![]() |
#2841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Zapewne jur rajt.
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Nashgan
Jul 06 2009, 01:19:45 CEST Slain at Level 206 by Bounty Darko, Ewelinaa on Morgana, Lunatika, Punzhete, Rogstah Fearless, Sliccery, Xerijo and Yzing Sokh. ha XD
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Użytkownik Forum
|
![]() sie wozil jebany niech zdycha. Chetnie bym na nim solo fraga zajebal
![]() |
#2844 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest I Robert ;>
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#2846 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2009
Lokacja: konin
Stan: Usunięty
Imię: rothawessmunrah
Profesja: Sorcerer
Gildia: rise
|
![]() i jestem ja xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arek <3333
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2848 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2009
Lokacja: konin
Stan: Usunięty
Imię: rothawessmunrah
Profesja: Sorcerer
Gildia: rise
|
![]() Konrad <33333333333333
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Geje 3<<<<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jack <3333
![]() |
![]() |
![]() |
#2851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() jakie pak pa daki
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Epic fail? Kozacko tam na cemetery quater ogarniacie
![]() macie filmik? Ostatnio edytowany przez Serowel - 07-07-2009 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2009
|
![]() Gdzie to jest? tam gdzie sie wczoraj wyjebałes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co się stało ?;] I Ile i dla kogo?
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic sie nie stało, akcja na ara cos tam, biegał nasi pro elo evul ogarynki nie mogli go złapać potem dał x loga Gertych go leczył no i tyle, chwile potem forlond padł no i nyc wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Nie potrafic ogarnac 130 rpka na expie to tak jak nie złapac Yoorkeya na OB... trudna rzecz...
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() elinta i nashgan spia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() e no śmiechowo było, przez kilkanaście minut banda pseudo ogarów za mną ganiała na cemetery quater, 3 razy byłem na tym daszku przy wyjściu bo ciągle nie wiedzieliśmy czy da się siohać czy nie, nie wiem czy się śmiać czy płakać
![]() Yoork'ey, nie wiem co ty tam pierdolisz ale jak zejdziesz exani hur downem to nie da się wejść na skos na schody, aż specjalnie ruszyłem dupe i sprawdziłem. A teraz na kolanka i przepraszać! ![]() Trzeba być ładnym nieogarem żeby 130rp nie zabić w takim trapie. Jakbyście ruszyli bania to kurwa wszyscy byście spokojnie weszli exani hur up do góry i te śmieci razem poprzesuwali a zaraz potem mnie. gpki, vialki pode mnie wrzucały tylko 2 osoby, was było coś koło 17~18, albo i więcej. a tak btw Wy chyba wiecie że ta wojna na dłuższą metę nie ma sensu? ;dd Już lepiej byłoby zrobić jakieś ob na party, ale każdy rzuca pod siebie fire fielda żeby nie spierdolić tak szybko do pz ![]() zapodajcie tego cama Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Serowel - 08-07-2009 o 02:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A ja z Ciebie gosciu mam pianie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje. Ostatnio edytowany przez Kasseeyy - 08-07-2009 o 09:51. |
|
![]() |