![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
|
![]() post usuniety bo mi tak Elixer radzil
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:13. |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]() Lepiej Zaplac
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() post usuniety bo mi tak Elixer radzil
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:15. |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a po drugie wkurzasz ludzi tym ciaglym wypowiadaniem ze masz 13 lat. Te ubulewanie nad soba samym jest denerwujace ![]() a ja dla odmiany pozdrawiam Loda Erusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 |
Zbanowany
![]() |
![]() suv jedna jest prawda : trzeba bylo zostawic erusa w spokoju gdyz potrzebny jest taki jak on na serverze (najwiekszy pa) teraz gdy go "nie ma" kazdy cos z tego zaczerpnal i zaczynaja byc problemy ....a co do kiroya 20k to przegiecie ale 10k slusznie nawet... millido zapalciles za to ze jeden koles cie chcial wywalic z cave wiec czemu masz nie zpalcic kiroyowi ktorego oczernailes na forum?
|
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba Lorda a nie Loda ;p a kiroy ciagle nie powiedzial mi za co =| to co mialo byc raczej brane jako zart, a nie doslownie przyjal ze go to obrazilo
edit: jesli ktos zostal NIESLUSZNIE obrazony przeze mnie, przepraszam 21:12 Suv Dragonslayer: i nigdy ode mnie nic nie chcesz? 21:12 Kiroy Wind: nie <zaplacilem 10k> 21:12 Kiroy Wind: lol 21:12 Kiroy Wind: tzn ze nie 21:12 Kiroy Wind: ze bede chcial 21:12 Kiroy Wind: XDXd 21:12 Kiroy Wind: NARAZIE FRAJERZE POLICZMY SIE POTEM forumowicze swiadkami, mam nadzieje ze tylko se jaja juz robi
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 17-10-2005 o 22:04. |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() [Suv jak już tak pieniądze rozdajesz to mi tez coś parclkiem możesz podesłać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() grrrr Suv z mila checia pojde po Ciebie z kiroyem..Kiroy odezwij sie na gg bo nie chce mi sie wbijac na Obsi nie majac w list vip targeta juz ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() hmmm co ja moge powiedziec ... moze sie unioslem troche fakt ale czlowieku rozmowa z toba to normalnie ciezka sprawa zastanawialem sie czy ty jestes taki glupi , tepy czy specjalnie mnie prowokujesz .... normalnie stary dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagi ... no widzisz teraz to piszesz ze to zarty hmmm jescze pare godzin temu sie nie zapowiadao na zarty ... wiec jesli chcesz ze mna zyc w zgodzie zachowuj sie jak czlowiek ( dojrzalosci od ciebei nie wymagam tylko szacunku i nie odwalania schematow ) a nie przepuscilem ci tego bo moze to ci da lekcje nie jak tracic kase ale jak szanowac starsze osoby i abys nie myslal na przyszlosc ze w tibii nie obowiazuje takie zasady jak szacunek prawda itd wez se do serca to bo wiesz w sumie to mi troche glupio ze amsz 13 lat a ja od ciebie kase ciagne ale widzisz stary to ty non stop piszesz kiroy to kiroy tamto i walisz do mnie z pupci caly czas ... nie lubie wystepowac w roli kata ale za jakies 3-4 lata zaczniesz rozumiec mnie i moze bedziesz postepowoal tak samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha i do wszystkich ludzi jesli ktos chce wiedziec ile mam kasy z checia udziele takiej odpowiedzi i ta kasa Suva to nawet nie jest 10 % czystej mojej kasy to nawet nie ejst 8 % calosci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() LOL ale fajnie sie Polska jednoczy ;] a tak swoja droga mam 2 x wiecej lat niz Suv. Wczesniej nie zauwazylem ;]
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe Kal niezle niezle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() A ja gralem na shiverze i tam jednak stalismy sie zjednoczeni. Mimo duuuuuuzych roznic w lvl (venzuela 140 my max 82 ) to nie dalismy sie PA i dzieki nam wybuchla wojna kontra PA ktora trwa po dzis dzien ;] Ale co prawda to prawda malo mlodych ludzi wie jak sie gra w tibie;] Mysla ze jak nabija lvl to rzadza .Pozdrawiam wszystkich milosnikow prawdziwego RPG oni wiedza co i jak ;]
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe Pitt ehhe no widze ze mnie rozumiesz bynajmniej mysle podobnie ... nasz kochany Suv
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zbanowany
![]() |
![]() Drogi Kiroy'u
Ja tez cie kocham a tak na prawde ejstem pluszowym misiem podlacyzm do procka ;D tak realnie to kiroy akceptuje fakt iz sie go krytykuje ale bez przesady ( ja nigdy nie rpzesadzam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha co do wojny
![]() ![]() ![]() ![]() lecem sie pouczyc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
|
![]() to co robisz swiadczy o tym jaki jestes~
lemme play in peace Slyth ja nie rozdaje kasy tylko zaplacilem z przyczyn...no wlasnie, bo kiroy poczul ze go urazilem
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:04. |
![]() |