Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-11-2006, 09:52   #2781
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

ooo widze ze cos sie zaczyna dziac na galanie zreszta nie tylko LKS wygral z wisla fajne zakonczenie rundy jesienne bierzcie przyklad i pookonajcie HWL good luck

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-11-2006, 17:33   #2782
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Od dluzszego czasu jakis zastuj sie zrobil na tym forum nic ciekawego nie mozna wyczytac...

A co do wojny ja jestem hunted by Wielki Dajmos xD i juz nie mam co grac na tym serverze ... mowi sie, trudno, ale zyje sie dalej
stary 20-11-2006, 17:45   #2783
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Byla w koncu wczoraj ta walka?? Jak tak to prosilbym o linka z filmikiem
heh gz ubicia Atnaza jeszcze uwalcie Nuskei i Wielkiego Dajmosjada to bedziecie dobzy;]
aragorn uczciwy jest offline  
stary 20-11-2006, 19:30   #2784
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Byla w koncu wczoraj ta walka?? Jak tak to prosilbym o linka z filmikiem
heh gz ubicia Atnaza jeszcze uwalcie Nuskei i Wielkiego Dajmosjada to bedziecie dobzy;]
Dajmos raz juz padl, jeszcze zanim doszedl do wojny. Chyba gdzies na forum ktos zamiescil filmik, nie jestem pewien.
Bartol1 jest offline  
stary 20-11-2006, 19:42   #2785
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

ta arkus szkoda dajmos evul wszyscy wiedza.. kazal placic za nic , powiedzialem ze zaplace, razem z nim wpadlo pol hwl haha kazali placic bohy koledze za nic, powiedzialem ze zaplace ale mam kaske w innym miescie, oni : ok chodz z nami" przy statku rumcio anevarix i dajmos zaczynaja lac i omg nawet honoru niemaja -.- edit: ofc zwialem bo niejestem taki noob zeby pasc od superfightera galany chociaz niebylo by sie czym wstydzic superwarrior rox

Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 20-11-2006 o 19:49.
FajerWarjor jest offline  
stary 20-11-2006, 19:47   #2786
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

hahah ten daj~ chyba naprawde mysli ze cos znaczy...
Tibia dzieki takim jak on nabiera, ze tak powiem... smaczku;D
Kurier jest offline  
stary 20-11-2006, 19:54   #2787
Somos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
ta arkus szkoda dajmos evul wszyscy wiedza.. kazal placic za nic , powiedzialem ze zaplace, razem z nim wpadlo pol hwl haha kazali placic bohy koledze za nic, powiedzialem ze zaplace ale mam kaske w innym miescie, oni : ok chodz z nami" przy statku rumcio anevarix i dajmos zaczynaja lac i omg nawet honoru niemaja -.- edit fc zwialem bo niejestem taki noob zeby pasc od superfightera galany chociaz niebylo by sie czym wstydzic superwarrior rox
Gdyby anevarix jeszcze cie lal to bys juz padl wiec nie pisz tu glupot jak to wspaniale uciekles. Klepaly cie 2 knighty i przez 15min nie umiales wejsc na statek bo poty rzucali (lol)
Somos jest offline  
stary 20-11-2006, 20:21   #2788
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Domyślny

Oka filmika juz mam;]
Heh mi sie smiac chcialo jak ten 100ms krecil filmik patrze a w label moj name xD haha

Dajmos i sir-dudi mnie bili i tez mnie nie umieli zabic -.-
aragorn uczciwy jest offline  
stary 20-11-2006, 21:24   #2789
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
hahah ten daj~ chyba naprawde mysli ze cos znaczy...
Tibia dzieki takim jak on nabiera, ze tak powiem... smaczku;D
Ehhhhh następny raz pokazałeś jaki jesteś głupiutki. Daruj sobie komentarze tego typu bo niby co Ty znaczysz na tym serwie?Nic..... wiecz milcz.
Kuczer88 jest offline  
stary 20-11-2006, 21:50   #2790
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
Od dluzszego czasu jakis zastuj sie zrobil na tym forum nic ciekawego nie mozna wyczytac...
Co Ty gadasz, jest masa ciekawych rzeczy... wystarczy cofnąć się pare stron...

Co do Galany, to jak tam morale chlopaki? jakaś bitwa sie szykuje?:> ;'p
Rybzor jest offline  
stary 20-11-2006, 21:56   #2791
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
Ehhhhh następny raz pokazałeś jaki jesteś głupiutki. Daruj sobie komentarze tego typu bo niby co Ty znaczysz na tym serwie?Nic..... wiecz milcz.
100% racji :*
stary 20-11-2006, 22:00   #2792
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
czyli znacze tyle samo co ty... xD

P.S rómcio ci korki z polskiego udziela?
Kurier jest offline  
stary 20-11-2006, 22:15   #2793
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
czyli znacze tyle samo co ty... xD

P.S rómcio ci korki z polskiego udziela?
Skoro znaczysz tyle co ja ,to znaczysz tyle co dajmos. Więc nie masz prawa go oceniac. Najlepiej by było jakbyś schował tą swoją wyższosc do kieszeni. Nom ale ludzie twojego pokroju uważają że wiec odzwierciedla ich stan intelektualny ,no dobra wiec skoro już to napisałem to prosze Cie ,grzecznie Cie prosze żebyś nie wytykał innym błędów ani nie sądził jacy są ... ble ble ble bo to swiadczy o Tobie.
Kuczer88 jest offline  
stary 20-11-2006, 22:30   #2794
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Skoro znaczysz tyle co ja ,to znaczysz tyle co dajmos. Więc nie masz prawa go oceniac. Najlepiej by było jakbyś schował tą swoją wyższosc do kieszeni. Nom ale ludzie twojego pokroju uważają że wiec odzwierciedla ich stan intelektualny ,no dobra wiec skoro już to napisałem to prosze Cie ,grzecznie Cie prosze żebyś nie wytykał innym błędów ani nie sądził jacy są ... ble ble ble bo to swiadczy o Tobie.
phi, ale wy wszsycy glupoty gadacie, kazdy wie ze tylko JA sie licze ;D

tez macie problemy, sam nikt nic nie znaczy, tak samo Ty, ja, jak kazdy inny, rzecz w tym ze taki dajmosik to naprawde przegina pale, a jak Ty tego nie widzisz to juz mi naprawde rece opadaja... zastanow sie czasem co piszesz... dla mnie dajmosik "the master" to dno totalne, jezeli dla Ciebie on jest wartosciowym playerem to ja nie chce wiedziec pod jakimi kryteriami Ty ludzi oceniasz.. ale to Twoja sprawa, kazdy sie otacza takimi ludzmi jacy mu odpowiadaja, widocznie Tobie on imponuje
stary 20-11-2006, 22:44   #2795
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

tez macie problemy, sam nikt nic nie znaczy, tak samo Ty, ja, jak kazdy inny, rzecz w tym ze taki dajmosik to naprawde przegina pale, a jak Ty tego nie widzisz to juz mi naprawde rece opadaja... zastanow sie czasem co piszesz... dla mnie dajmosik "the master" to dno totalne, jezeli dla Ciebie on jest wartosciowym playerem to ja nie chce wiedziec pod jakimi kryteriami Ty ludzi oceniasz.. ale to Twoja sprawa, kazdy sie otacza takimi ludzmi jacy mu odpowiadaja, widocznie Tobie on imponuje
Tylko zobacz że jest jeden malutki problem kochaniutki. On inaczej sie zachowuje w stosunku do was jak do mnie. Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co? No właśnie nie robie bo mnie takie rzeczy nie bawią(dravenora najwyraźniej tak). Wiem Wiem jestes najlepszy zawsze o tym wiedziałem (pozdro)Ty mi imponujesz ale wstydziłem sie tego zawsze powiedziec teraz wiem
Kuczer88 jest offline  
stary 20-11-2006, 22:45   #2796
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
Maj master Aj łyl obej ju xD

Kurde widze ze jak sie na tydzien z obiegu wypadnie to jest pozniej co nadrabiac Filma z battle ogladne jak do domu wroce. Moze cos ciekawego w koncu poogladam. Swoja droga nie wiem jak wam ale mi filmiki z Galany najbardziej sie podobaja... Ta akcja... Tyle watkow... A bohaterowie... Po prostu rezyserski majstersztk xD
Wapivos jest offline  
stary 20-11-2006, 22:48   #2797
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Tylko zobacz że jest jeden malutki problem kochaniutki. On inaczej sie zachowuje w stosunku do was jak do mnie. Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co? No właśnie nie robie bo mnie takie rzeczy nie bawią(dravenora najwyraźniej tak). Wiem Wiem jestes najlepszy zawsze o tym wiedziałem (pozdro)Ty mi imponujesz ale wstydziłem sie tego zawsze powiedziec teraz wiem

Nikogo znas przynajmniej nie nazywaja "pet polack" rofl.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 20-11-2006, 22:57   #2798
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co?
Ocen mnie.... zawsze na to czekalem Ja Ci powiem co o Tobie mysle. Jestes dla mnie frajerem, meczyles mi dupe o demonach, huntach etc a pozniej przyszedles, zajebales mnie i krupnika. Dobrze wiesz ze gdybys wtedy za mna nie polecial to bym uciekl, ale olevka. Chcesz mnie ocenic po tym jak Cie wyzywam? prosze bardzo i tak mam w dupie to co o mnie sadzisz
Ascario jest offline  
stary 20-11-2006, 23:00   #2799
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
ale kolego popatrz na zachowanie dajmosa ledwo z pieluch wyrosl a co to on jest rzadzi sie jakby to on teraz porzadek trzymal na tej galanie. ma nic nie liczacego sie chara wiec nawet sam wiele nie zdziala tylko lize dupy lithium jestr frajerem jakich malo. czasem to sie zastanawiam czy smiac sie czy plakac.

a tak btw. ja nie wiem jak on sie dogaduje z tym szwedami jak on podstaw angielksiego nie zna...

taka prawda, sorki za ofensywe ale nie mozesz zaprzeczyc, bo wiem ze w tym wypadku po prostu mam racje
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 20-11-2006, 23:20   #2800
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
Ocen mnie.... zawsze na to czekalem Ja Ci powiem co o Tobie mysle. Jestes dla mnie frajerem, meczyles mi dupe o demonach, huntach etc a pozniej przyszedles, zajebales mnie i krupnika. Dobrze wiesz ze gdybys wtedy za mna nie polecial to bym uciekl, ale olevka. Chcesz mnie ocenic po tym jak Cie wyzywam? prosze bardzo i tak mam w dupie to co o mnie sadzisz
Ehhhh sądze tak samo o Tobie ,ale no cóz jakby to powiedziec to nie ja Cie meczyłem o demony bo miałem to w du... i to nie ja Cie zabiłem wiec Twoje założenia są bezpodstawne a ja o Tobie mogę wiele myslec po konwersacjach z Toba ,ale to nieważne.
Kuczer88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania