![]() |
#2862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() NIE E... to bug jakiś.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Bo ja mam i ekspie sobie na Edron i Venore dragon lair i gratis dostanę nowy outfit jutro od mikołaja. @ Down Zajebisty będzie, nowe plecaki dojdą. xD Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 10-12-2008 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: TarnÓw / mCe / cTb
|
![]() Haha ;p Ale ten update i tak bd glupi
![]() Hail Pokemons _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Każdy gada przed updatem że jest głupi bez sensu itp. a teraz cofnij sie łaskawie o 3-4 lata i wyobraż sobie tibie bez możliwości zrobienia sobie różnorakich outfitow, bez frostów, POI, Inkwizycji, 200 MS który wali niewyobrażalne cepy z UE knighta ktorego nie da sie praktycznie zabić brak Rashida i wielu wielu innych zajebiście przydatnych rzeczy śmiem twierdzić że ludzie zwyczajnie by sie grą znudzili, a jedynymi sensownymi expowiskami byly by Hydry na Ank, Demona i D Hell?
POZDRO i pomyśl czy naprawde to bez sensu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
i odpuscie sobie teksty typu , nie podoba sie to wypie... / napisalem tlyko swoje zdanie na ten temat Ostatnio edytowany przez OWRZ - 10-12-2008 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
#2868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() @Wiecznyodpoczynek
Zajebiście zajebisty avatar hahahahaha haha @Ceny Rażyda jak to będzie na serio to się w*****e -.-
![]() |
#2869 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Imię: Elite Malfroy
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() @ Filmik
Zajebisty koleś ma odbyt xddd @ Wieczny odpoczynek hehe fajny avatar xdddd @ rashid No żal heroic axe 30k? Ja tego kiedyś za 7k nie umiałem sprzedać ^^ Ale silver dagger po 500 gp? -,- a tego nikt nie zbierał xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Wszędzie są ceny itemków u Rashida,tak trudno zobaczyć?
Hail pokemons, może w next update zapożyczą bo chyba pomysły sie konczą jak robia coś takiego jak Vampire bride ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() @OWRZ
Jak napisał Argen nie twierdze ze to było złe wręcz przeciwnie też pamiętam ten zajebisty klimat tibi ale jak mówie ile można jechać na tym samym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() @ avatar
Dzięki. xD Adi, ale weź też pod uwagę to, że kiedyś nie było tak rozpowszechnionych botów - sam pamiętam jak tłukłem minotaury po 10h dziennie, ręcznie. :d I gra była bez porównania trudniejsza. ![]() Zobacz na to jak wyglądały wojny - sorc napiżał za w ch**, a knight się za w ch** leczył, a do tego trafienie kogoś bez aimbota było sztuką (mniej więcej coś co zademonstrowałem na 10 paladynie przed Thais dp ![]() A teraz gdzie jest wyzwanie? W tym kto pierwszy zajmie bot miejscówkę? Sam chętnie wyrzekł bym się używania bota, gdyby wróciły warunki gry z 7.2, czy 7.4.... Albo, gdy był jeden serwer, zwany Tibią i jedno miasto... (chociaż to głównie z ciekawości, bo aż tak długo nie gram). Ehh, miłe wspomnienia. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: TarnÓw / mCe / cTb
|
![]() @up
Co prawda , to prawda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() hhaha zeby zaczelo ci sie nudzic to, to najpierw musiales miec ten hlvl a to nie bylo takie latwe jak jest teraz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() Łinter apdejt xd Moze sniek bendzie padac w Tibji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() jakis pan kilka postow przed wypowiadal sie ze teraz rare set to normalka. Wedlug mnie to jest normalna kolej rzeczy... Teraz jest bardzo duzo graczy ktorzy na to pracowali przez te lata i teraz np robia dhq service lub np hunca demony solo. Inna sprawa ze cipsoft troche im pomogl do tego dojsc wprowadzajac updaty. Tak wiec predzej czy pozniej doszlo by do tego.
Za bledy interpunkcyjne i nie dopisywanie kresek do slow przepraszam ale nie chce mi sie naciskac "alt" ![]() To ode mnie na ten temat wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() JEDEN WIELKI OTS
Wszystkie rodzaje potworków dookoła miasta, jakieś tp i inne ciulstewka omg ale exp i potworki fajne ![]() A Nightmary sa ROX Ale serio otsa zrobili
![]() |
#2880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Graty
![]() OWRZ-mogłeś mówić o kase,jak ja kończyłem grać to rozdawałem ![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 11-12-2008 o 07:48. |
![]() |
![]() |