Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-03-2006, 13:26   #261
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
LOL? jakie zobaczyli ?-.- ja pisze ze on zobaczyl filmy a nie ONI
Mój drogi ,, kolego " Cwanishu, proponuje abyś za każdym razem gdy zasiadasz do napisania czegoś na forum , zawołał również swoja mame.
Ona będzie Tobie czytać treść postów i tłumaczyć ich znaczenie.Gdy zrozumiesz o co chodzi weżmiesz kartke i narysujesz obrazek opisujący co chcesz nam aktualnie przekazać, a mama napisze treść posta.Potem dostaniesz ciasteczko i pójdziesz lulu.

A co do Kama'ry.
Takiego nooba przez całą historie Tibi nie spotkałem.
To że ma kilku ownerów to fakt.Normalni ludize nie wstają o 4-5 rano aby grać w tibie a potem kładą sie spać o 1 w nocy o ile wogle sie kładą.
Dziwnym jest też fakt iz Kama~ jakiś czas temu nie potrafił/a zrozumiec komendy typu ,,form line" a teraz nawet pisze posty na forum uzywając angielskiego.Tak czy inaczej to wielki postęp bo na lvlu 60~ ledwo co składał najprymitywniejsze zdanie .Widać że ten osobnik jest wyjątkowo uzdolniony -gra 21h+na dobe przy czym prowadzi przyspieszony kurs angielskiego
A co do jego uczestnicwa w wojnie....po co nam on?tylko uhy sie z niego posypią jak padnie ,to lepiej aby nam je oddał niż oddał wzy~.
Pamiętam ciekawą historie o Kama~.Na banshe quescie nic nie kumał jak wladimix do niego mówił aby stał w lini, biegał gdzie popadnie .W końcu wymyślilismy dla niego misje, mianowicie powiedzielismy mu że bardzo ważnym w tym momencie questu jest blokowanie ściany ponieważ Warlocki moga ją nadburzyć a ta z kolei zawali sie na nas.Przez resztę(aktualnej częsci) questu Kama'ra ratowal nas przez zawaleniem sie sciany blokując ja swoją osobą.W prostym jęzku stał w koncie zeby tyko nic nie spierdzielić

Ostatnio edytowany przez Lotarkilla - 12-03-2006 o 13:32.
Lotarkilla jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-03-2006, 13:29   #262
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
niejest noobem tylko wie co robi powiedzial mi ze jak zobaczyl filmy jak lao dostaje odrazu odechcialo mu sie wojny rozsadny pomysl po co ma kampowac w pz
Lepiej być nieustraszonym bohaterem przez 2 minuty niż tchórzem przez całe życie.

Ludzie pytają mnie na prv co z Ilu~.A więc nie wiem czy zaplacił, raczej nie wiem ze odszedl z przyczyn osobistych po pkowaniu kaya~ i częsci Kila.Zabili mu dobrego kumpla i odszedl,gra chyba na nowym servie.
stary 12-03-2006, 14:00   #263
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Mój drogi ,, kolego " Cwanishu, proponuje abyś za każdym razem gdy zasiadasz do napisania czegoś na forum , zawołał również swoja mame.
Ona będzie Tobie czytać treść postów i tłumaczyć ich znaczenie.Gdy zrozumiesz o co chodzi weżmiesz kartke i narysujesz obrazek opisujący co chcesz nam aktualnie przekazać, a mama napisze treść posta.Potem dostaniesz ciasteczko i pójdziesz lulu.

A co do Kama'ry.
Takiego nooba przez całą historie Tibi nie spotkałem.
To że ma kilku ownerów to fakt.Normalni ludize nie wstają o 4-5 rano aby grać w tibie a potem kładą sie spać o 1 w nocy o ile wogle sie kładą.
Dziwnym jest też fakt iz Kama~ jakiś czas temu nie potrafił/a zrozumiec komendy typu ,,form line" a teraz nawet pisze posty na forum uzywając angielskiego.Tak czy inaczej to wielki postęp bo na lvlu 60~ ledwo co składał najprymitywniejsze zdanie .Widać że ten osobnik jest wyjątkowo uzdolniony -gra 21h+na dobe przy czym prowadzi przyspieszony kurs angielskiego
A co do jego uczestnicwa w wojnie....po co nam on?tylko uhy sie z niego posypią jak padnie ,to lepiej aby nam je oddał niż oddał wzy~.
Pamiętam ciekawą historie o Kama~.Na banshe quescie nic nie kumał jak wladimix do niego mówił aby stał w lini, biegał gdzie popadnie .W końcu wymyślilismy dla niego misje, mianowicie powiedzielismy mu że bardzo ważnym w tym momencie questu jest blokowanie ściany ponieważ Warlocki moga ją nadburzyć a ta z kolei zawali sie na nas.Przez resztę(aktualnej częsci) questu Kama'ra ratowal nas przez zawaleniem sie sciany blokując ja swoją osobą.W prostym jęzku stał w koncie zeby tyko nic nie spierdzielić
sczerze to w c***u mam co ty drasen i inne cipy z forum mysla omnie lub otmy jak rozumiem posty a ty Lotarq mozesz possac staremu a potem dawac takie posty nikt sie nieobrazi
pivope jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2006, 14:05   #264
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
sczerze to w c***u mam co ty drasen i inne cipy z forum mysla omnie lub otmy jak rozumiem posty a ty Lotarq mozesz possac staremu a potem dawac takie posty nikt sie nieobrazi

Mama jednak też ma na ciebie w*****ne .

Ostatnio edytowany przez Lotarkilla - 12-03-2006 o 14:06.
Lotarkilla jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2006, 15:54   #265
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

15:28 Cwanish: ja juz niewalcze
15:28 Cwanish:

Hmmm, ok , idz na hunt wieczorkiem będziemy pamietać ze nie walczysz wszystkim powiem że w głębi serca jestes dobry i że nie walczysz i damy ci spokój.....albo nie xD
Fakt że byłem w Częstochowie nie zmienia tego że jesteś potencjalnym fragiem
stary 12-03-2006, 16:50   #266
Cer'is
Użytkownik Forum

Cer'is's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
Cer'is ma numer GG 8663851
Żarówka EHh... ta Wojna

No wiec tak Cwanish czy ty sie mnie boisz ??? Już z 3 posta pisze i czekam na odpowiedz wszystkich innych zbluzgasz a mnei nie :|

Co do Ilu~ chlopak skonyczl z thoria zabili mu kumpla (czyzby leman) wiec pojde za nim na server gdzie nie ma wojny za wojna.

A co do Ciebie Drasen to wlasnie pokazales ze jestes .... wporzo ziom i jak cie spotkam na red hp a ja bede z mana na exori oraz explo w rece to uhne cie i uzyje exori i explo na kogos kto cie bedz lal (na serio) myslalem ze jests taki jak cwanish ale mylilem sie poprostu ubije cwanisha i merciego bo to jest PA

ILUMIEL BRO 4EVER GDZIE JA I TY

Cer'is jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2006, 17:41   #267
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cer'is
No wiec tak Cwanish czy ty sie mnie boisz ??? Już z 3 posta pisze i czekam na odpowiedz wszystkich innych zbluzgasz a mnei nie :|

Co do Ilu~ chlopak skonyczl z thoria zabili mu kumpla (czyzby leman) wiec pojde za nim na server gdzie nie ma wojny za wojna.

A co do Ciebie Drasen to wlasnie pokazales ze jestes .... wporzo ziom i jak cie spotkam na red hp a ja bede z mana na exori oraz explo w rece to uhne cie i uzyje exori i explo na kogos kto cie bedz lal (na serio) myslalem ze jests taki jak cwanish ale mylilem sie poprostu ubije cwanisha i merciego bo to jest PA

ILUMIEL BRO 4EVER GDZIE JA I TY
a kto ty wogule jestes?
stary 12-03-2006, 20:41   #268
Kimono Lover
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny o bosze drogi

Cwanish .. a mam pytanie a kto ty wogole jestes sam ??.. ( oprocz tego ze mlody chlopczyk ) ..
Wiemy jak to jest z takimi jak ty .musisz dbac o prestiz "cwanisha" mowie w ten sposob bo przecierz ty nie jestes pierwszym ownerem tej postaci .. mozna powiedziec ze wlazles na gotowe i teraz jedyne co potrafisz to kozaczyc .. twe pvp jest zalosne widzialem na pewnym filmiku ... Pewnie jedynie mozesz sie chwalic fragami z war .. plus fragami z ubijania noob charow ..
Obserwuje juz jakis czas ta podstrone forum i musze powiedziec ze jestes moj numer jednen jesli chodzi o struganie malpki z siebie samego , zycze ci bys jak najszybciej wydoroslal , by kazdy twoj ruch byl przemyslany ( nie tylko w tibi ) moze wtedy bedziesz lepszym czlowiekiem .. bo na mnie ktos taki jak ty nie sprawia zadnego dobrego wrazenia .. zreszta mam nadzieje ze choc czesc z tego textu zrozumiesz a swoja droga powinines to wszystko przemyslec .. i wziasc do serca .. pukis mlody .. puki wlosow na klacie nie posiadasz .. hahhaa ..
Kimono Lover jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2006, 22:09   #269
Kussy
Użytkownik Forum

Kussy's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
Kussy ma numer GG 3959237
Domyślny

To ja powiem tak: Cwanish, jak prawdziwy, pierwszy owner, byl zawsze lubiany i powazany na Thorii i na innych serwach tez. To co sie dzieje tutaj na forum, posty pivope i zachowanie w Tibi to po prostu zal.pl :| Szkoda, ze tak to sie potoczylo :/
Kussy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2006, 22:10   #270
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

A tak ogolnie moglby mi ktos powiedziec czemu owy master Cwanish jest tak wysmiewany? P
stary 12-03-2006, 22:47   #271
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
A tak ogolnie moglby mi ktos powiedziec czemu owy master Cwanish jest tak wysmiewany? P

Wystarczy przeczytać od poczatku te forum.W sumie 3 ostatnie strony wystarczą aby to stwierdzić
stary 12-03-2006, 23:16   #272
Drasen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Ta, ty też piszesz fajne posty, nadzwyczaj rozsądne ...w przeciwieństwie do Cwanego .Tibia to tylko gra , na rl wszyscy jesteśmy normalnymi młodymi ludzmi którzy mogliby sie najzwyczajniej w świecie przyjażnic , chodzic na browarki itd.
Nie lubie komentów typu ,,Mam pytanie do Drasena i Cwanisha. Czy w rl jestescie jakos wyjatkowo nieakceptowani przez otoczenie?"
Rl i gra to różne rzeczy.Ale oczywiście w prosty sposob mozna pokazać swoją inteligencje pisząc na forum , sadzę iż Cwany na rl podobny niż intelektualny reprezentuje.
Calkowicie sie z Toba zgadzam trzeba odrozniac czym jest gra a czym rl life i mysle ze z wiekszoscia graczy bylo by mozna sie spokojnie na***bac
W sumie z kilkoma jush to zrobilem a soon new meetingi np z Lenkiem lub Dusky Knightem ktory ma wpasc na 18 do mojego rl kumpla ktory tesh gra na Thori
Drasen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 13:37   #273
Kimono Lover
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drasen
Calkowicie sie z Toba zgadzam trzeba odrozniac czym jest gra a czym rl life i mysle ze z wiekszoscia graczy bylo by mozna sie spokojnie na***bac
W sumie z kilkoma jush to zrobilem a soon new meetingi np z Lenkiem lub Dusky Knightem ktory ma wpasc na 18 do mojego rl kumpla ktory tesh gra na Thori
ooo ciekawe ciekawe powiedzcie gdzie odbeda sie te urodzinki bo jak w poblizu slazka to z przyjemnoscia moge dolaczyc se na zaprawe przed urodzinowa .. mieszkam z btomiu a z duskim napil bym sieP znam go dlugo dlugo ale tylko z tibi .. pozdrwaiam P
mogl bym z 3 lub 4 osoby znaszego serwa przywiesc zreszta pewnie je znacie dobrz ehehe :FP
Kimono Lover jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 14:34   #274
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
huh a gdzie ty widzisz innego ovnera?
stary 13-03-2006, 15:50   #275
Cer'is
Użytkownik Forum

Cer'is's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
Cer'is ma numer GG 8663851
Pytanie Cwanish !!!

Albo pij lecytyne albo ty nawet forum dzielisz niedawno pislaem ci ze jak skoncze trenic podam ci nick bo nie chce hunta a ty kim ja jestsem ??

Cer'is jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 17:28   #276
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

cwanish hunted?

czyzby to tylko plotka czy cos wiecej. wyglada na to, ze nsz kolega niepodzielnie panujacy i mogacy zrobic co chce nie wie teraz w jakas strone sie udac i za czyje plecy sie schowac, bo jest jakby to powiedziec.. na celowniku.
coz moge wiecej powiedziec, moze tylko tyle, ze cwany tak sie wycwanil ze sam siebie zrobil w konia.

a na thorii random pk ciag dalszy i to z obu stron. niesadysty pilnie poszukuje czy tu moze sie cos fajnego wykluc?
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 18:53   #277
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
cwanish hunted?

czyzby to tylko plotka czy cos wiecej. wyglada na to, ze nsz kolega niepodzielnie panujacy i mogacy zrobic co chce nie wie teraz w jakas strone sie udac i za czyje plecy sie schowac, bo jest jakby to powiedziec.. na celowniku.
coz moge wiecej powiedziec, moze tylko tyle, ze cwany tak sie wycwanil ze sam siebie zrobil w konia.

a na thorii random pk ciag dalszy i to z obu stron. niesadysty pilnie poszukuje czy tu moze sie cos fajnego wykluc?
who hunt me? tell me blx
stary 13-03-2006, 21:52   #278
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

huh a gdzie ty widzisz innego ovnera??
,,Owy" to nie blad pisowni slowa ,,owner" idioto, mowilem niech ci matka to czyta bo ty nawet czytać nie umiesz.
stary 13-03-2006, 21:53   #279
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drasen

Killa team i ja też daleko do morza nie mamy
stary 14-03-2006, 11:10   #280
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
,,Owy" to nie blad pisowni slowa ,,owner" idioto, mowilem niech ci matka to czyta bo ty nawet czytać nie umiesz.
idiota to jest twoj ojciec ze tak cie wychowal pewnie tylko w nocy
i niechodzilo o OWNER tylko o "owy" = "nowy" wiec shut up bitch
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania