![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() widzis potwierdzam regule bo jest to sciema
o moja szkole sie nie mart zycze ci takich wynikow na maturze jakie mialem ja ustana z polskiego 18/20 pisemna podstawowa 67% w tym miejscu pragne dodac ze nigdy nie bylem polonista max ocena jaka mialem na koniec to 4(dobry) i bylo to w 3 gimnazjum tak to zawsze mialem 3 (dostateczny) jak lubisz jezyk polski i czytac lektury to ok nic do tego nie mam respekt ![]() obecnie studiuje na AGH wiec naprawde nie musisz sie martwic o moje wyksztalcenie to ze nie przywiazuje wagi to tego czy mam pisac przez ó czy u szczegolnie na forum jak pisze cos na szybko nie mam czasu siedziec caly dzien przed komputerem jak co niektorzy nic nie staram sie wam wmowic jesli tak sadzisz to przepraszam moje zdanie jest poprostu inne niz wasze widzocznie inazej mysle bo mam te 20 lat 2 smieszy mnie to jak niektorzy krzykacze nadaja ze jest zle nie majac na to dowodow ;/ to tyle z mojej strony EOT
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 07-03-2006 o 15:47. |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() OMG teraz sie klocicie o ortografie ;/
A tak w ogole to chyba zawsze i wszedzie bylo wywalanie z respa przez silniejszych ;/ I nie gadajcie ze lapka jakos grozi z wywalenia z respa ;/ mi zawsze odpowiada ze on tu expi i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() to samo chcialem powiedziec ;D
ze zawsze tak bylo jest i bedzie gram w ta gre 4 lata i od tego czasu jest zawsze to samo
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Zmarszczony Fredzik
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() zmija1991
po1. orleanska nic niepisala o tym ze lapka wygania z respa .. chyba cos ci sie pomylilo ,,dzieciaku'' dam ci rade jak niemasz oczym pisac to lepiej niepisz wcale ![]() po2. natym forum mialo byc o nebuli a nie o klutni o ortografie poprostu jestescie zalosni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() [quote=FRED021]zmija1991
po1. orleanska nic niepisala o tym ze lapka wygania z respa .. chyba cos ci sie pomylilo ,,dzieciaku'' dam ci rade jak niemasz oczym pisac to lepiej niepisz wcale ![]() CZY JA NAPisalem ze orleanska powiedziala ze lapka wygania z respa - polski sie kłania ale to ja napisalem i to moj przypadek nie orleanskiej - teraz wiem o co poszlo z orleanskom zaczela pkowac i poprostu padla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Zmarszczony Fredzik
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() nudno tu nic nikt niepisze ;/ ... wiec ja dam cos od siebie
![]() dzis pomoglem ubic jakiegos brazola co ponoc ubil jakiegos palka (niewnikam) no i niby fire sword wypadl i szary bp ![]() ![]() jak juz pisalem wczesniej nebula smierdzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Profesja: Sorcerer
|
![]() no to dzisaj znowu smutna historia na serveze (smutna dla mnie)
juz bylo pieknie epxile sobie nikt sie nieczepial nieliczac wywalania z respu ale to normalne =) i przychodze soebie do kazzo z mysla ze na drogi dzien poexpie na guardach i odrazu mnie koles zaczol klepac ;/ a mialem lipe za to ze jakis zlodziej zabral lootbaga a jak zostal ubity mial ze soba parcela a w nim tabliczke z mojim name wiadmo ze wszystko wskazoje na to ze to ja ale zeycie bywa okrotne ;/ tak wiec musialem zaplacic pare k przez jakiegos kolesia a najgorze jest to ze niechciali mi uwieazyc badz walowali by kase wyludzic ;/ |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam sietny pomysl jak zmniejszys wywalanie z respa
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogole to jeszcze trwa ta wojna? ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Siemka, Dawno tu niezagladalem.
Mam pomysli, interesuje mnie zdanie na temat 3 najbardziej lubianych lub osob ktore zasluszyly ba twoje uznanie na nebuli (prosze o podanie powodu) -Masakratus poniewaz jest ucciwym graczem, kiedys jak padlem oddal mi wszystko co poleciala a w nagrode dla siebie zabral 4 uhy ;]) -Friida jest wpozadku wobec mnie i kolegi z rl(Wos) i zalozyl ten temat -Vicka osoba najbardzie wpozadku wobec mnie mila dla wiekszosci graczy odpowiadajaca kazdemu 7 czy nawet 6 lvl co robi bardzo malo graczy Oraz 3 osoby ktore najbardzien znienawidziliscie albo chcieli byscie usunac z tego serwera Wizz Lowe obrobil mnie kiedys na 5k ![]() Pyrokar Aldix osoba ubijajaca prawidlowo bo bez skulla zazwyczaj ale ubijajaca wszytkich znajomych no i strasznie kozaczy no ale moze Heh na to miejsce bylo zaduzo osob ;] Prosze o wasze wypowiedzi na temat 3 najbardziej ukochanych i 3 najbardziej znienawidzonych osob
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() lubiane
1.Webi Rebrith 2. Rush Rebrith 3. Suchy Deszcz nie~ 1. Outsider Rebrith 2. Freeky Bob 3. Amfqu (powod::45 Air'Mage: hahaha 21:46 Amfqu: i cieszy sie jak chinczyk bateryjka) |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Lord Sieba
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 50+
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Lubiani:
Master Bochun (rl przyjaciel i prawdziwy kumpel w tibi) Bilbus Grosiu I wiele wiele więcej Nie lubiani: All szwedzi Celandia (chyba każdy wie dlaczego) Mevres |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2006
|
![]() No wiec tak, terazniejszy owner Orleanskiej to totalny noob, mial juz takie postacie jak Dajwand, Zax Cruise, Robin of Nebula, Orleanska~, i jeszcze jakis 30~ knight ale nie pamietam nazwy ;d
Koles mieszka blok dalej odemnie i kupuje chary na allegro, a ze ma duzo kasy to moze sobie na takie rzeczy pozwolic. Teraz terazniejszym ownerem Zax Cruisa jest dawny Astamoth, a Robina dal mi(za free, wiec czemu nie ;>) co do Dajwanda koles wykorzystal glupote kolegi i przywrocil sobie passy.. Tak wiec nie zdziwil bym sie jakby orleanska za jakies 1 miech miala 50~ lvl... I tak wogole to Fredzik ladnie jedziesz na Refugii z lvlem ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Doszla mnie plotka od kolegi z rl ze bedzie new WAR !!
Vanum Vs. Divonium i Soul Ktos z ktorejs z tych gildi moze to potwierdzic czy to tylko ZWYKLY kawal z okazji "Prima Aprillis" plix fast bo chce isc spac ;]
Ostatnio edytowany przez Dregar - 02-04-2006 o 10:26. |
|
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
a wczoraj mielismy 1 kwietnia tak ![]() to chyba wszystko jasne jakos nie wierze ze bedzie wojna ![]()
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Jak ktoś był na game chacie po 01:00 to wie, że to był żart.
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() hehe, tibia to ma byc zabawa, anie jak niektorzy to traktuja - obowiazek. a co do tej wojny to wiele ludzi sie wkreiclo, wiele ludzi mnie pytalo, a ja z pelna powaga potwierdzalem informacje. koniec koncow nawet szwedzi zaoferowlai pomoc :>
|
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zna ktos IP i Port Nebuli Szukalem w poradnikach i innych dzialach ale nic nie znalazlem
![]() @down Wielkie Thx ;]
Ostatnio edytowany przez Dregar - 06-04-2006 o 05:53. |
|
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() moze byscie cos zrboili z kaziem zabijakom - mowie to do gildi vanum i divanium bo on nie ma jak kasy zarabiac to wymusza od noobow skonczcie wreszcie z tym PAyMeNt jego...
|
![]() |
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kaziu zabijaka Wymusza payment :> pierwsze slysze ![]() ![]() ![]() Inna sprawa jak milo byc w srood ludzi hunconych przez pyrokara czy to moja wina ze ma bad refleks i zdarzylem mu z deda kolegi z bp zabrac Bs'a ehh i tak nie gram wiec mi to zwisa ;] hunt od 71 mastera da sie zyc ale grac juz nie ![]()
![]() |