![]() |
#261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#262 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
BTW. czego dowodzi ten tekst o Koniecznym?
![]() |
![]() |
#263 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
//edit I co ma kvrwa Einstein do kultury? Ostatnio edytowany przez Yassek - 04-07-2006 o 13:07. |
|||
![]() |
![]() |
#264 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A pozatym: wystarczy zobaczyc jakie juz tu padly pomysly "nacjonalistow" Cytuj:
Cytuj:
Jak mam reagowac spokojnie, kiedy koles mowi, ze nacjonalizm nie ma niczego wspolnego z nazizmem, faszyzmem itp, itd a historia dowodzi, ze jest odwrotnie? Poczytajcie o Niemczech troszeczke, a potem sprawdz jaki ze mnie profesor. Cytuj:
* Matek sika z radosci. hahahahahahahahah ale radocha. Zes porownal... muahahaha.... sory, wymieklem. Einstein wcale, ale to WCALE nie byl genialny... totalny przecietniak. Najwazniejsza teorie XX wieku przeciez wymysla sie na poczekaniu... edit: a pozatym: albo nacjonalizm, albo patriotyzm. Te dwie postawy nie moga koegzystowac, bo mowia o czyms innym. Podobnym, ale innym.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 04-07-2006 o 13:25. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() 265 post w tym temacie
![]() Cytuj:
Albo był kulturystą? :>
Ostatnio edytowany przez Xawieri - 04-07-2006 o 13:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 04-07-2006 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() musze sie chyba inaczej wyrazac bo czesc mnie nie rozumie einstein wrpowadzil do wiedzy teorie wzglednosci i powiedzmy sobie szczerze wynalazl bombe atomowa.Rosenbergowie przekazali plany konstrukcji tejze bomby sowietom wiec raczej to nic innego niz szpiegostwo zreszta mam filmik o tym jak ich sadzili
Yassek chodzilo ci rowniez o Fermmiego ktory uciekl z wloch?Oppenheimer,Rabi
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 04-07-2006 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @zajac:
Może byś w końcu zostawił w spokoju te swoje "źródła wiedzy" i sam ruszył łbem? SAM się zastanowił nad tym co piszesz? Bo jak na razie to rzucasz na prawo i lewo linkami i cytatami. Zaczyna mi się wydawać, że po prostu w "sprytny" sposób reklamujesz inne strony... ;p
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Cytuj:
Ta, Hitler byl na poczatku nacjonalista ale caly rasizm psychoza w kwestii aryjczykow itd., wymyslil potem juz jako nazista. Sam nacjonalizm jako taki nie musi wcale wiazac sie z nienawiscia do kogokolwiek.Nacjonalizm to po prostu uwielbienie dla wlasnego narodu, co w tym zlego? a to ze jakis nacjonalista przy okazji nie bedzie lubil zydow czy czarnych nie ma zadnego znaczenia. 2 sprawa, ma ktos zdjecia jak ktos z MW bije gejow w wwie/krakowie? (nie pamietam dokladnie ale chyba sie tu zajac wypierales ze tam byliscie?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() dez co ty za przeproszeniem chrza*isz ?miedzy patriotyzem,a nacjonalizmem jest granica i nacjonalizm to uwielbienie tak panstwa, ze nie chce sie nikogo tam dopuscic bo jeden jest "gorszy" od mieszkajacych tam
![]() |
#271 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#272 | ||
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Nie. Nacjonalista toleruje inne narody, poprostu wywyzsza swoj. Co do Niemców- zgoze sie ich nienawisc wyszla od nacjonalizmu. chodzi mi o to ze oni poszli dalej. Nacjonalizm jest blisko szowinizmu ok ale nim nie jest. Nacjonalizm nie poniza innych. jak nacjonalista zaczyna dyskryminowac inne narody juz przestaje nim byc(a wkazdym razie lami juz jego zasady). dlatego tez gadanie ze 80% nacjonalistow to rasisci to bzdury.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Let it be...
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Nacjonalizm nie jest zly? No wiec ta wielka milosc do swojego narodu powoduje nienawisc wzgledem innych. dam wam przyklad: alkohol sam w sobie nie jest zly, ale niektorzy ludzie po jego spozyciu staja sie debilami(jakis tam procent) i np siadaja za kierownica i nawet nie zauwazaja gdy skosza dzieci i babcie niczym chwasty. Dalej. Narkotyki same w sobie tez nie sa zle jednak gdy ktos sie nacpa lub jest na glodzie moze zrobic wszystko(skoczyc z dachu, zabic itd.). Nacjonalizm nie jest skutkiem nacjonalizm jest PRZYCZYNA!!! i dlatego jest zly.
@up "Chcialem dobrze"-Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro jeden narud się wywyższa, to pozostałe musi poniżać, takie jest podstawowe prawo natury, więc nie mów mi, że nacjonalista będzie tak samo raktował Żyda/Murzyna jak i Polaka skoro Polaka będzie wywyższac...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 04-07-2006 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() to co up wiec Dez jak nie wiesz o co chodzi- nie pisz bo inteligencja to ty nie zablysles
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten link znalazłem na stronie http://www.nacjonalista.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ to bylo na waszej stronie i nie bylo zadnego takiego konkursu wiec nie zamulaj forum i przy okazji Tusk by zrobil wiecej niz kaczynski
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
Nasza strona Młodzieży Wszechpolskiej to ta. www.mw.org.pl |
|
![]() |
![]() |