![]() |
#261 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2009
|
![]() Czytanie ze zrozumieniem to podstawa ale wydaje mi sie ze Koxiowi ta forma jest zupelnie obca.dzis krotko i na temat mam nadzieje.
Po 1 Wolno Koxiowi miec swoje zdanie .wolno krytykowac, wolno sie nie zgadzac z reszta graczy tylko czemu tej wolnosci koxiu nie chce przypisac tez innym a jedynie sobie. po 2 Okresla mnie Koxiu mianem "Plebs" przyblize co znaczy to okreslenie a mianowicie Wikipedia podaje ze "Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej (najbiedniejsi), pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków itd " Nie widze powodu by sie wstydzic tego ktos nie ma majatku ze na siebie musi zarabiac sam a kasy nie wyciaga od starszych. Nie kazdemu moze sie dobrze ukladac w rl wiec mozesz mowic do mnie Plebs bo mnie to nie obraza. po3 wklejasz nam tutaj screeny z banem z 2008 roku.kazdy kto zechce sie wysilic to przypomni sobie ze 1 fala banow byla w lutym 2009 a druga w marcu a ty Koxiu dziwnym trafem w 2008 roku spedzales na peremii 150-200 a nawet wiecej godzin miesiecznie a lutym 2009 spedziles az ZERO godzin w marcu jakies 27.5 a kwietniu znow ZERO godzin..oczywiscie nie dowodzi to niczego ale troche nietypowe po 4 Nie wlaziliscie w dupe Vs mowisz? jedynie Luke pomagal.A kurwa gdzie byl Luke swego czasu jak nie w VS ? Co Luke sam jeden moglby zrobic gdyby nie to ze honorowali go w VS i innych gildiach? ze mial takm kumpli ? ale nie , wy nie korzystaliscie z tego prawda? sciema. po 5 nie musze byc u ciebie w domu by wiedziec ze nie twoja to zasluga ten level; cos go mial i kasa i itemy. to bot zdobywal je i zabjal potwory.przypomnij sobie jak skurwysyny sypales w klasie na lekcji bo posadziles przed monitorem brachola i kazales mu bocic a on biedny na czas nie odezwal sie do Jensa i za bocenie ten go uwalił. ![]() zero klasy..zero uczciwosci zero honoru ale za to wybujale ambicje i mania wielkosci to wy po 6 zeby rzadzic innymi -by miec autorytet i szacunek trzeba szanowac innych ,honorowac ich prawa,dawac w miare jakis przyklad.ale co ci o tym wiadomo ? byliscie nikim i sluch o was za jakis czas zaginie po 7 drąży cie robak ciekawosci kim jestem.Chcesz mojego nicka. otoz oswiadczam tobie Koxiu i wszystkim czytajacym ze w dniu kiedy VS i jego poplecznicy poddadza sie a wladza przejdzie w wasze rece wszem i wobec powiem kim jestem i chowac sie po PZ-TACH na pewno nie bede a skoro pewny jestes waszego zwyciestwa to spotkamy sie juz niedlugo Ostatnio edytowany przez Pelistrus - 04-06-2009 o 20:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: I** V***
Poziom: 270
Poziom mag.: 87
|
![]() Myslenie Tobie jest obce kolego. Jesli w ciagu pol roku mialbym kolejnego bana to oznaczaloby chyba ze moja postac mialaby deleta nie? Trzeba bylo wchodzic na wikipedie by dowiadywac sie co oznaczalo to slowo? Pomysl jesli Dec 27 2008, 00:32:30 CET dostalem bana od hackera to dopiero 27 Czerwca , 00:32:31 CET moglbym dostac kolejnego bana bo inaczej polecialby delete.... ale Tobie oczywiscie trzeba kolejne dowody pokazywac?
![]() Jest to screen polowy stronki... i pokazuje moje wszystkie criminale. Co do Deda dzieki bratu to wyjatek tylko potwierdza regule poza tym nic innego nie mialo miejsca wciagu calego pol roku mojego grania. I ja jasno i otwarcie mowilem ze uzywalem bota np do zbierania kasy bo czasem juz mnie reka bolala albo do x-reya do patrzenia co jest nademna lub podemna najczesciej podczas robienia qiestow to uzywalem a takto bez bota bo po co ? Natomiast wiele osob ukrywala sie zaprzeczala ze uzywala bota czy cos w tym stylu i nagle posypaly sie bany a ja jako ten niedobry i zly jakos nie dostalem :< czemu? P.S Co do plebsu to odnies to do tibi i pomysl. Plebs czyli najgorsza warstwa spoleczna nie wie co sie dzieje w zyciu pozostalych warstw bo nikt sie z nimi nie zadaje i nikt nie ujawnia im tajemnic. To tak samo jakby bezdomny mial sie wypowiadac o tajnych akcjach wojny w Iraku albo o prywatnym zyciu politykow czy poprostu innych ludzi ktorzy mieszkaja w bloku pod ktorym on spi... Poprostu NIC nie wie i pewne sprawy nie sa dla niego, mimo ze jest ciekawski i wygadany niech udowodni innym ze tak jest. Glownym powodem czemu piszesz ze bocilem to ze sie przyznawalem ze uzywam bota. takto nie mialbys powodu by tak stwierdzic bo molgbym tak jak inni sklamac i powiedziec ze powiedzialem do jensa "siema chuju" i dlatego zabil mnie... poprostu czasem mowilem jasno co robilem itd i nie wiem co jest gorsze jak sie czlowiek przyznaje do czegos czy jak ktos klamal albo sie ukrywal a byl jeszcze gorszy bo dostal bany za bota.
![]() Like Bush and Saddam, I'm a find out Where Em Laden's hiding and bomb him first It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs Mask and glove, gun hot from burnin ass up We gon' clap back, we gon' clap back ~~Let's take 'em to war niggaz!~~ Ostatnio edytowany przez Koxiu - 07-06-2009 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() haah ale żeście naspamowali
![]() @Pelistrus Jak gara i neo mogli wybotować chary na yalahar skoro miasto weszło do tibi to oni juz meli podobne lvle jakie mają teraz, bo o ile pamietam to gara mial 145 a neo z 190+ A zresztą co to ma do tego, jeśli chodzi o boty VS to myślisz że nie bocą? ;d Weźmy np takiego Shevay nigdy nie widziałem żeby expił manualnie ;d A co do neo to szalony szaleniec i on może expić non-stop z przerwa na kawe wiec mu bot nie jest potrzebny do niczego ![]() No a co do wojny to cóż można powiedzieć, czas na oro i tyle ;d Ja tam specjalnie pacca kupiłem żeby pomuc kolegom i tak zrobie, zresztą wg jedynym ciekawym elementem tibi jest namiastka pvp która ciągle dąży ku schyłkowi... Tylko zdziwiło mnie to że tak mało polczków uczestniczy w wojnie ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do manii wielkosci i innych okreslen tego typu
Jesli wszyscy polacy byliby tacy jakich Ty bys chcial to Polska nigdy by nie odzyskala niepodleglosci. Nigdy Korzeniowski nie bylby mistrzem olimpijskim, Malysz mistrzem swiata a Urbanczyk mistrzynia europy. Bo to chyba normalne by w zyciu osiagac jak najwiecej i kazdy robi wszystko co moze by byc nr 1. Nie zadawalaja mnie kolejne pozycje moim celem jest nr 1. Kazdy normalny czlowiek chyba ma taki cel w zyciu... "We are the Champions" - Queen "Stand Up"(...For The Champions...) - Right Said Fred to tytuly znanych utworow muzycznych. "Per aspera ad astra" - "Przez ciernie do gwiazd" "Po trupach do celu" znane powiedzenia. Nigdzie nie zauwazylem wzmianki o 2,3,4,5 miejscu. Wiec to nie jest mania wielkosci lecz chyba normalne ludzkie zachowanie zwane rywalizacja. Przede wszystkim nie wiem co wywolalo taka zlosc i wrogosc?! Napisalem stwierdzenie odnoszace sie do ludzi ktorzy truja mi do ucha gdy jestem online jacy to VS sa zli... Normalne wiele ludzi moze tak uwazac ale ja to kieruje do ludzi ktorzy zycza VS'om zle a z drugiej strony liza im tylki... Takie zachowanie to choragiewka!! Z jednej strony stara sie upodobac mi czy co? a z drugiej VS? Albo jest ktos przeciw nim albo jest ktos przeciw nam. Chyba ze jest sie neutralnym to siedzi sie cicho... Wiec moje slowa byly kierowane do takich wlasnie ludzi co za duzo gadaja. Jezeli tak wlasnie robisz jak napisalem UP to odnos to do siebie jesli nie to poprostu nie pisz nastepnego komenta i na tym zakonczmy. @@@@@@ Out of topic. BOT jest powszechnie uzywany przez TOP ludzi na wszystkich serverach, Robert Lublin czy Neo moze potwierdzic ze bez Bota czasem nawet nie pozwola Ci pojsc na OB bo tak wygladaja realia. A stwierdzenia ktore krytykuja Boty sa wysmiewane.
![]() Like Bush and Saddam, I'm a find out Where Em Laden's hiding and bomb him first It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs Mask and glove, gun hot from burnin ass up We gon' clap back, we gon' clap back ~~Let's take 'em to war niggaz!~~ Ostatnio edytowany przez Koxiu - 07-06-2009 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Kyyuo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 159
Poziom mag.: 71
|
![]() Gara powinieneś uszanować fakt ze nie wszyscy chcą być przeciwko VS. Ja osobiscie cie przepraszam, bardzo cie lubię , ale wole dołączyć do VS niż do was. Vsi nigdy niczego zlego mi nie zrobili, zawsze mi pomagali, wzieli mnie na 1sze INQ na premi ( ktore robili tylko w swoim teamie) za ktore zaplacilem 100k. A w waszej guildi jest sporo osob ktore walczyly przeciwko mnie w ostatniej wojnie, jest nawet Erf ktory ma na mnie fraga, to co przepraszam mam walczyc z ludzmi ktorzy walczyli przeciwko mnie w ostatniej wojnie, czy pomoc Vsom ktorzy zawsze mi pomagali.??
Jak dla mnie odpowiedz jest prosta, mam tylko nadzieje ze sie teraz nie obrazisz. Kyyuo ![]() Ostatnio edytowany przez Eoanas - 08-06-2009 o 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik forum
|
![]() O Wielki Koxiu-- Arcybogu Cietej Trzydniowej Riposty -- Mysle ze juz wyartykułowales w dwoch ostatnich postach wszystko -na co było Cie stac.Pora odpowiedziec i byc moze zamknac juz ten temat ktory jak zauwazam daje do myslenia kazdemu kto czyta-----jedynie tobie nie.
Tradycyjnie ujme w podpunkty co chce oznajmic wiec do dziela po 1 nie tlumacz mi i nie pokazuj i nie udowadniaj ze nie miales bana bo istnieje i taka mozliwosc ze bana miales lecz dobrze ujety complain sprawe szybko ci rozwiazal.Juz bylo mowione ze prawda jest wzgledna i zalezy z jakiego punktu na nia patrzymy. po 2 czlowieku zrozum wreszcie ze mnie nie interesuje czy bociles i jak bociles i gdzie bociles---bo wciaz powtarzam ze to indywidualna sparwa kazdego.Jednakze ty tlumacząc sie ze niby tylko czasem- ze dawno - ze parwie kazdy to robi -czemu jednoczesnie roscisz sobie prawo do zabijania nobow i botterow? czemu do kurwy innym nie wolno a tobie tak?Czemu powtarzam chcac grac w taki sposob zatrzymales sie na premii tak spokojnej i elitarnej. Czemu nie probujesz opanowac serwa tam gdzie miales wczesniej chara czyli na Securze/? po 3 Sie przypierdolisz to nie wiesz kiedy wyluzowac .Czy cie pogielo juz totalnie?Jestesmy w Polsce a nie w Iraku. Jakie tutaj realia przytaczasz jesli chodzi o plebs/.W dzisiejszych czasach takie sformulowanie nie ma racji bytu bo zyjemy w 21 wieku.Ale jezeli moje stwierdzenie ze nie rozumiesz co piszesz a jednak to piszesz- mialo by sprawic ze w nocy spac nie bedziesz-- to ja sie zgadzam--. Ja jestem Plebs-najnizszy statusowo osobnik i jestem bezdomny -nic nie wiem o tajnych akcjach wojny-o prywatnym zyciu politykow faktycznie tez nic nie wiem ani o zyciu ludzi mieszkajacych w blokach .Tak sie sklada ze odpisuje ci w sposob charakterystyczny dla plebsu a mianowicie stukam sobie w dluto mlotkiem a litery zostaja wyryte na kamiennej czy glinianej tabliczce bo gdzie by najgorsza i najnizsza kaste ludzi stac bylo na laptopa czy kompa.(jak zauwazasz teraz pierdole tak jak ty troche nie na temat) po 4 Pieknie piszesz o patriotyzmie i o dumie narodowej.O tym ze mamy sie czym szczycic.piszesz tylko o najnowszej historii i to o historii sportu.Inna chyba ci zupelnie jest nieznana.Trzeba by dodac Mickiewicza- Sienkiewicza-Reymonta-Kopernik -Sklodowska-Curie--Matejke-Kossakow.Mam wymieniac dalej?Znow nie zrozumiales.Nawet wtedy kiedy niepodleglosc nie byla tak oczywista mielismy takze swoich mistrzow sportu--Kulej-Baszanowski-Szewinska-Kozakiewicz.nie ma co zToba dyskutowac bo ty za bardzo widze nie kumasz.Chcesz porownywac slawe tych ludzi do czego? Do wojny na Premii?A jakaż to slawe maja Polacy twojego pokroju?Podaj mi koniecznie strone w encyklopedii PWN-- bo do kurwy nedzy chce wiedziec czym sie wslawili na tym i na innych serwach?Tym ze kogos ujebali?Ze trapa zrobili?Ze doprowadzili do tego ze wstyd czasem przyznac sie ze jest sie Polakiem?Ze doskonale pasuje teraz okreslenie Polak Polakowi noz w plecy wsadzi? Ale mi to wielkie osiagniecie miec chara tak jak wy- high levela i musiec robic retired zamiast byc opoką i przykladem dla innych. po 5 Zastanawia cie co wywolalo moja irytacje.A chocby to- ze czytasz moje posty a nie starasz se zrozumiec o co w nich tak naprawde chodzi.A chodzi o to ze bedac znaczaca postacia w tibii mozna spozytkowac swoje doswiadczenie i wiedze pomagajac.Ale nie pomagasz wywierajac presje na Polakow.Nie pomagasz wysmiewajac ich biernosc i niechec przystapienia do wojny.Nie pomagasz narzucajac innym swoje zdanie i probujac zagrac na poczuciu honoru.Nie pomagasz nie dajac mozliwosci oceny i wyboru opcji gry .Nikt nie jest slepy.Ty piszesz jak ci wygodniej i jak ci wiatr zawieje.Naginasz swoje wypowiedzi do tego co bedzie lepiej odebrane.Probujesz manipulowac odczuciami innych.Kazdy kto zada sobie troche trudu by przeanalizowac twoja bytnosc na premii i to co sam pisales (a ukazales sie po raz pierwszy gdzies na 3 stronie tego forum)zauwazy jak ewoluujesz -jak sie zmieniasz.-jaki stajesz sie "wazny" i insynuujesz ze jestes jednym z decydentow. Jak chcesz sie popisac swoim znaczeniem i wplywami na premii. Mowia ze nie wazne jest jak facet zaczyna ale wazne jest jak konczy. Co mozesz o tym powiedziec? Jak konczycie teraz wy?Zalosne. A teraz ostatnie slowo. Do Elriko tym razem.Nigdy stwierdzenie ze wybotowali tam swoje chary -ode mnie nie wyszlo.Jesli jednak mowie ze Neo na swoim 170+ bocil na dragach w Yala to tak bylo.Jesli mowie ze Gara bocil na malpach i frostach to tak bylo.Kazdemu zostawiam pod rozwage i ku przemysleniom to co napisane.Mam dosyc juz tych bzdurnych przepychanek.uwazam ze kazdy ma prawo grac po swojemu i bez narzucania swojej woli.Wy i FP nie macie juz nic do starcenia bo miecz Damoklesa i tak nad wami wisi i nikt nie pyta CZY spadnie a jedynie KIEDY. Ostatnio edytowany przez Pelistrus - 08-06-2009 o 03:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() Doslownie mam tak samo jak TY. Moim zdaniem nie potrafisz iterpretowac pisanego tekstu. NIe chodzi mi o ich chwalebne cele lecz o ambicje ze bez ambicji nic by nie bylo nie bylo by Polski medali itd.... tak samo ja mam ambicje w grze w przeciwienstwie chyba do Ciebie i zawsze chce byc nr 1. Poza tym dobre jaja robisz mowiac ze bocilem na frostach... pewnie wtedy gdy przez 2 tyg nonstop z Immortalem expilismy na frostach albo POI? czy wtedy kiedy z Dahzem + Aixai Druidem na POi albo frosty ? lacznie tak wbilismy z 30 lvli.... pomagajac chlopaka wyrobic sie w terminie na POI. To ze nie pisalem na GC "Heeej sluchajcie expie na frostach" to nie znaczy ze czlowiek boci. Wiec ogarnij sie bo wrecz sie osmieszasz. Czy inni ciagle pisali cos na GC bo moim zdaniem tylko nooby co nie maja robic z czasem pisza na GC jak ktos cos juz robi to powinien robic dokladnie a gadanie tylko rozprasza i zajmuje czas. Chcialbym widziec twoja mine jak kiedys komus zarzucisz uzywanie bota poczym cala gildia Cie wysmieje bo takie sa prawdziwe servery. Zanim odpowiesz na moje pytania przeczytaj je 2-3x bo zle je interpetujesz. A apropo plebsu odnies to do swojej postaci w tibi. CHODZI TU O TO ZE NIC NIE WIESZ O ZYCIU MOJEGO CHARA A PIERDOLISZ GLUPOTY CIAGLE!! pokazalem Ci screena takiego jak chuj z dowodem ze nie mialem bana za bocenie ale ty dalej swoje, OGAR chlopcze!
![]() prosze to moja rozmowa z hakerem taki screen poslalem tez do CipSoftu. JAK ZWYKLE MUSZE CI WSZYSTKO POKAZYWAC? ZACHOWUJESZ SIE JAK 5 LATEK TO SA MOJE PRYWATNE SPRAWY ALE WIDZE ZE NIE ZAMKNIESZ MORDY POKI NIE POKAZE CI WSZYSTKIC DOWODOW ZE NIE MASZ RACJI!? Mam zrobic Ci jeszcze screeny maili z CIPami? ktorych bylo z 15 czy nie? Przy czytaniu wielu postow zwroc uwage na takie rzeczy jak ( Przenosnia Aluzja Ironia) wtedy bedziesz mogl poprawnie itnerpretowac wszystko co zostalo napisane. Co do manipulacji uczuciami wlasnie mam swoje uczucia i pierdoli mnie to jak ktos powiewa jak na wietrze z jednej strony obrabia plecy VS a z drugiej strony potem sie do nich tuli. Wiec wyrazilem sie jasno co mysle o takich ludkach. Co do Kyyuo to nigdy mi sie nie zalil na VS i nigdy nie mowil ze on to by zrobil tak i tak a jak przyszlo do wojny to jest bierny. On zawsze byl neutralny mial swoje zdanie ktore szanuje i rozumiem go. Tak samo Luke rozumiem i szanuje. Ale wystarczylo mi tak powiedziec a przypomnij sobie sytuacje 2 miechy temu co zabilismy Shakuro to Airesan i doslownie wszyscy mowili ze dajda do war ze ubija tyle ludzi to tamto ze nie lubia tego tamtego i jak sie zachowali? Chodzi mi o ich zachowanie i chce by wiedzieli co o nich mysle. Bo za pewne sprawy w zyciu mozna dostac ostry wpierdol. Pewien koleszka specjalnie pojechal na slask by wpierdolic gosciowi co byl jak recznik na wietrze.... dostal 3 miechy zawiasow ale oplacalo sie bo w zyciu trzeba ponosic odpowiedzialnosc za slowa! @@@@@@ KYYUO Pawel ja rozumiem Ciebie i nie bede obrazony, przecie zawsze rozmawiamy i nie boimy sie wyjawic wlasnego pogladu. Znam Twoja sytuacje Ty znasz tez moja. Ty wiesz co to ambicja pokazales nie raz expiac i rywalizujac z innymi juz nie bede pisal z kim. Ale najwazniejsze jest to ze mimo roznych pogladow mozna zachowac twarz i byc jak czlowiek. Pawel jestem z Toba i nie chce walczyc przeciw Tobie. @@@@@@ Out of topic Zakladajac gildie z Neo mielismy stworzyc gildie ktora pojdzie ramie w ramie. Z zamknietymi oczami pojdzie za liderem itd itp. Takie sa najlepsze i najmocniejsze gildie tacy sa tez VS. Niestety nam nie wyszlo nie wiem na jakich serverach grali niektorzy ludzie ale o rzadzeniu serverem ogarnianiu i pvp to niektotym czasem sie tylko snilo. BTW. Gdyby nie to ze to jest premia wiekszosc z naszej gildi nie mialaby nawet 100lvl. PA, zajete respy itd... Byli ludzie co mieli charakter tutaj to byla rodzinka San~ oraz Dahzo i Bendah bylo nas lacznie 7 osob + pare noobkow ale to byli ludzie z charakterem i jakby ktos lecial na dno reszta by sie rzucila by mu pomoc. Teraz jest inaczej @@@@@@ Szanuje innych poglady i nie kaze nikomu wejsc do war ale w*****li mnie ludzie ktorzy 2 miechy temu pierdolili na GC ze dojda do war zabija tyle osob posypia sie fragi wkoncu spuszcza wpierdol VS a obecnie udaja ze nie wiedza o co chodzi ze tej rozmowy nie bylo. I to kieruje przedewszystkim do nich. BYlo to z 9-10 osob wiele 100+ @@@@@@ Co do moich charow to wiekszosc z nich sprzedalem bo to jest dobry biznes. Dostalem tez deleta za lurowanie DLi na POI to jesli chodzi o SECURE zaraz poszukam Screena jesli znow bedziesz cos zamulal mi. Moge sie poszczycic wieloma postaciami na roznych serverach z dosc wysokimi lvlami ale po co? to jest Premia i jestem 154 EK Gara FLame. reszta nie powinna was obchodzic cos sie czasem wymsknelo ale to wszystko.
![]() Like Bush and Saddam, I'm a find out Where Em Laden's hiding and bomb him first It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs Mask and glove, gun hot from burnin ass up We gon' clap back, we gon' clap back ~~Let's take 'em to war niggaz!~~ Ostatnio edytowany przez Koxiu - 08-06-2009 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik forum
|
![]() Sa takie chwile w zyciu ze czujesz sie bezradny i wiesz ze nic wiecej z siebie nie wykrzeszesz.Otoz ja tak mam w tej chwili.Ja wymiekam.Poddaje sie. Nic widze nie zmusi Koxia do konstruktywnego myslenia.Uczepiles sie czlowieku swojej wersji ktora juz kilkakrotnie troche ponaginales to w te- to w tamta strone.Nie odmawiam ci prawa do tego bo kazdemu wolno sie bronic - byle logicznie.Ci ktorzy zechca przesledzic posty twoje od 3 strony forum zauwaza jak zmienia sie twoje zdanie i zachowanie.Mnie sie juz nie chce o tym pisac.Nie bede w kolko klepac tego samego tematu.Ci co mieli chec troche cofnac sie w czasie i pomyslec to zrozumieli a nad Koxiem to juz dawno krzyzyk postawiony bo nie rozumie- nie chce zrozumiec -a pozatym jak widze nawet gdyby chcial-- to i tak nie jest w stanie zrozumiec tak jest zapatrzony w siebie.Cokolwiek jednak bys nie pisal i jak tego se nie tlumaczyl to do bycia nr 1 w Premii to ci i tak jeszcze sporo pieter brakuje- bo na razie wydaje mi sie ze na parterze albo wrecz w suterenie sie znajdujesz.Jednak ciagu dalszego nie przewiduje.Gara Flame spalony jest tutaj na pewno. Nie bede zegnac cie inwektywami .Powiem tylko zyczliwie------------Powodzenia na innym charze ci zycze.Cya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2009
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
/Griini |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tym sie roznimy ze ty sie poddajesz jak panienka.... Mimo ze jest to walka dawida z goliatem to jednak stane z moimi ludzmi i bedziemy dzielnie walczyc o swoje. Zobacz czyn Leonidasa ktory mimo ze szedl na smierc pamietany jest do dzis. Nawet jesli nie zabijemy wroga to go bardzo zranimy. Trudno bedzie nas pokonac jest nas kolo 30 w guild z czego wiekszosc ogarnia PVP w przeciwienstwie do VS. A jak wiadomo sam lvl nie wystarczy. Przykladem nieogarniecia przez VS jest fakt ze ich ekipa na kyrze sie nie utrzymala i jesli beda new servy tez sie nei wybija. Lata gry bez wojny daja sie we znaki. W dodatku cash makery typu bot 190 ek a potem za zarobiona kase sorka robimy. A jak pamietamy Dawid pokonal Goliata i w tym nasza nadzieja. Bo najwazniejsza jest odwaga nadzieja i braterstwo.
Napewno bylem duzo wyzej niz wiekszosc z was. I jesli logicznie pomyslisz to dowiesz sie ze nie bylbym nigdy wyzej niz Shush czy Mirun ale wojna zawsze moze to zmienic i odwrocic strone. Nie robie nowego chara wystarczaja mi te ktore obecnie posiadam ale Gara bede gral nadal ta postac nie jest spalona bo postac nie jest tylko do wbijania lvli ale tez mozna nia zabijac. Jakbys nie zauwazyl epximy sobie legalnie kiedy VS chowa sie w PZ. I jesli uwazasz ze wstapienie do wojny i walka z best guild to zniszczenie chara to powinienes isc na nonpvp servy. I az mi Ciebie zal teraz. Chcesz sobie z kolegami pohuncic na potworkach? To idz wpadnie ekipa padniecie. Nie podoba Ci sie to idz na Nonpvp. Wlasnie dlatego jest ta wojna. Wbija mi sie na resp postax XXX kolega VS low LVL. Nie chce wyjsc a jak zaczynam go atakowac przylatuje 200 ms i mnie leje. Teraz odwrocmy sytuacje moj members wbija na spawn kolegi VS postac XXX nagle przylatuje 200 MS i bez pardonu nawet nie pozwala opuscic spawna tylko zabija na miejscu. Gdzie sprawiedliowsc? Jesli jeszcze nie natkneliscie sie na taka sytuacje to bedzie ona predzej czy pozniej. Poza tym to sa straszni rasisci nie slyszales co mowia na Vencie, tak samo nie slyszales co mowili do mnie jak przelicytowalem mu chate a to chyba normalne ze w licytacji moze brac udzial kazdy. Taka kolej rzeczy konflikty spory walka o dominacje wszystko kroczy ku wojnie. Zobacz ile bylo bitw i wojen w normalnym zyciu, wiec czemu mialoby ich nie byc w wirtualnym. Kyra Furora Valoria Aldora Danubia Nova Titania. Piekne wojny trwajace juz lata, to jest piekno tibi sztuka PVP. BO JEST ROZNICA MIEDZY FIGHTEREM A PLAYEREM. ![]() Czemu jestes anonimowy moze podasz mi swoj name czy sie boisz? zrobilbys to a nie ukrywasz sie i zgrywasz twardziela. @@@@@@ Grini tu nie jest mowa o Tobie nawet nie pamietam Cie zbyt dobrze tu raczej mi chodzilo o innych ludzi z guild. Oni sami powinni pamietac kto sie deklarowal i jak wystawili nas po tym.
![]() Like Bush and Saddam, I'm a find out Where Em Laden's hiding and bomb him first It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs Mask and glove, gun hot from burnin ass up We gon' clap back, we gon' clap back ~~Let's take 'em to war niggaz!~~ Ostatnio edytowany przez Koxiu - 08-06-2009 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
|
![]() Chlopaki starczy juz. Bo to juz nawet nie chce sie czytac waszych wypocin. Pierdolicie juz glupoty byle tylko na sile odpisac drugiemu. Chcecie sie klucic dalej to piszcie sobie na priv bo juz wszystko na forum jest przedstawione i nie ma sensu dalej pisac.
Wracając do tematu: loot z jednego behe ![]()
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() noo bez kitu foty wklejać a nie się kłócić!
![]() wczorajszy lvl ;d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
I dobrze wiesz że w kwietniu ja chciałem walczyc za Shakuro. Fakt faktem ze nas wszystkich wychujał ale dobrze o tym z Neo wiedzieliście. Chuj że mnie ujebali potem szwedzi 2x chociaż z wami nie poszedłem. Nie mam tego nikomu za złe. Mimo że sobie już na premii nie pogram.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2009
|
![]() Siema
@topic... troche syf robicie ![]() Pytania: 1. Ceny na Premii ? MMS, Softy, Skull Helmet, Blue Set, Aol 2. Duzo PK ? 3. Noobostwo ? 4. Co sie dzieje jak sie skonczy pacc xD ? 5. Jakich profesji najwięcej ? Z góry dzięki za odpowiedz, i dawac, dawac z tematem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A ceny ... takie sobie. Jak na normalnym pvp. ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2009
|
![]() To jeszcze jak jest z PK ? i te ceny przybliż trochę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2009
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dużo PK, wysokie ceny, dużo PA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przesadzasz zieloniutki <3
Dragon Claw 300k, MMS - 80k?, ceny oscylują w granicach djinnowych + 5-10k. PK? Tylko low lvli. I polaków którzy zbyt dobrze mówią po angielsku ![]() PA? Jak się nie narzucasz i nie podpadasz i niespecjalnie fikasz to będzie spokojnie ![]()
||
![]() |
![]() |