![]() |
#261 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: ToRuŃ
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 111
Poziom mag.: 71
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
On nie umie sobie z behe poradzic ?!?!?! byly 2 behe twoi kumple nalurowali bodajze <2>? No i byly 4 behe Twoi kumple mieli i biec do questa ale SIE BALI ! Zonek 3-4 razy odlurowywal Behe zeby oni mogli spokojnie dojsc do Questa ale CO ?! Ten ek 95 Bal sie isc! Zonek chcial tylko pomoc a co z tego wyszlo ?! Opinia wielu graczy jest prosta "Nooba sie nie pomaga". Thanks for your TIME. Ostatnio edytowany przez Master Green - 31-10-2006 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrix de'Vere
Profesja: Elite Knight
Poziom: 86
Skille: 86/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gratz Tymek
![]() Funosek fajny outfit ![]() Cos o temacie pt. "Dead Zonka" Ludzie jesli was tam nie bylo to po jaka cholere sie wtracacie? ja slyszalem 3 wersje wydarzen a ze mnie tam nie bylo to sie udzielac nie bede... najlepiej sie zamknijcie jesli was to nie dotyczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Acarmis Sorcerer
Poziom mag.: 70
|
![]() Co ja wiem ale jak na moje :
1.Team to team wiec jak coś powinni se pomuc a nie spadac -.- 2.Skoro nie masz iq żeby bloknac 1 behe na 90+ to sory... 3.Nie znających sytuacji prosimy o nie komentowanie<ofc. bez obrazy> 4.Jakoś ci przez których Zonek padł sie tu nie udzielają.... 5.Ale Zonek miał zonka xD <taki aspekt humorystyczny> |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arrtur
Profesja: Elder Druid
Poziom: 36+
Poziom mag.: 45
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() No no no... :>
Gratz Artur ![]() Teraz z pacc'em to będzie gitez co nie ? : > |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aniazonka
Poziom: 163
Skille: 99/96
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() @all idióts
1) Ciekawe co byscie zrobili na moim miejscu (o ile kiedys bedziecie mieli 141 ek) 2) Nikomu nie zycze zeby rafil na takich noobow 3) Bylismy teamem wiec nie pierdolcie o wpychaniu sie na behe etc. 4) F U C K You all noobz @Arrtur Gz Pacca ![]() @Mozo~ Nie badz taki mardy bo jak Angel Ci cos robi to odrazu do mnie z placzem piszesz ze mam mu cos powiedziec... EDIT: Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0) Aniazonka, Hopkoff, River Marlok, Arrtur Czemu nic nie napisales?
Ostatnio edytowany przez Aniazonka - 01-11-2006 o 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Imię: Wojtek de Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
|
![]() Cytuj:
To skoro mowi ze "nooba sie nie pomaga" to po co wogle tam wchodzil ? slyszalem ze oni go o nic nie prosili, na nastepny raz niech sie spyta czy im pomuc a nie wejsc i stac ! btw. GZ lvlka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
Bijmy brawa dla tego pana ktory postanowal rzucic wszystko i grac w tibie! Teraz ma AZ 141LVL!!!!!! GOGOGOGO 300LVL GOGOGO MALO BRAKUJE BO TY JESTES PRO I MASZ TAK WYSOKI LVL!!! A tak na powaznie, co to za osiagniecie miec 140lvl+? Zobacz ile osob juz na Tibii ma taki lvl? Domyslalem sie ze kolo 600-700osob no i ty jestes jedna z tych osob i czy to takie trudne osiagnac taki lvl? wystarczy grac te 2 - 3 lata (no chyba ze ktos duzo gra, to mniej~) by osiagnac ten poziom. To chlopie powiec mi czym ty sie chwalisz? Mi to wyglada na cos takiego jak bys biegal po szkole i krzyczal za kazdym razem gdy zrobisz kolejny poziom, poprostu mi sie zal ciebie robi. Albo zostan narcyzem zakochaj sie w sobie i zyj dlugo i szczesliwie, pozniej twoj char bedize narcyzem... I tak dlugo i szczesliwie bedziecie sie podniecac (<- Mozesz nie wiedziec co to znaczy, zobacz sobie na wikipedia.pl) tym ze jestes taki dobry bo masz tak wysoki poziom. Rotfl'n'lol Cytuj:
Bebilon.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 01-11-2006 o 15:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#271 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Bebi Coz za wspaniala wypowiedz... Ale powiedz mi jedno... Kogo to obchodzi ?-.-" Edit Jedno mi sie przypomnialo ... ![]() Ostatnio edytowany przez Master Green - 01-11-2006 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Poziom: 312
|
![]() @Gokuchan Mozesz dokonczyc twoja wypowiedz? I powiedziec o co chodzi? @Tymon No ja tez nie zaliczylem kibla w szkole... Mozesz powiedziec kto jest tym "inni" co nie zdali? @DOWN Wiem jak sie robi polsie znaki, ale jakos mi sie lepiej pisze bez nich. A co masz takie problemy z czytaniem? Ze musisz meic nawet takie szczeguly? Bebi~
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 01-11-2006 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: ~Wrocław~
Imię: Krzychu de'Vere
Poziom: 44
Skille: -/-
Poziom mag.: 59
|
![]() Trudno normalnie sie wypowiadac na forum czy nie tolerujesz polskich znaków? Afff chyba wiem, zapomniałeś jak się je robi przez te 3 lata ~ grania w tibie
![]() Pzdr gratki Arrtur i Tymon ![]() Ostatnio edytowany przez Krzychu II - 01-11-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Bielsko
Imię: Bogar Sorcerer
Poziom: 112
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 67
|
![]() @Bebi~
Nie wysililes sie za bardzo? Idz lepiej grac w tibie i bic ten 300 lvl, to chyba przyniesie wiecej porzytku niz twoja obecnosc tu na forum, w tym temacie ![]() @Tymek~ Grataz kolejnego lvlka ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aniazonka poprostu czuje się lepszy od innego...
Bo co? Bo masz lepszy level w Tibi? Smiech na sali... Popieram Bebilona... Pozdroo... @Down A czy ja mówię czy to było dobre czy złe, że mu nie pomogli? Komentuje inną wypowiedź. Czytanie ze zrozumieniem. ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 01-11-2006 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: ~Wrocław~
Imię: Krzychu de'Vere
Poziom: 44
Skille: -/-
Poziom mag.: 59
|
![]() Up...
Wiesz coś więcej czy tylko tyle co pisze na forum ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Smiech na sali byl jak przeczytalem tego posta ![]() Dlaczego niby twierdzisz ze Zonek sie czuje lepszy od innych? bo tak Wielki 145 lvl Bebi~tak powiedzial?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 7, gości: 10) Zostawiali byscie komenty przynajmniej ![]()
Ostatnio edytowany przez Bogu$ $orc - 01-11-2006 o 16:35. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby czemu lecę na lv? Nie gram na securze. Ba! Nie gram w ogóle w Tibie
![]() I Bebi nie jest jakiś wielki Pro super hiper i w ogóle, bo ma 145~lv. Ważne jak się prezentuje na rl. ![]() Pozdrawiam Was i więcej nic nie pisze. ![]() Chyba, ze coś naprawde mnie wkurzy xD See ya
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() aHUEAHUEhauehuahuahuH jak sie bebi prezentuje na rl?xDDD wyplosz w okularach aHEAUEuaheuahuhe
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() edit: @Afryd I dobrze nie pisz nic lepiej jak nie wiesz czegos na 100% ![]()
Ostatnio edytowany przez Bogu$ $orc - 01-11-2006 o 17:08. |
||||
![]() |
![]() |