|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2821 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deactiver <-Deleted ;/
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 78
|
![]() Co do piosenki~~
To się nazywa coś, jakby były wybory na "gildie rządzącą" to opinie publiczną byście mieli po swojej stronie jak cholera. Coraz więcej osób zaczyna sie do was przekonywać, czy wy macie jakiegos styliste od publicznego wizerunku ?? Zaczynacie robić FURORE w tibi ;] Gratz Prophaganda!! Ostatnio edytowany przez Deactiver - 29-01-2007 o 00:45. |
![]() |
|
![]() |
#2822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() za duzo emocji wkladacie w ta gre - powinniscie zrobic sobie przerwe
![]() |
#2823 |
Guest
|
![]() Kilka Zastrzeżeń ogólnie do **** ten kawałek
O jakości już nie wspomnę do bani ;/ chociaż ci co śpiewali nie byli źli ale tekst boże w gimnazjum na nauczycielki lepsze leciały... aa i jeszcze jedno śpiewałeś w domu czy jak bo mi się wydawało że jak był nie cenzuralny tekst to śpiewałeś ciszej? mama cie jeszcze bije? a może masz 16 lat i nie możesz jeszcze klnąć w domu ty mój Hardcorowy Hiphopowcu.. Śmierdzi Tam takim kserem że żal... Xero -"W końcu rozliczyć się z każdym wrogiem" -"wlasnie się wali twoj pomnik" -"działamy na was jak terapia szokowa" -"Od nowa niszcza, zamiast to budować" -"pewnie lamusą to przestanie sie oplacać." - nie jestem pewien -"Ty patrz komu ufasz, pa... patrz komu ufasz" - btw. Ufaj sam sobie dobrze na tym wyjdziesz Takie Małe Ale.. -"Petro jesteś lolem" - (to mi się kojarzy z czasów gimnazjum) -"Wciąż was stukamy" - geje czy co? -"nieprzespane noce" - żalisz się? -"Od nowa niszcza, zamiast to budować" - kto niszczy to niszczy -"Vision wszędzie ma przyjaciela." - chyba nie wiesz co to przyjaźń -"Elo ten świat powraca do starych zasad" - jakich? PA Imargama? -"Taifunie pamiętaj kto tu jest noobem." - Gim..... Mówisz Walka furorę najpierw spójrz kto tu jest potworem po za tym jest nas wielu nam "nie-podołaty" przyjdzie czas ze to wy przyjmiecie baty miło z waszej strony ze chcecie naprawić to co zjebaliście i ze jak to na końcu było medal za to chcieliście Bijacz! Ps. jesteście śmieszni chcecie zrobić karierę w hip hopie ? a może hałas w okół samych siebie? pokazać jacy to wy jesteście zajebisci. + Patrz jestem z Vision (Zabiłem Raz Taifuna) + Patrz Nagrywam Hip Hop (a raczej robie z niego pośmiewisko) + W ogóle jestem Super (Szkoda że nie wychodzę na dwór i zarywam nocki przed tibią) + Dziewczyny nie mam (co z tego ale słucham Ascetoholix - Suczki) przepraszam autorze drogi każesz iść komuś do szkoły a sam robisz błędy ortograficzne w tekście? Btw. po co daliście listę osób hunted? to może mieć dwu jaki skutek - wiedza ze są hunted będą przeciwko wam chyba ze złamią się i zapłacą - pamiętaj Imargamie ![]() Wasz Drogi Krytyk ![]() |
![]() |
#2824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
Świat: Furora
|
![]() @Krytykant
Czekam na Twoje nagranie i tekst. Z0baczymy jak karasz w tych klimatach. Elo elo joł jestes pro elo mastach ziomal tylko ze pierd0lisz o dupie maryni i 0 w tym przesłania. Jestes 0 idz załoz słuchawki na łeb kartka w łape i napierd@laj teksty jezeli tak sie wywyzszasz.
![]() |
#2825 |
Guest
|
![]() Wiesz JA tu jestem sobą wyrażam swoją opinie jestem wiernym słuchaczem Hip-Hopu... słucham takiego hip-hopu że ty byś się bał puszczać to głośno...
Btw. Czy uważasz że krytyk musi ci coś udowodnić ze potrafi lepiej? jest i tyle, taka jego praca pomyśl czasami... Czy krytyk filmowy nagrywa filmy ? nie on się na tym zna. |
![]() |
#2826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Już jest temat o tym nagraniu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1230592 Ale napisze jeszcze raz to tutaj: "Oni nie zrobili singla, tylko coś for fun" Easy ?
#2827 |
Użytkownik Forum
|
![]() boze drogi.. tu juz nic nie moze byc 4fun...
dziwic sie ze niektorzy graja cale dnie w tibie ? przeciez jesli zrobi sie cos 4fun to jest źle , a jak sie gra 25/ na dobe to tez źle ? ludzie czego wy oczekujecie ![]() normalne ze kawalek jest amatorski i mu duzo brakuje do hiphopu prawdziwego ale przeciez nie proboja podbic Polski.. chociaz mogliby bo skoro Mandaryna może to wróze im świetlana przyszlosc muzyczna ![]() @Khazul chello hunted 4ever czy ma jakis payment ? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez sallceson - 29-01-2007 o 08:09. |
![]() |
![]() |
#2828 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2829 |
Użytkownik Forum
|
![]() edit:
"misstake" ![]() No akurat myslalem ze chodzi o tego Evila bo pisal 80+ ;P
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 29-01-2007 o 10:03. |
![]() |
![]() |
#2830 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Setzer Gambler gra na Furorze??
![]() (Czytanie ze zrozumieniem niee boli ) ![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() 09:22 You see Kolek el'Baq (Level 125). He is an elite knight.
wywalili\zaplacil?\sam wyszedl? answer plis =) |
![]() |
![]() |
#2832 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
wyszedl |
|
![]() |
![]() |
#2833 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() james skad ty to wszystko wiesz ;]
\/ znalazl sie mądry wkoncu ![]() Ostatnio edytowany przez comentatorek - 29-01-2007 o 10:48. |
![]() |
![]() |
#2834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() A vison ma pewnie w gaciach mokro jak slucha tej nuty ![]() A Bielsko-Biala to wasze pany , wiec ssijcie palki ![]() Nuta tez nagrana w profesjonalnych warunkach ![]() ![]() Sry ale siedze troche w muzyce, gram sobie na paru instrumentach i smieszy mnie na calego taka tworczosc:/;/:/ Vision wszedzie ma przyjaciela ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fefin - 29-01-2007 o 10:54. |
|
![]() |
![]() |
#2836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Świat: Askara
|
![]() up<inteligentyny post to to nie był, a co do oceniania to jest inny temato do tego, a także pamiętajcie, że te nagranie było zrobione 4fun ludzie tak na pewno nagrali piosenkę to chcą zostać zawodowymi piosenkarzami i wogóle... ehh
|
![]() |
![]() |
#2837 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
nie musze robić bo mam .... |
||
![]() |
![]() |
#2838 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Popieram..... Ostatnio edytowany przez noman - 29-01-2007 o 14:59. |
|
![]() |
#2839 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tej piosenki, to może być. Rytmiczna, jedna chyba z dwóch opublikowanych piosenek na temat Tibii po polsku. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 29-01-2007 o 15:04. |
|
![]() |
![]() |
#2840 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: