![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
|
![]() xulorin ale ja teraz cie nei rozumiem wczoraj byles w App dzsiaj jzu cie tam nie ma...Hmm ziom wiem, ze dedy zalamuja szczegolnie jesli druga postac tez zaliczyla ostatnio kilka... Ale w koncu mieszacie3 wszyscy... Odpowiedz jest prosta nikt nei chce pasc a swiadomosc spotkanie Kondy jest jedna... Jedno Ue i was nie ma :/
Cea |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Strzegom
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Desperados
|
![]() Mam wrażenie, że członkowie pats są lepiej poinformowani co do planów Appendix, niż niektórzy członkowie tej gildii...
Z takim zorganizowaniem będzie potrzebne duuużo szczęścia do oczyszczenia Galany z Power Abuserów. |
![]() |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu
Imię: Artureczek
Gildia: brak
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
|
![]() no to teraz wiem ze lojalnosc nie poplaca wlasnie lider As rozwiazal gildie by pojsc do pats a reszte membersow zostawil na lodzie.
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce nic mowic ale sa skriny z waszymi nickami w gildi wiec pewnie bedziesz hunted -,- gl
|
![]() |
![]() |
#267 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() PS. Jedyną śmieszną osobą tutaj jesteś ty. Ostatnio edytowany przez Xulorin - 27-01-2006 o 07:55. |
||
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Już z toba gadałem szkodi, caly czas gadam jak jestes online.GL
#269 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Galanus
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
sure ... zostawili mnie ... heh a co do Foedus Regum chyba zapomniales ze ja tez tam bylem ![]() Ostatnio edytowany przez Galanus - 27-01-2006 o 14:30. |
|
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
PEACE ! LOVE ! ECSTASY ! Ostatnio edytowany przez Galanus - 27-01-2006 o 14:31. |
|
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik forum
|
![]() Mania "HIZOPI" ...
bez komentarza co do twojego zachowania dzis w ab ... 12:13 Hizopi: WON Z DEPO WALCZYC ****A |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Strzegom
Gildia: Desperados
|
![]() Wiecie co jest najbardziej przykre? Że cały czas gadacie walczymy walczymy, make galana free, a jak przyjdzie co do czego to stoicie w pz i nie kiwniecie palcem, nawet gdy można zdobyć łatwego fraga...
Poza tym ci, ktorzy padli odeszli z Appendix, płacą za swoją rzekomą wolność. No, Sun'Chez jest wyjątkiem, ale jemu się nie dziwie bo i tak nie ma wiele do stracenia. Tej wojny nie wygramy bez waszego pełnego poparcia... ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Won z depo walczyc ?! ![]() Hizopi jestes tylko smiesznym pieskiem Kardeara (nei chce tu nikogo obrazac taka jest prawda)... Zauwaz ze patriots jest bardziej zorganizowane niz Appe~ Gdyby Appe mialo taka organizajce jak wy to juz by bylo jeden frag po drugim na korzysc Appe. Pats~zgraja sie trapna depo gdzie pomoze im w tmy mnostwo nobcharow ktorzy poszli zoabczyc co sie dzieje -.- ubija. Gdyby Appe zgralo sie i lazilo w grupkach na pojedyncze osoby z Pats co jest smieszne lekko to by padal jeden po drugim od patsow. Prawda jest taka ze Appe potrzebuje lepszej organizacji. Hizopi@ Ciebie przydalo by sie tak trapnac lub cos to tez bys w depo kitral dopoki bys nie napisal do koelgow (zalosne -.- ) No to chyba na tyle... Appe~gogo ... wyczcyscie PA z galany tego wam zycze .. To jest dla mnie najwazniejsze PeacE na Galanie ... Osobiscie nie biore udzialu w wojnie ale szczerze jestem za Appe. Go plz! |
|
![]() |
#274 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Xulorin szanuje Cie za to ze nie lubisz PA czy redskullhuntingu. Prawda jest taka ze w sumie jestes nielicznym z tych ktorzy sie do tego przyznali. Nie godzisz sie z tym wiec odszedles. Brawa dla Ciebie i chyle przed Toba czolo, ale... co do tych hasel o ktorych mowiles i postow to prosze bardzo : Cytuj:
Cytuj:
Jezeli jednak nie mialem racji to rekomenduje to ze po wojnie rowniez sie jakos odegram. |
|||
![]() |
![]() |
#275 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
heh przez chwilke ... ja bym powiedzial ze od pewnego czasu bylem ... i do samego konca ... ( do czasu az Amell , Lagorv , Dohid itd.) zdecydowali ze ida na Askare ... ![]() Ostatnio edytowany przez Galanus - 27-01-2006 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Braliśmy wiele spraw pod uwagę, prawda rozmawiałem na te teamty z Demim wyrażałem swoją opinie i mówiłem mu też poprostu że bez połączenia gildii nie mają szans to wszystko
![]() Szkodi też mam do Ciebie szacunek rozumiem każdego z was dlaczego jesteście w Pats, ja wyszłem bo miałem powód. I na pewno gdyby nie robili tego co mi się nie podobało to nadal był bym z nimi ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
to foedus w ktorym byles to juz nie bylo to Foedus. Prawdziwe Foedus to bylo Listopad - Luty 2004/05. Pozniej byly tylko proby odrodzenia starej potegi ale juz nie bylo klimatu i czlonkow ktorzy ten klimat tworzyli :/ Ostatnio edytowany przez szkodi - 27-01-2006 o 23:44. |
||
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Szkodi ma racje.Te drugie foedus nie mialo nic wspolnego z tym pierwszym.W prawdziwym byli min. Haldir,szkodi,Lio-xan,amell,Pablo bum bum~
#279 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik forum
|
![]() heh moze i macie racje ...
nie bylem ... nie wiem ... Ale FR za moich czasow tez zle nie bylo , przynajmiej mi sie podobalo ... i nie zapomne chlopakow "Amell,Lagorv,Dzumior dela'vega,Kirdan Bezdusznik,Dohid," itd... ![]() Pozdro ... |
![]() |