![]() |
#2822 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj widze ze sie coraz gorzej dzieje
![]() Pephy - Feb 13 2007, 21:53:02 CET Killed at Level 133 by Polathanem and by Dorpaz Benek Plaxx - Feb 13 2007, 21:50:30 CET Killed at Level 99 by Mannow and by Rundo Tejparn Yunichi - Feb 13 2007, 21:50:13 CET Killed at Level 113 by Alith Takilbya and by Azared Eagon HAIL ET!! Ostatnio edytowany przez Urgothiri - 13-02-2007 o 23:04. |
![]() |
![]() |
#2823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() nie tylko pephy :/ ostro was wycieli, tak jak kiedys wy ich, tak to niestety bywa na wojnie
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() kurwa jego mac , podziekowal
|
![]() |
![]() |
#2825 |
Użytkownik Forum
|
![]() spokojnie pephy!! dalej w was wierzymy ; ) przynajmniej ja dacie rade!!
|
![]() |
![]() |
#2826 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Jak to napisal [CHAR]Wartex Night[/CHAR] na forum tibia.com:
[CHAR]Pephy[/CHAR] Killed at Level 133 by [CHAR]Polathanem[/CHAR] and by [CHAR]Dorpaz[/CHAR] [CHAR]Evo'Hawk[/CHAR] Killed at Level 105 by [CHAR]Casspari[/CHAR] and by [CHAR]Zibil-han [/CHAR] [CHAR]Gnir'Hawk[/CHAR] Killed at Level 103 by [CHAR]Mannow[/CHAR] and by [CHAR]Vany Hod [/CHAR] [CHAR]Yunichi[/CHAR] Killed at Level 113 by [CHAR]Alith Takilby[/CHAR]a and by [CHAR]Azared Eagon[/CHAR] [CHAR]Benek Plaxx[/CHAR] Killed at Level 99 by [CHAR]Mannow[/CHAR] and by [CHAR]Rundo Tejparn[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#2827 |
Użytkownik Forum
|
![]() No trudno bywa chłopaki przynajmniej walczą a nie siedzą bezczynnie i pierdolą głupot na forum
ja i tak uwazam ze lepiej miec rooka niz zaplacic tym frajerom Ostatnio edytowany przez Darotaa - 13-02-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
#2828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Brunatna Stolica
Imię: Ryba de'Cloud
Świat: Guardia
|
![]() :< dalej dalej ET! Jeszcze to wygracie...
#2829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Pamietacie jak NG na poczatku dostawalo? ET nie powinnien poddac sie po 2 przegranych walkach. Raz na wozie, raz pod wozem.
@Mannow Nie karmic trolla! |
![]() |
![]() |
#2830 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Dokladnie nie poddawajcie sie po 2 przegranych walkach, mysle ze jeszcze Et wroci do dawnej formy. Moze znow warto sprobowac walki na pustyni? Widac ze goscie z lunary grajacy charami Ng dosc duzo poprawili sytuacje ngersow.
A co do tego frajera pod nickiem Mannow, poprostu olejcie go. Pewnie sie dzieciakowi znudzi zaraz i sobie pojdzie. |
![]() |
![]() |
#2831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() nie pana "mannowa" nie mozna ignorowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ja proponuję uśmiech przez łzy...
![]() |
#2834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Łukaszku, jest tez druga strona medalu. Goscie z Kyry tez znacznie poprawili/poprawiali poziom ET.
ale jako ze wszyscy maja lagi, to nawet przestaje sie dziwic tym, ktorzy maja passy. wczoraj nawet szwedzi ode mnie z gildii sie skarzyli.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2835 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno mnie tu nie bylo ale widze Ze Wojna pelna para. Pephy zaje...... Sccren. Kazdy osoba ktora wyleci/wyjdzie z ET to Ng bedzie chcialo zwerbowac szczegulnie sorcow.Darota masz racje lepiej trafic na rooka nic placic paymenty z kosmosu
;p
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#2836 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Całem sercem jestem za Et ale Pephy plz zmięcie taktykę oraz ongarzujcie wszystkich członków guildi do walki...
Na jak długo styknie wam jeszcze kasy? :| |
![]() |
![]() |
#2837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() zmiana taktyki ma nastapic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WUja Kiroy |
![]() |
![]() |
#2838 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2839 |
Użytkownik Forum
|
![]() Luppy jak napisal Kiroy: "zmiana taktyki ma nastapic" czekam z niecierpliwoscia na efekty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() [quote=Konzbi;1266632]Pamietacie jak NG na poczatku dostawalo? ET nie powinnien poddac sie po 2 przegranych walkach. Raz na wozie, raz pod wozem.
Osobiście to nic do Ciebie nie mam, ale nic by sie nie stało gdybyś pomógł Et, skoro grasz for fun... jak to mnie doszły słuchy.