![]() |
#2842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A ja obejrzalem 3ci ep a tale of melodies. Robi sie coraz ciekawiej i w koncu pojawila sie Chihiro ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Shakugan no Shana? Warto i są. Taka lepsza wersja ZnT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Napewno są lepsze anime od Shakugan no Shana, ale można to zobaczyć. Ja oglądałem, nawet mi się to spodobało. Co do porównywania z ZnT.... ZnT nie przypadło mi do gustu.
PS. Rayza... dogonie cię! Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Nie wiem czemu wszyscy mnie tak surowo oceniają tylko na podstawie wyglądu (trochę jak z Ryuujim z Toradora), coprawda niewyglądam na zbytnio sympatycznego ale to nie znaczy, że bije każdą napotkaną osobę.
Co do Kanokona, anime po prostu zajebiste, ale od hentaja momentami dzieli go bardzo cienka granica. Mimo to I'm love it, ogólnie to chyba niema takiego ecchi jakie by mi się niespodobało, łącznie z ZnT które trafia w moje poczucie chumoru. Ale to tylko kwestia gustu ![]() Też nie zamierzam tutaj próżnować jeśli chodzi o posty.
![]() |
#2847 |
Guest
|
![]() Haha, Kanokon roxi! ; DD
Dobre ecchi nie jest złe, eh? :3 <Ale z nas świntuchy ; )> @Down Goshuushou-sama Ninomiya-kun! Zajebiste ; DDD Bokusatsu Tenshi! Dokuro-chan! też fajne, ale dużo krwi i mało epów. Ale zboczone jak chólera : d @Sugestia Może założyć nowy temat - ecchi? ; DD Ostatnio edytowany przez Corn - 23-10-2008 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#2848 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() No a jak
![]() Proponujecie jakies dobre ecchi jeszcze? ![]() Ogladalem juz sporo Green green, 100% ichigo, shuffle, golden boy i jeszcze jakies tam byly... No Ikki tousen i TT nie licze ![]()
![]() |
#2849 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A mi Kanokon tak sobie podpasowal, chociaz... momentami turlalem sie ze smiechu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2851 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() He is My Master tez jest sredniawe, mi sie z ecchi najbardziej podobaly Green Green, Rosario to Vampire, Nagasarete Airantou, Chobits i Girls Bravo. Z naciskiem na R+V i Chobits.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() @ecchi
RtV nie strawilem, Kanokon-a tym bardziej co polecam? Iketeru Futari - i tylko to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@sugestia Kiepski pomysł.
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@sugestia zapraszam na pod forum "otaku " ; D co do ecchi futari ecchi dorównuje Kanokonowi xD @corgar póki moje tentacle zyją! nie uda ci sie! nie szukam hentaiów do kazdej serii anime.... @down złę słowo do domysłu ; D
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 23-10-2008 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Moderator
|
![]() Tylko do 'prawie' kazdej? ;>
![]() |
#2856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Ecchi cenie najbardziej za zarąbisty humor, wiążący się z różnego rodzaju nie porozumieniami wyrwanymi z kontekstu. Zgadzam sie ze wszystkimi tymi opiniami co do świetności wyżej wymienionych serii.
Nowego tematu niema poco zakładać bo co 2 może 3 anime jest ecchi. @ Koszyk Jeśli przez "TT" masz na myśli True Tears to ja sie pytam: Gdzie tam jest ecchi?
![]() |
#2857 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Tez mnie zastanawial ten skrot. @Topic Zaczalem ogladac Black Lagoon, jestem na 4 epie i poki co ciekawe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Moderator
|
![]() mialem na mysli Tenjou Tenge
![]()
![]() |
#2859 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() tyle ze jest to czasem humor na bardzo niskim poziomie ... (wrecz dziecinnym poziomie ; /)
![]() |
#2860 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jeszcze nie wypowiadałem się w tym temacie ;d w sumie to ja oglądam tylko parę anime takie jak Naruto Shippuuden, Bleach , Soul Eater i kiedyś jeszcze Love Hina ale to stare dzieje.
![]() |