![]() |
#2781 |
Zbanowany
|
![]() ';;'
bic kogos nie zwiazanego z wojna ktory stoi neutralnie; wam juz chyba odwalilo; xenezis myslalem ze tylko dzieki dobremu liderowi macie szanse wygrac ten wor ale chyba sie mylilem;jakby to jeszcze byl jakis trap na nich to spx; a tak macie wiecej wrogow 23 osoby online; 6 poszlo polowa na statku edron druga czesc podbija stolice(ab)0 organizacji nie macie szansy z tym worem a co do samego deda to stalem na hero i czytalem forum tibi com i nawet go nie widzialem; |
![]() |
|
![]() |
#2783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() @Jinikao
Szybko zwątpiles, to tylko 1 nieudana akcja, wojna sie dopiero zaczela. Wiem, ze Arc czuje strach do UF, pokazli to dzisiaj, kiedy prosili o ob, a po naszym wyjsciu siedzieli w pz. @Crealeth Skoncz gadac pierdoly, kazdy dobrze wie, ze bedziesz pomagal Arc, tym samym nie jestes neutral. /Metek.
#2784 |
Zbanowany
|
![]() 'bedziesz'
przed dedem nie mialem zamiaru tego robic i oni to widzieli.. |
![]() |
![]() |
#2785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() naprawde w brzydki sposob straciliscie fraga... bardzo brzydki
![]()
#2786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Czemu Iridia off?
|
![]() |
![]() |
#2787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() IMO
Glupie dedy i nie wiem po h.. zabijaliscie Crea jak bylo tylu Arc online i do tego nie poszliscie cala gildia ale coż ale myśle ze bedzie dobrze tak cholernie liczylem na ten open wczoraj ale napewno firenzemu nie Daniel nie posłał BlackD Proxy dla całej gildi i nie wyszli ![]() btw do ktorej moga byc te prace ?:S chailem sobie o 9.00~ pograc a tu lipa widze;p |
![]() |
![]() |
#2789 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie koło 9.30, zresztą nie tylko Iridia off...
|
![]() |
![]() |
#2790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() WIem ze Arc sie was boi, o przepraszam balo sie was... Tacy ludzie jak ja nie walcza, tak wiem ja szybko trace wiare, jednak kiedy widze ze kilka osob z gildi cos ustala bez reszty i potem 6 osob pada, to juz wiem jaki bedzie wynik wojny. Moge sie myslic jednak tearz to bedzie wygladac tak: Arc nie wyjdzie na ob, pozniej nabije kilka fragow, a na koniec bedzie ob ktore sromotni eprzegracie. Arc zacznie expic i wojan sie skonczy. Mam nadzieje ze sie myle bo sercem jestem za wami.
|
![]() |
![]() |
#2791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() wiecej cierpliwosci panowie arc to wczoraj ladnie zaplanowalo ;p no offense
|
![]() |
![]() |
#2792 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Ej obstawiamy, kto 1 sie wykupi/sprzeda "kumpli" jak kur..?
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() NO1.<10000000000>
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#2794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Profesja: Elite Knight
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
|
![]()
![]() |
![]() |
#2795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Go back to Refugia, where is your place.
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#2797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Eh... freestyle fighters.
Zamiast tworzyc wlasne schematy, bierzcie przyklad z innych guildi na innych serverach, ich styl walki itp. A przez to wyrobicie wlasny. Aaa i zostawcie osoby ktore niby 'dolacza do arc'... Skupcie sie na Arc.. a tak na marginesie..to tylko gra? Bedziecie przegrywac puki bawicie sie z nimi w kulko. Jak sa w full squadzie i chca battle i wybiegniecie mniejsza nawet ekipa i ich rozjebiecie(jest to mozliwe), to beda czuli do was respect ktory utraciliscie 1000 wojen temu. Nie wazne ile razy sie ginie, tylko ile razy sie wstaje i dalej walczy. To jest jedyny sposob na wygranie wojny z ARC. Oni musza dojsc do takiego stanu w ktorym ich jedynym ratunkiem moglyby byc sneaki. Aaa i open battle na otwartej powierzni odpusccie sobie bo to jest wyzsza szkola jazdy. Lurujcie przeciwnika do ciasnych przejsc, odcinajac jeden po drugim magic wallami nieumozliwiajac innym uhniecie osoby odcietej. Jak stoicie w zwarciu twarza w twarz z ARCAMi to walcie inna osobe z boltow itp, a w inna calkiem niech combo sd leci to ich zbije z tropu... Czekam teraz na cwaniakow ktorzy mi powiedza ze ta taktyka jest do dupy, nie jest ona w pelni sprecyzowana. Ja na Iridi sam nigdy wojny nie przegralem ![]() Po dluzszych namyslach doszedlem do wniosku ze... to strach was zabija. A nie ARC. Mialem okazje dowodzic na 1 akcji... tylko jednej na iridii... Nikt coprawda nie zgina, ale moglismy ladne battle wygrac. Odliczalem na vent do 4... wszyscy byli... i Co ? tylko 3-4 osob(z 10) odwazylo sie pierdolnac sd... Tutaj osoby ktore dowodza nie grzesza , tylko inne osoby walczace... Tak mysle przynajmniej. Moglo to sie zmienic, w co watpie. Pozdrawiam i zycze sukcesow
#2798 |
Guest
|
![]() oja, macie filma?
@Man~ 1szy sie wyplaci kod impfer, nastepnie slaviax lisu i mor ![]() |
![]() |
#2799 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
|
![]() UF boze .. Słuchajcie leadera jak macie coś robić przemyślcie to 3x razy ..
Wojna sie ładnie zaczęła to już plus dla was bo nie pamiętam wojny żebyśmy na starcie 10-0 wygrywali .. Lecz co piękne szybko sie kończy tak samo jak przerwy w szkole oraz wakacje ![]() Dniami i nocami przez ziomali wspomagany przez ulice wychowany ona nas jednoczy wroga patrzcie w oczy latwo nie dajcie sie zaskoczyc elo Jlb |
![]() |