|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#261 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Cytuj:
JA się zgadzam z tobą.Takiego autorytetu dla nas i wszystkich już nie będzie ![]() Ale z jednej strony jest mi smutno bo papież umarł, ale z z drugiej cieszę się bo on już nie cierpi i go już nic nie boli. |
|
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja proponuje żeby wszystcy chrześcijanie do dnia pogrzebu papierza Jana Pawła II ubrali sie na czarno (w tibii oczywiście)...
|
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]() Papież jak już wcześniej napisano był Wielkim Człowiekiem i dobrym! Jeżeli ktoś jest katolkikiem powinien wiezyć, w to, że Jan Paweł II jest teraz w niebie z Bogiem. Ludzie, może dla nas nie ma już tego człowieka, który zminił historię, ale on sam jest teraz z rodziną szczęśliwy...
Składam głębokie kondolencje[*] "Odszedł do historii ten człowiek, który ją tworzył" |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
nie chodziło o to że mi się nie podobało że nie ma czarnego out fitu tylko że chodzi se po mieście i ktoś tam coś mówi o papieżu a ten się śmieje jakiś głupie teskty wali jak "Ave satan"... takiego spotakłem i mu napisałem żeby zmienił out fit pośród 40 ludzi na czarno w depo na jakiś inny byle nie czerowny (taki miał) |
|
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() ubierzcie się na czarno na tibi.ci oczywiście co są wierzący,to dla naszego papieża.thx
Ostatnio edytowany przez Polinik - 05-04-2005 o 15:55. |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Pewnie wiekoszosc z was ma gg albo tlen no i oczywiscie jest okazja ludzie zaczeli rozsylac lanuszki co mnie bardzo denerwuje i uwazam z enie ma sensu poniewaz jesli ktos chce sie pomodlic za Papieza to najlepszym wyjsciem bedzie wedrowka do kosciola. No ale sa wyjatki od wszytskiego dzisaij pewna osoboba przyslala mi lancuszek ktorym bardzo chcialbym sie podzielic bo ukazuje on ciekawa zagadke ktorej z tego co mi sie wydaje nikt jeszcze nie odkryl.
Papiez miał 85 lat i 8+5=13, zmarł o 21:37 i 2+1+3+7=13, była to data 02.04.2005 co daje 2+4+2+5=13! czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą mocne nie?? dla mnie to znak ręki boskiej. a nie rzaden przypadek |
![]() |
![]() |
#267 |
Guest
|
![]() Po prostu aż musiałem założyć profil. Więc zaczynam od sedna. Jak można być takim debilem, imbecylem. popaprancem, idiotš, i dzieckiem godnym pożałowania jak niektórzy z was. Jestescie porabani. "Przebiezmy sie w Tibi w czarne stroje". Dzieci komputera mamy żałobe. I jeli naprawdę jestecie Chrzecijaninami to zastanówcie sie nad tym, wyrzeknijcie sie przyje,mnosci(gier) i zamiast biegac w czarnym ubraniu w wirtualnym swiecie usiadzcie i w spokoju się pomódlcie. Naprawde brak mi słów. Jednak wiem że do maniaków nie dojde. Ale naprawde zastanowcie sie nad soba.
|
![]() |
#268 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Been there, seen that. ![]() P,ANMSP. |
|
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#270 |
Guest
|
![]() Próbowałe mi przysrać?? Czy tylko nawišzałes??
|
![]() |
#271 |
Guest
|
![]() Ja mówie tak :
Dopiero 5 lat po śmierci można zostać błagosławionym a dopiero dużo puźniej świętym ... a JP II zostanie świętym za kilka miesięcy MAX. |
![]() |
#272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
@PacMan: Wydaje mi sie, ze nie - to co teraz dzieje sie na swiecie to euforia ludzi, ktory nie zabardzo wiedza co ze soba zrobic. Po smierc JP2 wiele osob, zwlaszcza polakow dostalo szoku - co sie tera stanie!!!! Z tego co mi moja babcia niedawno opowiadala po smierci przedostatniego papieza bylo tak samo... ale potem wszystko ucichlo @topic: chold papiezowi
![]() |
#273 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Nie mam nic do ateistow (lol, ktorzy zreszta nie istnieja), ale do takich ktorzy bez przerwy atakuja papieza i katolikow "bo cos im sie w kosciele nie podoba" zaczynaja mnie irytowac. Jak to ktos napisal o ludziach takich jak ty na tibia com: "Most people who insult the Church are rebellious but are cowards. So they insult the Church for fear of acting out against something that will actually physically hurt them." how true! Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 06-04-2005 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
#274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Nie jestem katolikiem, nie interesował mnie papież za bardzo , jednak gdy zmarł nie moglem powstrzymać łez, pewnie dla tego ze Wielki Człowiek Odszedł i od dłuższego czasu na www.tibia.de forum na RL Forum bronie Papieża,tam niektorzy go wrecz wyzywają , Jakis BR załozyl temat z fake'iem: trumna a w niej siedzi papież i podpis APRIL FOOL... Żal ..... sciska.
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() Oryginalnie napisane przez Lenin komunista
Faktycznie to byl wielki czlowiek i trzeba mu dac szacunek. Ale jak na wszyskich kanalach 24h na dobe caly czas i tym gadaja to mozna zwariowac!! Bo np. po jakiego grzyba polsat i tv4 puszczaja dokladnie to samo!!! Przez to czworka nie puscila kwalifikacji do formuly 1 i chyba nie puszcza wyscigu!! Dosc juz mam o tym papierzu dajcie mu spokuj!!!!!!! Ja jestem jednym z wielu fanow formuly 1 w polsce i chyba mam prawo obejzec cos ciekawego w telewizji??? No i po cholere polast i tv4 puszcza to samo!!!! Ich powalilo!!! Fakt wielu to denerwuje ale ja nie moge tylko z powodu FORMUŁY 1 sie wkurzasz?!omg ale z ciebie człowiek.... nawed osoby innej religii go szanują a tu takie cos....brak mi słów |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik forum
|
![]() [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Najsczersze kondolencje.... Nawet Dzwon Zygmumta zdzwonił.~(sam slyszalem) Drugiego takiego człowieka nie bedzie.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[*][*][*][*][*][*][*][*] |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() Papież Jan Paweł II,
jest wielkim filozofem, zwolennikiem pokoju i pojednania, ale przede wszystkim wielkim Człowiekiem. Doputy nie zginie pamięc o Nim -- On będzie żył tu na Ziemi w sercach ludzkich. Nie smućcie się, albowiem dołączył do grona świętych... REQUIESCAT IN PACE... |
![]() |
![]() |
#278 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Cytuj:
A gdzie tu jest brak szacunku? Pomyśl co mówisz. To tylko w Polsce jest taka komedia, żeby puszczać non stop to samo. Dobrze niech jeden program będzie o Papieżu niech leci 24 godziny na dobę. Ale omg nie wszystkie kanały w TVP. I wszędzie to samo. Jedna wielka paranoja. A to że ktos tego nie chce oglądać to wcale nie znaczy że nie ma szacunku do Papieża. Ja telewzji już pare dni przez to nie oglądam. Ale czytałem że jakieś seriale puszczają ale sportu np. Ligi Mistrzów to już nie. Brawo za profesjonalizm TVP. Macie racje że was to denerwuje. |
|
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() To jest temat w jakim mamy wyrażać żal po śmierci Wielkiego Przywódcy, a nie diskutowac o planówce na TVP , czy Polsacie rozumiecie ? Odpoczniecie pare dni od TV także na lepsze Wam to wyjdzie. Kolejny mały plusik
![]()
![]() |
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
WCALE NIE MACIE RACJI!!!! Takiej osobie nalezy sie szacunek a wy go nie okazujecie. ,,CZEMU WTF?!" otoz dlatego ze macie zniesc, kosciol jest najwazniejsza organizacja, a papiez jest najwazniejszym w kosciele czyli.. ZMARL NAJWIELSZY CZLOWIEK SWIATA i nalezy mu sie pare dni o jego pamieci tylko niz puszczanie jakiejs zasr**** formuly 1.