![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() A ja mam pytanie, bo jak sie dowiedzialem (od kolegi kolegi kolegi.....).
Chodzi o to: czy w GW za RL Cash sie kupuje jakies dodatkowe skille ??
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() juz mam spoko jest mam 10 lvl nekro ojczul deathblade
ps kiedy mozna sie nauczyc summonowac te szkielety co wala na odleglosc i kiedy mozna sie nauczy summonowac cos co nie umiera
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 28-07-2005 o 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up up:
eeeeee........nie. Co 6-9 miechów wychodzą NIEOBOWIĄZKOWE dodatki, jeden wart 19$ (ale są plotki że wart tyle co normalna gra... już nie wiadomo komu można wierzyć ... ). up: Wszystko umiera... to zależy od skilla ... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Taaa...wiemy... (ci co grają w GW). To jest taki bonus od twórców... ale i tak to jest tylko PATCH.... a dodatki napewno wyjdą i wniosą ... nie wiem 20% tego co jest już w grze (terytoria itp... profesje (ciekawe jakie... :> ) oraz pogłoski chodzą żę i rasy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() A ja mam pytanko, jak nie spełniam wymagań broni (hammer mastery 9 a mam 5) jakie straty ponosze z tego powodu?
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie możesz atakować...albo atakujesz słabiej...nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() aloha ja mam jedno pytanie.
Na jakiej zasadzie wyceniacie przedmioty? Na co patrzec? ( : |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy się przyda .... .
Daj mi jakiś przedmiot to ci go wycenie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I jescze jedno pytanko czy bonusy ze sprzetu sie kumilują? Na przykład jak zbroja dodawała by mi hammer mastery, i spodnie też? To one razem dadzą mi 1 hm, czy każda z osobna 1 czyli razem 2?
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Ktoś wcześniej wspomniał zę za Wowa trzeab płacić abonament -.- zdementuje to bo mój qmpel gra za darmo na jakimś ruskim servie wprawdzie co jakas godzine go wyloguje ale da si grac
![]() @Edit : jak płacisz abonament to jest uczciwa gra ( tak jak pacc) a na tym ruskim servie tak jakbys uzywał cheatów ![]()
boom! Ostatnio edytowany przez J0hny - 28-07-2005 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() każda 2... ale ... jeśli dajesz RUNY to tylko jedna runa się liczy (jeśli runy dodają do jednego... czyli, masz superior vitality i major vitality... to sie liczy tylko superior).
uP: CO ty nie powiesz ? Wiesz że wszyscy tu wiedzą że WoW ma PRIV - Servy ?! (TAK to SIE TAK NAZYWA !). I po co mam grać na priv serwach za friko jeśli pogram 1 miech, rozkręcę się a tu serv już wogule nie działa i nie będzie działać ? Nie Dementuj plotek których wogule nie było -.- ... tu sie gadało o OFICIALNYM WOWIe a nie pirackich serwach. <idiot -.- > Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 28-07-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak go zidentyfikowalem to mi sie dwa komponenty odblokowaly ;P chyba, ze bardziej oplacalne byloby wyciagniecie komponentow? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmmm... max 1k...
Mało kto kupi taki łuk, jesli może se kupic MAX DMG bow za 500 g potem dokupić 2 upgrady za łącznie 2k , czyli wyniesie go to razem 2,5 i będzie miał nawet dobry łuk (zależy też jakie upgrady kupi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Kolega mi mówił, że można w tej grze mieć maksymalnie 20 lvl. Jednak wydaje mi się to dosyć dziwne, ponieważ wtedy prawie nikt nie grałby w taką gre dla osiągnięcia tak małego poziomu.
Czy to prawda z tym 20 lvl czy nie?? powiedzcie tak czy nie i poprosze o dowody ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() owszem w grze mozesz osiagnac tylko max 20 lvl , a ty masz archainczne i zeby nie powiedziec kretynskie podejscie do mmorpg ( znaczy sie tylko lvlowanie ....)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobiłem ten 9 hammer mastery, teraz wymiatam
![]() ![]() Moja aktualna postać: ![]() I to jak w GW potwory mogą zaskakiwać. Tu spotkałem Żubra, w puszczy, tuż za rogiem ![]() ![]()
![]() |
#278 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Koreańczycy. Wiesz, kto pwnzuje w MMORPG? Koreańczycy. Czy ty jesteś to mózgiem w stanie objąć? Wyobrażasz sobie, w jak krótkim czasie Korea wymiatałaby w GW wszystkich (i tak wymiata) nabijając po 300 leveli na miesiąc? GW to nie jest TYLKO lvlowanie. W tej grze chodzi PRZEDE WSZYSTKIM o questy i walkę między graczami... @pabloxxl Mogłeś prosić wcześniej, na swojej postaci mam chyba z trzy takie młoty. =P WoGle to olej młoty... Najlepiej się przerzuć na topory/miecze z jednego powodu - artefakty i tarcze. Młotki są dwuręczne, więc nie można w drugiej łapie ściskać artefaktu, który ci doda +20 HP i +15 nrg (jak w moim przypadku)... Owszem, młoty mają największy DMG... Ale co z tego, skoro topory mają najwięcej skilli do obrażeń a miecze są chyba najszybszymi broniami? Nie mówiąc już o tym, że łatwiej znaleźć świetny topór/miecz i artefakt od młota, który by był przynajmniej trochę gorszy od takiego miksu.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 29-07-2005 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Mam z Shanem postać w GW E/Mo. Zrobiliśmy kilka ciekwaych zdjęc tylko, że mamy ich tak dużo, że by sie cała strona zawaliła moim jednym postem z zdjęciami.
![]() ![]() ![]()