temu zaradzic ![]() ![]() ![]() dopiero po ss to sie zmienia , a postać która w okienku jest niby online tak naprawdę jest wylogowana i to sie mi juz nie zdarza 1 raz zdarzalo sie wam to kiedys?? Ostatnio edytowany przez yolwik - 26-06-2009 o 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() To się często zdarza, nie tylko Tobie (w sumie mi sie nigdy nie zdarzyło). Twoja postać jest pomiędzy naszym światem i światem Gry, więc jedyne co zrobić to czekać to porządków (ss).
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]() Witam serdecznie, jestem tu nowy na forum. Wiec napisze krótko...
jestem tu w jednej sprawie, szukam informacji: 1. Kiedy pojawią się NOWE oficjalne servery tibia od dnia dzisiejszego ?? Szukałem wszedzie i mnie to szukanie zmęczyło bo nic dobrego nie znalazlem... 2. Który server albo servery są najświerzsze ?? I mniej wiecej jak długo istnieją... 3. jak już coś to gdzie moge patrzyć na bieżąco na info. z pierwszej ręki z punktu "1"... prosze o nie pisanie ogółowo np. "tibia.com i tam szukaj" napisać prosze dokładnie Tyle chciałbym wiedzieć... wy jesteście maniaki więc powinniście to wszystko wiedzieć.... a ja jestem po Baaaaaaardzo długiej przerwie i chce właśnie powrócić do gry. THX. |
![]() |
![]() |
#277 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Co do nowych światów to nikt konkretnie nie wie kiedy i jakie będą. Jedynie jest parę plotek ze nowe światy będą gdzieś na zimowy update i ze będą to pvp albo ze juz nie bedzie itp
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2009
|
![]() Ja mam mały problem, otóż : Nie mogę się zalogować do świata tibii. Koledzy mówili mi, że loguję się (świecę na VIP'ie) na ok. 5 - 6 sekund i logout. Trwa to już, łohohho - 3 miesiące. Tak wiem, było napisane o tym na FAQ'u lecz na OTS'y mogłem się logować normalnie + jak mówiłem, nie mogę się zalogować od 3 miechów.
Bardzo proszę o pomoc PS. Nie mówcie żebym reinstalował tibię, chyba nie myślicie że tego nie robiłem. |
![]() |
![]() |