![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Eh.Mam pytanie- gdzie znajde Wild Warrior ale tak żeby sie w miare szybko respiły?? i w miare dostępne miejsce (nie hce isc po drodze przez dragi
![]()
![]() |
#264 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() Gdzie jest duży resp cyców? Jestem knightem 23 lvl skile 70/66 eq : f axe, c armor, p legs, crusander helmet, dragon shield, buty i szalik. NIe mam Pacca. tak na ile cyców bedzie schodzil jeden uh ? A moze lepiej expic na czymś innym ...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kurde ludzie tyle razy się o to pytają i nic. Podajcie jakąś mape albo dokładniejszą drogę do Necromancerów w wyjaśnienie, że są na daramie jakoś mi nie mówi zbyt wiele.
Tyle osób o to pyta a nikt nie jest tak laskawy żeby odpowiedzieć. Jak nie chce wam sie mapek robic to chociaż powiedzcie gdzie znaleźć jakieś wejscie. Widzialem filmik jak 2 gości rozwalało necromana ale nie była pokazana droga. Fajnie mieli bo tlyko 1 necro się respił a prócz niego to shamblery, mumie, vampy i ghule tylko więc bez dsów. Błagam podajcie jakąś dokładną drogę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#266 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ładni ładnie lubie wiedzieć co gdzie jest xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomnas
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 68
Skille: 84/83
Poziom mag.: 6
|
![]() cyklopsy wystepuja tez na Femor Hills (drugie pietro).To ta gora nad kazz jak sie idzie do ab na ktorej sa gobliny.tam jest nawet demon skeleton w jednej jaskini.[uniwersalna gora
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Zabrze
|
![]() A ja chcialbym sie dowiedziec gdzie znajde Orcow Riderow .Chetnie bym na nich poexpil moim palkiem bo potrzebuje sporo backpackow .
Gdzie znajde Orcki Ridery . Najlepiej jakby bylo to jakies osady orcow bez orcow leaderow i berserkerow . Gdzie znjade takie miejsca ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]() Zmotene to forum 1 raz tu jestem niemam czasu na takie zabawy ;]
Chce zalozyc grupe master sorc... 60lvl+ poslucham taktyk i huntu ^.^ jestem ciekawe jakie lvlki tu piszą bo niewiem czy sa tu jacys zawodowi gracze co potwierdza coment gdzie spotykane są potwory albo kolo niema pacc i gada albo nigdy niebyl w thais >.< C ya in hell 1277665 gg 67 master. Seris el'Xantis Xantera Plx wpadac na xantera GM banuja BRAZILIJCZYKOWW 154 drunk turi'el 133 xanters 129 ranger of hell DELATE ALL ***a* venezuelskich gm wOJNA!!!! Polska z br ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]() Prosilbym, aby ktos mi dokladnie wytłumaczyl gdzie moge znalezc Necro. Wiem, że są one gdzieś na Daramie ale nie za bardzo wiem jak tam dojść:
![]() Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Mam pytanie gdzie iść na soldy oprócz kopalni obok kazz bo tam są pk i jest pozajmowane
![]()
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Gdzie mogę znaleść Beholdera na północnej strone Dwarven bridge(poza ghostland)
edit:i poza tym koło Kazordoon
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() bardzo fajny poradnik
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() Jezeli mi sie zdaje to Behemoth jest summonowany przez faraonow w tombach w Ankrahmun. Jezeli sie myle, prosze nie bluzgac.
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morok Wampir
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 15
Skille: 18/20
Poziom mag.: 46
|
![]() a gdzie Banshee?
![]() |
#276 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Polska/Bydgoszcz
![]() |
![]() - Dog - Glownie miasta Thais i Edron (radze ich nie zabijac mozna dostac za to w pysk)
Co to oznacze, że dostanę w pysk?? zawsze zabijam psy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A gdzie jest War Wolf?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() War Wolfy można znaleźć w drodze na OF (Orc Fortress). Zamiast skręcać w prawo (tuż przed OF) idziemy do góry i tam się respią 3 w jaskini.
Ostatnio edytowany przez Salerno - 30-05-2005 o 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() wie ktos moze co to jest za potwor Deathslicer i gdzie go mozna znalezc??
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! Ostatnio edytowany przez Xardasus - 07-06-2005 o 21:54. Powód: literowka |
![]() |
![]() |