![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Valoria
Poziom mag.: 47
|
![]() nice djinn price. Gz Vampirki, lootles dlatego, ze ja zlootowalem 2 dni temu : ]
Co do Horned Foxa, to raczej nie masz szans. PRzeciez to Secura x] Btw. Ty jak expisz to czekasz na full mane, nie? Bo jak Ci 15 mp schodzi, to alby huncisz - 2, albo na - 3 ale czekasz na mane. Ja tam wole przywastować... Kiedyś się podwójnie zwróci ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nomadek - 11-08-2008 o 00:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Arveni
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() @nomadek
Nie czekam na full mane. Chdze troche na -2 czkeam aż vampy sie zrespią, ide na -3 do jednego respu gdzie 2 vampy, do nastempnego z dwoma vampami zabijam ide do góry itd. A co ma to że zlociłes vamprike 2 dni temu że ja zlociłem vamprike?
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magia xD
Nie lepiej Ci na -3? 40k+ expa na h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Ema mam takie pytanie jak zrobiliscie tak ze mozecie oboje wklejac swoje screany ???bo mam z tym problem
![]() @topic spoko zdjecia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Knight Rudi
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() Photos!Znowu żółwie ale już z nimi kończę
![]() Level nr. 58: ![]() 3 mln: ![]() Loot na 2 wypady: ![]() Level nr. 59: ![]() Loot: ![]() Boszki: ![]() NARESZCIE 60 LEVEL!!!!! ORAZ EQ!! ![]() KOMENTOWAC!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Bełchatów - Widzew
|
![]() @Rudi
Dlaczego expisz na lagunie na 0 albo -1? Zejdz nizej-lepszy exp ![]() Gratz. @maxis Nigdy nie trafisz na Horned Foxa ;p Zawsze czeka tam 1-5 idiotow liczacych na szczescie =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to pora na moje ss'ki
![]() Stan banq bo sprzedaniu itemów z ek'a ![]() 45 level ![]() Hail Sd ![]() M lvl, niestety słaby ![]() ![]() Coś z valori 8 level ![]() Tak sie skiluje na pvp ![]() ![]() Komentować to będzie więcej
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeyeeyee, Valoria Rox!...
Gz 45 ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
![]() |
![]() GZ maxis & rudi
@maxis Będziesz grać na securze czy valorii?? Bo coś ostatnio offline na securze jesteś. ;p
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi, Maxis wybrał lepszy server.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Imię: Maokirmolak
Profesja: Paladin
Poziom: 43
Skille: 67/47
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Jednego Asslickera mniej
![]() Gz adancuf ![]() ![]() @up Gucior fail szuka pocieszenia ? <rzal?>
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Orek Uchiha
Świat: Celesta
Skille: 80/75
|
![]() @upupupupup...
Rudi mam prawie takie eq jak ty^^ jedna różnica to g legi ale można też doliczyć 8 lvli różnicy ![]() ![]() @topic Gz all i przyjdzcie do mnie bo cos niema komentów ![]() edit @up asslicker mi sie dziwnie kojarzy z...dupolizem..
Best hit: [ITEM]Justice Seeker[/ITEM] [MONSTER]Pirate Buccaner[/MONSTER] 374 ;] Best solo: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER][MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Team:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] 23:09 Aibit roy [20]: sell 100gp ( in shop sell for 250gp) 11:47 XXXXXX[50]: a gdzie na bk byles? 09:54 XXXXXX[52]: Loool Full assassin kosztuje 280k przeciez na trade sprzedają Ostatnio edytowany przez OrekUchiha - 13-08-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra mao odpierdol sie. Coś z Valori
1 m lvl ![]() Jakiś kolo chciał sie bić na party to nomadek powiedział ze mi pomoże i oto skutek ![]() ![]() Avanse ![]() ![]() Domek przed i po (thx Qba ![]() ![]() ![]() Teraz coś z Secury Rano poszliśmy z Rudim na tomby (on ma ss'y) a po tombach na dragi for fun Taki sobie hit ![]() I przed chwilą znowu poszliśmy lecz był full resp (prawie 0 deadów na ziemi) i dlatego zabiliśmy 2 vampy i ... ![]() Jutro też na tomby idziemy ![]() Komentować
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
![]() |
![]() gz vampirki, sprzedajecie ją??
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Knight Rudi
|
![]() Czyli Securę.
Cytuj:
Jutro rano jade do Warszawy, wracam za 3 dni, wtedy dodam zdjecia. A z ta vampirka to fart maksymalny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedziałem lepszy server, nie gorszy.
Cool screeny, Gz Vampki to chyba 2 w 2 dni ? :> Valorie wybrał ![]() Ostatnio edytowany przez Nomadek - 14-08-2008 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() E no Co to ma Kurwa być? Zaśmiecacie kłutniami Topic moich kolegów!! Wy macie kommmentować SSy a nie jego wybory!!
TO co on wybierze was nieobchodzi...was obchodzą SSKi @Topic GZ Vampki oby tak dalej ,,, a mi dragonka w 2h nawet niechciala poleciec... ![]() @rudi & maxis Jakby coś się działo , kłutnia wejdzcie na mój temat i napiszcie o tym(przy okazji jebnijcie komenta ![]() @reszta Czy to jaki serv wybrał to nie offtop?
Best hit: [ITEM]Justice Seeker[/ITEM] [MONSTER]Pirate Buccaner[/MONSTER] 374 ;] Best solo: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER][MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Team:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] 23:09 Aibit roy [20]: sell 100gp ( in shop sell for 250gp) 11:47 XXXXXX[50]: a gdzie na bk byles? 09:54 XXXXXX[52]: Loool Full assassin kosztuje 280k przeciez na trade sprzedają |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srry że ostatnio trochce zaniedbaliśmy temat ale to nadrobimy
![]() Najpierw awans z valori ![]() I teraz secura, coś z cyklu "To przez Orka i jego ss'y gram ek'iem" ![]() Najpierw jakiś hit w nomada ![]() Syf na piramidzie (good sie tam expi ![]() ![]() Zajebiście to wygląda jak ma sie mino na jednego hita ![]() ![]() Level dobity ![]() Quest na żólwie zrobiony. Może sie tam przejde wieczorem ![]() No i oczywiście trzeba było zrobić barbarian test ![]() ![]() ![]() A jeśli już miałem dostęp do areny to czemu nie ![]() ![]() ![]() Będą komentarze to wieczorem coś dam
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha Orek Ma moc zmieniania ludzi xd
Zajebiście to wygląda jak walisz na hita potwory typu Beho,Zerk Albo jak Walisz 300+ xdd btw. Gz i Wstaw coś koniecznie ![]()
Best hit: [ITEM]Justice Seeker[/ITEM] [MONSTER]Pirate Buccaner[/MONSTER] 374 ;] Best solo: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER][MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Team:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] 23:09 Aibit roy [20]: sell 100gp ( in shop sell for 250gp) 11:47 XXXXXX[50]: a gdzie na bk byles? 09:54 XXXXXX[52]: Loool Full assassin kosztuje 280k przeciez na trade sprzedają |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Lokacja: Poland
Imię: Mistrz Szybkosci
Profesja: Paladin
Gildia: Bez Gildii
Świat: Eternia