|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2802 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Rap z najwyższej półki Polskiej sceny hiphopowej. W sumie w sam raz.. jaka gra , taka muzyka ;d
![]() |
#2803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#2804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() @up
haha nawet nawet ![]()
#2805 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas dobre dobre Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 28-01-2007 o 22:58. |
|
![]() |
![]() |
#2806 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2807 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje
![]() A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? ![]()
#2809 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu? |
|
![]() |
#2810 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow)
#2811 |
Guest
|
![]() SUCHY1 WYPIER**DALAJ WIEMY ZE TO TY LARWO JEDNA !!!!!!
|
![]() |
#2812 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Ja o tej akcji wiem trochę więcej niż ją tylko pamiętam
![]() Ja bym powiedział tak, że tam parę osób się poświęciło z pewnego powodu rozkmiń sam jakiego, choć wątpię aby Ci się to udało sądząć po Twoim nicku... Po ubiciu w śmieszny sposób paru członków Dusk (jeśli to pamiętam w akcji było 4 - 5 we fragach + parę red skulli dla Dusk i masę unj), parę osób postanowiło poświęcić się i chwała im za to, jak to napisał wtedy Zwidek "Kamikadze i UE" ![]() A w innych akcjach? hmm? może nam coś o nich opowiesz? ![]()
#2814 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem i tak tam klase pokazalismy.
![]() |
#2815 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() ban na jedno konto to zalozyl 2 ... proponuje poprostu ignorowac tego trola i nieodpisywac
#2817 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Każdy jest w czymś dobry, oni coś tam umieją expić, a wy dobrze walczycie. Nie można oczekiwać od kogoś, że będzie dobry we wszystkim. Pozatym kimś z dużym lvlem, a słabym pvp można określić Setzler Gambler'a. Był kiedyś filmik jak bił jakiegoś 80+ knighta chyba i nie mógł sobie z nim poradzić. Peace%Love. PS. To jest porównanie Ostatnio edytowany przez Hellsir - 29-01-2007 o 15:07. |
|
![]() |
![]() |
#2818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Z tego co pamietam to byl z 40~~ek
![]()
#2819 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Poziom: 115
|
![]() wku**** mnie teksty typu "hail vision" "vision jest nejlepsze" itp. Jetsem pełen podziwu dla ich naprawde dobrego pvp i tego ze odwazyli sie wypowiedziec wojne gildi duskiness ale denrwuje mnie fakt, ze zwykli gracze niezamieszani w wojne staja sie ich ofiarami. Pownni pokazac ze sa wstanie rzadzic tym serwem lepiej niz duskiness bo jak narazie to widze ze moga go tylko roz**bac.
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jan 28 2007, 23:10:44 CET Died at Level 61 by a demon skeleton
chello hunted