|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() "Bosheeeeeee" biedaczynko Ty , taki jest problem ze ja nawet Twojego numeru nie mam ,mowiac dzwonilismy nie mialem na mysli siebie
![]()
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 12-08-2007 o 00:41. |
![]() |
|
![]() |
#2842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eamos
Profesja: Sorcerer
Poziom: 9
Poziom mag.: 3
|
![]() @Falla
To jesli cie tam nie bylo to po co piszesz cos co wiesz od kogos kto pewnie slyszal to od jeszcze innej osoby ktora w sumie nic nie wie itd. @dzwonilismy a jak mowiles po jakims battle "wygralismy" to tez nie miales na mysli siebie? za bardzo skupiasz sie w pisaniu postow na tym by komus w umiejetny sposob dojebac, no i ci to nie wychodzi.
Hardcore Pride Ostatnio edytowany przez ruts - 12-08-2007 o 00:46. |
![]() |
![]() |
#2843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Skończcie tą dyskusje do ku wy nędzy! Falla idź walnij sobie browarka drugiego trzeciego później możesz sie tu pochwalić ile wypiłeś i idź znowu sie napij pozniej sie znowu możesz pochwalić i pójdź spać k ?
@Qel No tak tylko dlaczego zrookowałaś Caltka i Tryka ? Prawda jest taka, że też nie jesteś święta. |
![]() |
![]() |
#2844 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
patrz na podpis przyjacielu zastanawiającym jest dla mnie to co komputer robi z ludzimi...
![]() |
#2845 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
Boze glupota takich ludzi jak Ty nie zna granic, a moze siedzialem wtedy na ventrilo i slyszalem rozmowe ? Ty pewno slyszales dzisiaj jakas nowine w ab pod dp, opowiedz nam co tam nowgo w swiecie slychac, pewno wiesz duzo wiecej od nas "dziewiaty lewelu" Dobra styka tego pisania, odezwe sie za miesiac.. opowiem Wam jak bylo z qel w sadzie, moze ubijemy jakis interes, wiecie dam qel 10 k za blowjob, pasuje ? ;*
![]() |
#2846 |
Użytkownik Forum
|
![]() QEL ODPOWIOEDZ NA ! PYTANIE :
JAKI LVL MASZ JUZ NEW CHAREM. Na nick nie licze, bo z rozmowy z sephriotem , moglem sie domyslic ze masz lvl na ktorym da sie ciebie szybko ubic. |
![]() |
![]() |
#2847 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam takie same prawo jak ty i mogę się tu udzielać, a ty mi w tym NIE przeszkodzisz. Nie rozumiem dlaczego nazywasz mnie "sprzedawczykiem" ? @down Qel zrookowała swojego chłopaka (Magramiego), Caltusa, Tryka. Magramiego za to, że coś powiedział. a 2 pozostałych to własnie sam nie wiem ;/ Ostatnio edytowany przez Slovik - 12-08-2007 o 00:50. |
![]() |
![]() |
#2848 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Bardzo wasze wypowiedzi są ciekawe, szczerze nie wiem co qel zrobiła magramiemu, ani też nie widziałem jej zdjęć, aby oceniać jej wygląd (może ktoś ma to niech zapoda, choćby nawet na priw) btw, co za nową gildie robicie "Fatum" nie lepiej zostać w duskach?
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Również rzadam odpowiedzi na pytanie ![]() Ostatnio edytowany przez Lubie_orzechy - 12-08-2007 o 00:52. |
|
![]() |
![]() |
#2850 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Calorn
Wejdz na www.photobucket.com wpisz qel i sie pokaze.... Dla niektorych laska dla niektorych .... . |
![]() |
![]() |
#2851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak w ogóle to nie było tak tylko : Vision zaczęło robić PA to tu napisałem i rozwinął sie ten temat ( 150 stron dalej ) obecnie jestem neutral ani za Vision ani za Dus~ a skoro nie robią PA to poprostu gram i nie pisałem HAJL VIRZYN albo HAJL TAJFUN!111 oneoneoneo, więc nie rozumiem dlaczego mnie nazywasz sprzedawczykiem? Ostatnio edytowany przez Slovik - 12-08-2007 o 00:54. |
|
![]() |
![]() |
#2852 |
Użytkownik Forum
|
![]() QEL, odpowiedz na pytanie, jaki masz lvl i prof? NIe chcesz nie mow. Rozszyfrowanie twego nicku to tyko kwestia czasu. I wiedz ze na zadnym lvlu nie jestes bezpieczna. Marco Vi sie o tym przekonal jak zszedl na 1 combo z sd od grupy 20 lvli.
|
![]() |
![]() |
#2853 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() zastanawiającym jest dla mnie to co komputer robi z ludzimi...
chyba chodzi mu o to co robi komputer z ludzmi siedzacymi 24/h nie??no nie wiem moze olsnisz mnie explo makerze pod dp w ankh z addonem huntera(rekawiczki) |
![]() |
![]() |
#2854 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro masz nie równo pod sufitem i nie umiesz doczytać, co on napisał to chyba tyle siedzisz Widzewiaku ?
|
![]() |
![]() |
#2855 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrząc na te komentarze wiecie ile jesteście wart?
Nie piszę, że jestem święta i w ogóle.. co miałam zrobić- zrobiłam. Ale szczerze? to pie...;-) Falluś Wez kurwa na serio sie zastanow co ty opowiadasz ludziom i jakim lizidupem jestes, to jest twoj sposob na zycie?? lizac rowy kazdemu kto sie nawinie?? Do innym podbnych do Falla...tępi jesteście i to chyba widać. Bardzo puste teksty, myślicie, że jesteście najlepsi. Forum podobnie jak tibia to zabawa, lecz żeby się pobawić jest potrzebna mała wprawa.. sorry, ale u was to przesada. To co zrobiłam to sprawa między mną Duskami a tu wszyscy nagle są wmieszani!
#2856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @Atahun
Ty jestes jakiś upośledzony chyba. Pier**** takie głupoty, że tego się czytać nie da. Na wszystkich w koło naskakujesz, a może byś spojrzał na siebie, bo chyba nie jesteś taki super "cool" za jakiego się masz. @Fallathanu W sumie nie wiem czy jest się czym chwalić, że wydzwaniasz do kogoś po nocach i bluzgasz jego rodzinę. |
![]() |
![]() |
#2858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Jeżeli Ci chodzi o to, że jestem z Gdańska to nie mam nic wspólnego z Vision ani Dusk~~ patrze na to wszystko z neutralnej strony i stwierdzam, że posty Dusków są żałosne bo zamiast próbować robić coś w grze to skupiacie się na wyzywaniu Vision na forum. Przegraliście wojnę, pogódźcie się z tym i darujcie te "walki" na forum.
|
![]() |
![]() |
#2859 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytać możesz wiedzieć nie musisz
![]() A tak serio to nie gram.. miałam zamiar dalej zatruwać gre moim misiakom z Vision, ale nie chce mi się gosh ![]()
#2860 |
Użytkownik Forum
|
![]() KURWA JESZCZE RAZ JAKIS ĆWOK POWIE ZE DUSKI NIC NIE ROBIA TO CHYBA argrrhhhr .... szkoda gadac. MISZCZU z innego serva , gdybys wiedzial to kilkanascie osob w tym niektore noob chary duskow walcza z vision i sojusznikami ( i nie tylko, ofiara padlo kilku biednych niewinnych 70+).
|
![]() |