![]() |
#261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ona będzie Tobie czytać treść postów i tłumaczyć ich znaczenie.Gdy zrozumiesz o co chodzi weżmiesz kartke i narysujesz obrazek opisujący co chcesz nam aktualnie przekazać, a mama napisze treść posta.Potem dostaniesz ciasteczko i pójdziesz lulu. A co do Kama'ry. Takiego nooba przez całą historie Tibi nie spotkałem. To że ma kilku ownerów to fakt.Normalni ludize nie wstają o 4-5 rano aby grać w tibie a potem kładą sie spać o 1 w nocy o ile wogle sie kładą. Dziwnym jest też fakt iz Kama~ jakiś czas temu nie potrafił/a zrozumiec komendy typu ,,form line" a teraz nawet pisze posty na forum uzywając angielskiego.Tak czy inaczej to wielki postęp bo na lvlu 60~ ledwo co składał najprymitywniejsze zdanie .Widać że ten osobnik jest wyjątkowo uzdolniony -gra 21h+na dobe przy czym prowadzi przyspieszony kurs angielskiego ![]() A co do jego uczestnicwa w wojnie....po co nam on?tylko uhy sie z niego posypią jak padnie ,to lepiej aby nam je oddał niż oddał wzy~. Pamiętam ciekawą historie o Kama~.Na banshe quescie nic nie kumał jak wladimix do niego mówił aby stał w lini, biegał gdzie popadnie .W końcu wymyślilismy dla niego misje, mianowicie powiedzielismy mu że bardzo ważnym w tym momencie questu jest blokowanie ściany ponieważ Warlocki moga ją nadburzyć a ta z kolei zawali sie na nas.Przez resztę(aktualnej częsci) questu Kama'ra ratowal nas przez zawaleniem sie sciany blokując ja swoją osobą.W prostym jęzku stał w koncie zeby tyko nic nie spierdzielić ![]()
Retired , out of here. Ostatnio edytowany przez Lotarkilla - 12-03-2006 o 13:32. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ludzie pytają mnie na prv co z Ilu~.A więc nie wiem czy zaplacił, raczej nie wiem ze odszedl z przyczyn osobistych po pkowaniu kaya~ i częsci Kila.Zabili mu dobrego kumpla i odszedl,gra chyba na nowym servie.
![]() |
![]() |
#263 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mama jednak też ma na ciebie w*****ne . ![]()
Retired , out of here. Ostatnio edytowany przez Lotarkilla - 12-03-2006 o 14:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() 15:28 Cwanish: ja juz niewalcze
15:28 Cwanish: ![]() Hmmm, ok , idz na hunt wieczorkiem będziemy pamietać ze nie walczysz wszystkim powiem że w głębi serca jestes dobry i że nie walczysz i damy ci spokój.....albo nie xD Fakt że byłem w Częstochowie nie zmienia tego że jesteś potencjalnym fragiem ![]()
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() No wiec tak Cwanish czy ty sie mnie boisz ??? Już z 3 posta pisze i czekam na odpowiedz wszystkich innych zbluzgasz a mnei nie :|
Co do Ilu~ chlopak skonyczl z thoria zabili mu kumpla (czyzby leman) wiec pojde za nim na server gdzie nie ma wojny za wojna. A co do Ciebie Drasen to wlasnie pokazales ze jestes .... wporzo ziom i jak cie spotkam na red hp a ja bede z mana na exori oraz explo w rece to uhne cie i uzyje exori i explo na kogos kto cie bedz lal (na serio) myslalem ze jests taki jak cwanish ale mylilem sie poprostu ubije cwanisha i merciego bo to jest PA ILUMIEL BRO 4EVER GDZIE JA I TY |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cwanish .. a mam pytanie a kto ty wogole jestes sam ??.. ( oprocz tego ze mlody chlopczyk ) ..
Wiemy jak to jest z takimi jak ty .musisz dbac o prestiz "cwanisha" mowie w ten sposob bo przecierz ty nie jestes pierwszym ownerem tej postaci .. mozna powiedziec ze wlazles na gotowe i teraz jedyne co potrafisz to kozaczyc .. twe pvp jest zalosne widzialem na pewnym filmiku ... Pewnie jedynie mozesz sie chwalic fragami z war .. plus fragami z ubijania noob charow .. ![]() Obserwuje juz jakis czas ta podstrone forum i musze powiedziec ze jestes moj numer jednen jesli chodzi o struganie malpki z siebie samego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() To ja powiem tak: Cwanish, jak prawdziwy, pierwszy owner, byl zawsze lubiany i powazany na Thorii i na innych serwach tez. To co sie dzieje tutaj na forum, posty pivope i zachowanie w Tibi to po prostu zal.pl :| Szkoda, ze tak to sie potoczylo :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A tak ogolnie moglby mi ktos powiedziec czemu owy master Cwanish jest tak wysmiewany?
![]()
![]() |
#271 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wystarczy przeczytać od poczatku te forum.W sumie 3 ostatnie strony wystarczą aby to stwierdzić ![]()
![]() |
![]() |
#272 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() W sumie z kilkoma jush to zrobilem a soon new meetingi np z Lenkiem lub Dusky Knightem ktory ma wpasc na 18 do mojego rl kumpla ktory tesh gra na Thori ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mogl bym z 3 lub 4 osoby znaszego serwa przywiesc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Albo pij lecytyne albo ty nawet forum dzielisz niedawno pislaem ci ze jak skoncze trenic podam ci nick bo nie chce hunta a ty kim ja jestsem ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() cwanish hunted?
czyzby to tylko plotka czy cos wiecej. wyglada na to, ze nsz kolega niepodzielnie panujacy i mogacy zrobic co chce nie wie teraz w jakas strone sie udac i za czyje plecy sie schowac, bo jest jakby to powiedziec.. na celowniku. coz moge wiecej powiedziec, moze tylko tyle, ze cwany tak sie wycwanil ze sam siebie zrobil w konia. a na thorii random pk ciag dalszy i to z obu stron. niesadysty pilnie poszukuje ![]()
![]() |
#277 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Killa team i ja też daleko do morza nie mamy ![]()
![]() |
![]() |
#280 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj: