|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#261 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: tyle, że poseł sam nie był bez winy i zachowywał się gorzej niż oni... to prawda, Mrozowski dał się ponieść ale gorszym ignorantem to chyba tylko Wierzejski z LPRu jest...
Co do polskich eskapad do UK, to Dark ma rację, smiać mi się chciało, jak oglądałem Bitwę o Anglię i 3 byłych górników którzy tam pojechali, dosłownie żal.pl! Zero języka, mamy to gdzieś, jedziemy... jezuuu.... Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 04-10-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tylko że właśnie wyjeżdża całe mnóstwo takich ludzi, nei znających angielskiego i liczących na łut szczęścia. Cytuj:
No, ale chyba odchodzimy tu od tematu :> Praca i warunki życia w Anglii - zależy to w dużej mierze od znajomości języka, a także szczęścia. Chodziło mi głównie o to, że tak czy tak robimy na rzecz innego państwa.
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ale jesli te inne panstwo daje nam dobry poziom zycia to czemu nie? Czemu mamy placic na kraj, w ktorym nie ma wiekszych perspektyw, w ktorym wladza ciagle sie kloci zamiast naprawiac kraj? Czy na tym ma polegac patriotyzm?
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
@Ghost Jak widać Kurski ma talent do prowokowania, bo jednak dziennikarz powinien się powstrzymać od kłótni jednak jak widac przy takim idocie się nie da ;P Aha i Sekielski raczej spokojnie sie zachowywał, uspokajał Morozowskiego momentami.
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 04-10-2006 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Angel_Of_Death
Ale tam doszło do zwykłej, regularnej kłótni - z głupcami nie należy dyskutować, bo sprowadzą oponenta do swojego poziomu. IMHO lepiej i zwyczajnie kulturalniej by było, gdyby Morozowski i Sekielski pozwolili Kurskiemu skończyć swoje pieprzenie i po prostu ośmieszyć tego błazna przed kamerami paroma zdaniami wyjaśnienia, a nie wdawać się z nim w pyskówkę. Bo tak, to po prostu doszło do powtórki z Sejmu RP i słynnego już "panie pośle, pan mi nie pozwala dokończyć mojej wypowiedzi". Chociaż w jakimś stopniu rozumiem irytację obydwu panów, bo Kurski to nie jest człowiek stworzony do jakiejkolwiek rozmowy - kawał soczystego chama i buca nie przejawia większych zdolności intelektualnych od worka kartofli. Cytuj:
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 04-10-2006 o 18:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Hmmm? Anglia. Duzo sie zarabia, i tez duzo placi. Np, moj wujek placi za mieszkanie 1025 funtow miesiecznie ! A to mieszkanie 3 pokojowe bodajze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Polacy czesto zamiast oszczedzac musze zyc od pierwszego do pierwszego w GB. Znam te spawe z najblizszego otoczenia, bo prawie kazdy ma znajomych w angli/irlandi... Ilu juz waszych wujkow/cioc/kolegow/sasiadow wrocilo, bo braklo kasy, zle sie czuli, praca sie skonczyla?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wcześniej była mowa o prywatyzacji itd. w wyniku czego będziemy pracować na rząd innego państwa. Napisałem to wszystko po to, żeby wyjaśnić, ze nie ma różnicy, bo i tak to robimy ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Caer Male nieporozumienie ![]()
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Czy ja powiedziałem, że kurski zrobił dobrze? Jakoś ten z uLISaną fryzurą nie rzuca się jak pojebany.
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Kurski to w 60% woda i w 40% prowokacja, ten czlowiek bez prowokowania i wpychania sie na sile na pierwszy plan nie istnieje ...
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() dysponuje ktos video/linkiem do jakiejs zrzuty z tego programu? Nie mialem jak obejrzec, a chetnie bym sie dowiedzial ocb...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja jak tak oglądałem ten program, to zdawało mi się, że Morozowski udaje, że się denerwuje, żeby sprowokować Kurskiego właśnie
![]() A co do samego Kurskiego - szkoda słów, idiota jakich mało.
![]() |
![]() |
#274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
I podobnie jak Hum chętnie dowiedziałbym się, o co kommen w tym programie. To znaczy w tym odcinku.
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Szkoda za nie mam czasu na ogladanie TV... bym sie troche rozerwal smiejac sie z tych kretynow rzadzacych nami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jeee, zaglosujemy z daleka na s*****eli przez ktorych wyjechalismy z kraju elo
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jedyna telewizja jaka odbieram :TVP Polonia,jedyne radio jakie odbiera: Maryja, jedyna partia, ktora obiecuje, ze gdy wroce dostane mozliwosc kupienia jednego z 3mln nowych mieszkan, partia, ktora da mi w kraju nowa praca, bo przeciez wyjechalem przez masonow z SLD. Ach propaganda... (mowie partia a nie rzad, bo Bog jeden wie kto wogole teraz jest w rzadzie a kto w PIS) Ostatnio edytowany przez Stożek - 04-10-2006 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czemu sie tak czepiacie Kurskiego, przecierz to taki mily i rodzinny facet. Tuskowi nawet dziadka znalazl o ktorym tamten nie mial zielonego pojecia.
A tak na serio to wszyscy wiedza ze to pitbull pisuaru i bylo wiadome ze tak ta rozmowa sie skonczy. Odnoscnie publicznosci, to nawet jak w szczycie swojej popularnosci pis mial 30% poparcia to pozostale 70% go nie popieralo, a jezeli z tych 70% chociaz 20% nie cierpi pisu to w 100 osobowej publicznosci 20 osob jest w stanie wywolac glosny smiech. Kurski sam zaczal ataowac dziennikarzy i PO zanim ci zdazyli powiedziec "Dobry wieczor panstwu, dzisiaj naszym gosciem bedzie..." A GDZIE JAN MARIA ROKITA?? MIALA BYC KONFRONTACJA!! TCHÓRZ!! pozatym usyszale tam zdanie Sekielskiego "andrzej uspokuj sie!!, nie zachowuj sie jak poseł Kurski" bylo to powiedziane podczas slownej utarczki Mrozowskiego z kurskim wiec mozna bylo tego nie uslyszec. A co do tego ze "tego wasatego z po sie nie czepiali" to on przyszedl porozmawiac z dziennikarzami a nie bic piane, pokazal pewna klase polityczna (uwazam tak, mimo iz jestem zwolennikiem kompletnie innej opcji politycznej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Już nie będą nasi milusińscy występować w telewizji układu.
http://wiadomosci.onet.pl/1413822,327,1,1,item.html A jednak, macki sprawiedliwości rozbiją najtwardszy układ. http://wiadomosci.onet.pl/1413836,327,1,1,item.html Ostatnio edytowany przez emilok - 05-10-2006 o 14:31. |
![]() |
![]() |