![]() |
#2802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() Name: Knight Vielebny
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 5 World: Refugia Residence: Ankrahmun House: Othehothep I d (Ankrahmun) is paid until Nov 28 2006 Guild membership: Salius Tenebrosus of the Immortales Last login: Nov 15 2006, 13:06:11 CET od : Nov 14 2006, 20:18:51 CET Died at Level 69 by an orc leader do : Nov 15 2006, 13:07:34 CET Died at Level 6 by a fire elemental tak! to wlasnie ten kozak zlocil Amazon Shielda zapamietajmy go ze tak tanio mi ja sprzedal HRHR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail Vielebny ![]() ['] ['] ['] ['] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Zet Gie
Stan: Zbanowany
Imię: Mystical Striker
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 74
Skille: 82/85
|
![]() Spoko masz w domu jak cieszy cie jego hack i to że sprzedał ci ten itemek którym podniecasz się nieustannie zresztą to jego sprawa za ile
![]() pzdr gz all adv
![]() |
#2804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() o.000000000 a ja slyszalem ze sam sie zrokowal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie miał hacka, miał własne powody a ty się tym tak nie podniecaj bo nam temat zamkną -.-
![]() |
#2806 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: W domu :>
Stan: Niegrający
Imię: Thalas Rahemos
Gildia: jestem wolnym strzelcem ;p
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Ciekaw jestem co go sklonilo do czegos takiego...
Moze sam sie wypowie na ten temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Nieźle nieźle gratulacje wszystkim
![]() Odrazu przy okazji chciałem napisć do wszystkich którzy powrażają plotke o mnie o tym że komuś niby domek okradłem ale niewiedzą komu . TO NIE PRAWDA !! to sie tyczy tez gildi Master of Dedaj . Po drugie to NIE MYLIĆ MNIE Z Ziomeq Knight albo Ziomek Knight TO NIE ja nie chce mi sie czytać wszystkich bluzg na mnie za coś czego niezrobiłem. To tyle na ten temat . ~Knajcik
![]() |
#2808 |
Guest
|
![]() Knajcik14 lol comnie to ze jestes thief ?? tu chodzi o vielebnego jakim byl hu.em !! nigdy go nielubilem zawsze mi ubijal roty jak trenilem i dobrze ze go kolega pachnacego zrokowal a czemu?? bo mial w coment pachnacy delejted czy jakos tak.
ojednego noba mniej na refugi! |
![]() |
![]() |
#2809 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Immortales
Świat: Refugja
Poziom: 65
|
![]() Jak sami nie wiecie o co chodzilo to sie nie wypowiadajcie, bo wychodzicie na wieksze nooby niz jestescie. Tak mial swoje powody i nie stety inna osoba takze ;<. I teraz kogo ja bede mial na zielono w vipach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
|
![]() @Sakray
^^ @KV Szkoda ze tak skonyczles powodow nie znam nie wiem czy hack czy poprostu sam postanowiles to zrobic. Zegnaj Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 15-11-2006 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Piździkowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rayssadiel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Immortales
Poziom: 10x
Skille: 18/26
Poziom mag.: 6x
|
![]() omg KV[*]
Seli[*] omg ![]()
![]() |
#2812 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
raz i na zawsze: 18:23 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30). <- po KV nikt nie hacknął KV, zrookował się sam, między innymi dlatego, że miał dość debili z tego serwa, a pachnący jako największa porażka tibii chyba stara się poprawić sobie humor tymi bredniami - KV sca nie kładł na depo a chara sam zrookował a nie mu usuneli (faktycznie po raporcie KV)... a co do popularności hmmm... jego skilli nie mogły dogonić boty naszej "elity", był niewątpliwie jednym z bardziej utalentowanych graczy i to niektórym przeszkadzało. Smutne, że w większości Refugia stoi miernotami z hl. Eumenes, lider Immortales |
|
![]() |
![]() |
#2814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Szczecin
Świat: za oknem kurwa
|
![]() To najwyrazniej tylko Immortales maja kregoslup moralny kochanie ;*
![]() |
#2815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Imię: :o nie powiem
Profesja: Rookstayer
Gildia: NaBlets
Poziom: 810
Skille: 8/7
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
|
![]()
![]() |
#2819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() @KV nie wiem dlaczego ale ciągle prześladował jedną osobe z naszej gildii, nie wiadomo dlaczego cały czas nadawał na Naction. Jeżeli tak bardzo coś mu w niej nie pasowało to mógł podać liderowi naszej gildii przyczyne tych besztów, a nie tak besztać przez kogoś, żebyśy się potem dowiadywali. Nadawał na całą gildię chociaż prawdobodobnie nie znał wszystkich jej członków.
Cytuj:
![]() @Magson omg gratz ty fartuchu ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: M&M :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 181
Poziom mag.: 78
|
![]() moje fotki to powtorki
huncilem sobie na dragach , brakowalo mi do 91 lvl 12k expa i kick ( zabil mnie DL ) , po dedzie ruszylem sie pozbierac - gdy wszedlem na expowisko kilka metrow od zwlok kolejny kick i ded ( tym razem drag) spadlem z "91" do 89 potem z 89 do 87 przy okazji stracilem 400k - nioslem kase do Ankh ( depo ) - to talna ruina - zafundowalem sobie tydzien urlopu - nie wiem czy przedlöuzac paca - chyba cofne wplate i niech sobie kasuja konto ( pitole placic za lagi i kicki ) stryty jaos odrobilem w 2 dni - oto screny ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez HIHOHAHO - 16-11-2006 o 11:55. |
![]() |
![]() |