![]() |
#2781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Heh, a ja mam inne spostrzezenie na ten temat wielu 'polaczków', mianowicie wiekszosc z nich nie umie czegokolwiek powiedziec badz napisac po ang oprocz buy/sell/trade/yes/no/bye/offer? przykre, ale taka prawda, moze to byc rowniez odpowiedz na pytanie dlaczego polaczki na kyrze trzymaja sie razem i stronia od innych narodowosci
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2783 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Princes Keaya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Van Dalan nie mial szans jak kazdy knight w tej wojnie
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() czyli knajci nie mają po co grać;/
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#2786 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie chodzi o to czy mial, czy nie szanse, ale o to, ze poprostu mowiac krotko pomyslem glupim, idiotycznym i bez sensownym (bez urazy) bylo wybieranie sie na Fibule w celu sprzedania kusz podczas wojny...zeby tam jeszcze jakies pzty byly to rozumiem, ale tak w ciemno i jeszcze o godzinie popludniowej, gdy wiadomo najwiecej ludzi online D:
|
![]() |
![]() |
#2787 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2788 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olik masz racje, ale wiesz jak sie ma tyle capa to kusi i nie chce sie za bardzo bawić z noob charem. Malutki blad.
Mozna bylo zaniesc, wylogowac, sprzedac innym charem. Ale to juz gadanie po fakcie. Ostatnio edytowany przez Princes - 29-03-2007 o 02:36. |
![]() |
![]() |
#2789 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2790 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#2791 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Apropo mojego angielskiego to wiesz, pozostawia jeszcze wiele do zyczenie, ale umiem na tyle ze potrafie dogadac sie na tibia, msn czy vent ![]() Cytuj:
Co do systemu polskiej edukacji, to uwazam, ze w wiekszosci przecietnych szkół angielskiego poprostu nieda sie nauczyc bez dodatkowych lekcji, korepetycji. Co wiecej wiele osob grajacych w Tibie opuszcza lekcje, porzuca szkole, edukacje. Coż to przykre, ale dla wielu osob prawdziwy noob to czesto glupi Polak, ktorych chodzi po depo i mowi znane kazdemu formulki "Hi, PL?, plz free item". Oprocz nas i czesto rownie glupich, przygnebiajacych Brazylijczykow rzadko spotyka Szwedow wolajacych SWE?, Niemcow wolajacych GER?, czy Holendrow wolajacych HOL?/DUTCH? Aha, jeszcze przypomniala mi sie historia o pewnym panu (nie PL), ktory chcial pomoc WiW na battle, ale po pewnym czasie stwierdzil, ze nie bedzie tego robic bo to "nooby i nie znaja angielskiego" Ostatnio edytowany przez 0lik - 29-03-2007 o 15:59. |
||
![]() |
![]() |
#2792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() tylko dlatego ich nie widzisz bo jest ich o wiele mniej niz polakow, gdy jest 3 szwedow w dp widze tylko i wylacznie jezyk szwedzki na kanale "default". Zaloze sie ze gdyby niemcow, szwedow, hiszpanow czy obojetnie kogo bylo tyle na jednym servie co polakow, to tez by mowili tylko w swoim jezyku i wtedy by sie trafialo hi spain? ger? Teraz gdy szwedow przybylo troche na kyre juz spotykam sie z powiedzeniami hi swe? Jest to normalne. W polsce w tibie graja 3 grupy wiekowe: dorosli <+25> nastolatkowie <+15> i dzieci...
dorosli gdy maja kolo 30lat nie umieja angielskiego bo sie go nigdy nie uczyli, bo w czasach ich mlodowsci mieli obowiazek uczenia sie jazyka rosyjskiego. dzieci nie potrafia mowic po ang bo za krotko sie go ucza. Nie ktorzy nastolatkowie (w miare normalni ktorzy nie przekladaja tibii nad swoje zycie) umieja sie porozumiewac w jezyku angielskim, dlatego mowi sie ze polacy nie umieja ang. Z reszta ze szwedami byloby tak samo gdyby ich gralo tyle co nas. Lognij sie na jakis swerv opanowany przez swe i sie przekonaj czy chociazby 60-70% umie angielski, bo ja jestem przekonany ze nie ![]() Ostatnio edytowany przez Keonek - 29-03-2007 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#2793 |
Użytkownik Forum
|
![]() Duzo szwedow mowi po angielsku ale robia bledy, szczerze to jak gram w Tibie to zalezy mi tylko zeby jak najmniej osob mi pisalo
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Ja p******* az zal patrzec na to forum Edionek ty tu nie powinienes siedziec tylko do nauki...
Edionek: o to ty ten noobek co twuj kuzynek biega na pk i fika do wszystkim apozniej ci sie zali! Twój przez Ó ... A ja ci keonek powiem, że sie z toba nei zgadzam znam wielu szwedów i bardzo dobrze posluguja sie jezykiem angielskim a polowa Polakow, ktorych znam zawsze pisze, ze nie umie mowic po angielsku... |
![]() |
![]() |
#2796 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#2797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Odbylo sie battle 2(5):2 (dla NF , jesli liczyc 60 lvle~ z lalala)
Wiw chyba dobrze zrobilo uciekajac i dajac loga , gdyz mieli mniejsze sd combo(ok. 1,5k dmg mniej) , choc mogli sie pokusic o walke ![]() |
![]() |
![]() |
#2798 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
mniej jeszcze mieli do tego Kataruso padl a No Chance i NF bylo ok 40, btw 1 raz WIW ucieklo i nie padl praktycznie nikt od nich jezeli nie liczyc Vistiana ktory padl bo chcieli fragnac Abo. Tak to z tym ryzykiem jest. |
|
![]() |
![]() |
#2799 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Moj kuzyn gra w tibie juz 3 tydzien i ma 11 lat. Na poczatku myslal ze ludzie to tez potwory ![]() Ostatnio edytowany przez Princes - 30-03-2007 o 02:14. |
|
![]() |
![]() |
#2800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Princes i tak bedzie mial wala , predzej czy pozniej