![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też mam neo, ale wolę przez hamaka.
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak sie gra w bg po necie? Znaczy sie chodzi mi oto jak wyglada rozgrywka? Przechodzisz kampanie na coopie czy jak ?
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() Normalnie, jak w singlu, z tą różnicą, że każdy gracz kontroluje określoną ilość postaci. Mogą to być postacie jak Minsc czy Aerie albo można od razu zacząć drużyną złożoną ze stworzonych przez siebie postaci. Przechodzisz kampanię z paroma osobami, masz wszystko tak, jak w singlu. Fajnie się gra, grałem już z forum z Dwimem i Karlosem, ale skończyło się na tym, że się pokłóciliśmy z Karlosem, zarąbaliśmy go, potem Dwim próbował mi wbić nóż w plecy, ale moja postać była silniejsza od jego kapłana (chyba kapłana)
![]()
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Jakby co, też moge zagrać. Baldur nawet sie na dysku kurzy, miałem przejść po raz xx ale mi sie odechciało.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I żebyśmy w razie czego mieli wszyscy te same wersje - macie zwykłego BG2 czy w tej edycji z klasyki? I gramy z TB czy bez?
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam Bg ze zlotej klasyki. Jezeli to wazne to mam zainstowanego TB.
Jak co to ja chce Edwina ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imo w multi to się bardziej opłaca brać tylko importowane postacie. Ja tam na pewno wezmę swojego woja (o ile jeszcze mam go gdzieś).
Ja też mam ze złotej klasyki, ale mam też wersję zwykłą.
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() 2 z klasyki. Miałem też zwykłą (i 1 i 2), ale płytki już chyba sie do użytku nie nadają ;d. Szczególnie 1, gdzie jeszcze trzeba było płytki zmieniać co lokacje praktycznie ;d
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to git, że każdy ma z klasyki. Jeszcze ktoś chętny? W weekend można zagrać. W sobotę raczej odpada, chyba, że koło 18, bo o 16 gra Arsenal.
![]() |
#270 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Zagralby ktos w coda 2/4 , ew. bf2 (gdzie totalnie lamie) przez neta?
Ostatnio edytowany przez robek - 20-09-2009 o 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() Takie rozwiazanie mnie za bardzo nie interesuje, ver 17, ew moge przeinstalowac i zagrac na 10/14/16 czy na jakiejkolwiek innej wersji. Chociaz w ostatecznosci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Mweh, ja w Lodzi mieszkam, wiec pojsc i zobaczyc nie zaszkodzi, chodz slyszalem ze impreza nie bedzie niewiadomo jak rewelacyjna. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Grał ktoś w Anno 1404? Miałem zamiar się zaopatrzyć, bo podobno fajna gra. Opłaca się?
![]() |
![]() |
![]() |