Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-11-2006, 14:52   #2861
skejt34
Użytkownik Forum

skejt34's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: SILVERA
Poziom: 32
skejt34 ma numer GG 9301036
Domyślny

LOL nowy tutor na silverze Wszyscy się kłucą w tym temacie. Może wymyślcie jakiś temat w tym temacie na który morzna by sobie spokojnie pogadać a nie tylko ty jesteś takie i noob.

Ostatnio edytowany przez skejt34 - 08-11-2006 o 16:28.
skejt34 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-11-2006, 16:33   #2862
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina Pokaż post
@Kasztan~
Narkoman wypowiedzial sie za mnie ;], dzieki Kuba
@Girni
To nie byl samotny hunt ;]
@Dolor
Ja nie zaczalem, to lodzianin zawsze pisze irytuajce i wkurzajace komentarze jak o czyms sie wypowiem

ee... czemu nie gram? mam 49 rp ^^ na silverze a to ze sie loguje 5 min na 1 dzien nie oznacza ze nie gram =]
a Lenidas i Holu nie noobuja i nie zasmiecaja tutaj forum....
Heh ty na silverze 40 lev biles pol roku a na securze jeszcze na dodatek najtem... w pare tyg? masz 25 lev+? bo na nizszym to trzeba byc noobem ;x

To ty walnoles jakiegos posta... kazdy jezdzi na tym forum po tobie...a ty jeszcze sie uzerasz z nami... daruj sobie to....

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-11-2006 o 16:38.
Kasztaniaczek jest offline  
stary 08-11-2006, 17:33   #2863
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

znow wtrace swoje 3 grosze...

@holy
dobra niech bedzie, wrociles na silvere, ale podczas gry na Canadi pisales tutaj i nic nie bylo... ;P

@girni
a co sie do k**** obchodzi, co on ma za lvl i jaie skile itp. jak ma to niech sie cieszy, a jak nie ma, to jego sprawa. Czy to wazne gdzie on gra? jego to jest sprawa. Pozatym onmoze wklejic obojetnie kogo foto z secury, wchodzac np w zdjecia na tibia.pl lub z innej stronki... to ci nic nie da ze foto zobaczysz...

@ktos tam
menda ma kumpli i jednym z nich jestem ja... nie robi mi co sobie pomyslicie o mnie, skoro powiem, ze jestem jego kumplem

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline  
stary 08-11-2006, 17:57   #2864
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

@Kasztan~
mialobyc bez klotni i co z tego ze bilem pol roku 40 lvl omg, moze mam takie podejscie do tej gry, nie musialem sie nigdzie spieszyc bo gralem dla wlasnej przyjemnosci, po za tym mialem jeszcze knighta 22 lvl ale go odrzucilem i znowu przed wakacjami pworocilem do mendy, z miesiac temu gralem znow tym knightem i wiedzieli o nim tylko najlepszi kumple, ktorzy zachowali to w tajemnicy i za to im thx, ale sprawa zmienila znowu strone i musialem opuscic silvere
@Narkoman
thx za wszystko
Mendolina jest offline  
stary 08-11-2006, 18:06   #2865
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

@holu
Witamy po raz kolejny na Silverce ^^
@Narkoman
Ja też lubię mende i chuj innym do tego.. I nie wtrącam sie do ich kłutni.. ich sprawa..
@Dolor
Gratki man !!
@ogólnie
ostatnio są jakieś lagi na serwie i tagi;/ nie wiem co sie dzieje i w*****a mnie to bo juz kilka osób przez to padło i ja sam miałem farta że wlogowałem się w ostatnim momencie..;/ zaczyna mnie juz wkur**** ta silverka ale nie mam takiego serca jak holu żeby zrezygnować z serwera na którym ma sie chara lvl 60+(mówie o tamtym 80+ w twoim przypadku holu) nie potrafie tak jak niektórzy np też Lenidas który miał 70+ i tez dał se spokój z silverą ;P omg ;]
Pzdr for all

Ostatnio edytowany przez Kacperka - 08-11-2006 o 18:08.
Kacperka jest offline  
stary 08-11-2006, 18:07   #2866
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina Pokaż post
@Kasztan~
mialobyc bez klotni i co z tego ze bilem pol roku 40 lvl omg, moze mam takie podejscie do tej gry, nie musialem sie nigdzie spieszyc bo gralem dla wlasnej przyjemnosci, po za tym mialem jeszcze knighta 22 lvl ale go odrzucilem i znowu przed wakacjami pworocilem do mendy, z miesiac temu gralem znow tym knightem i wiedzieli o nim tylko najlepszi kumple, ktorzy zachowali to w tajemnicy i za to im thx, ale sprawa zmienila znowu strone i musialem opuscic silvere
@Narkoman
thx za wszystko
Jak mialo byc bez klotni to nie pisz tutaj nikt nie chce z toba gadac, zaloz sobie temat o swoich problemach etc....

zal.pl
stary 08-11-2006, 18:15   #2867
Baniu11
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: W domu

Domyślny

Omfg... czemu wy sie tak klocicie ?? Nie macie nic lepszego do roboty ? Jak teraz przegladalem wasze posty to kilka stron to oblegi klotnie wyzwiska i to o takie blache sprawy ze juz sam nie wiem o co sie klocicie... To jest forum dla wszystkich ktorzy graja na silverze ale i nie tylko!
Pogodzcie sie dajscie sobie lapki na zgode i bedzie good
Baniu11 jest offline  
stary 08-11-2006, 18:27   #2868
Dawergo
Użytkownik Forum

Dawergo's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
Domyślny

Padłem, znowu ;/

Filmik z deda http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13833

http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

Ostatnio edytowany przez Dawergo - 08-11-2006 o 18:30.
Dawergo jest offline  
stary 08-11-2006, 18:41   #2869
marcinekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia

Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Powiem tyle:
ja do mendy tez nic nie mam i sadze ze caly czas to lodzianin i lego leca po nim,jednak jak juz widac 3 osoby powiedzialy ze menda moze sie wypowiadac na tym forum i nikt mu tego nie moze zabronic.Przyczepiliscie sie do niego jak do psiej kupy.Zabiliscie go kiedys , no dobra moze mial zly dzien itp.Czemu odrazu musi byc big noobem??(nie rozumiem waszego podejscia)
Czemu nie moze byc tak jak kiedys (mielismy 20-40 lvl) nikt sie nie klocil wszyscy byli zzyci i bylo fajnie nie moze byc jak kiedys??
A na dragony to mozna chodzic we dwie osoby nawet na nastych lvl i zjebanych skilach (dowodem tega sa ja i narkoman (wtedy yogi leader) bylismy noobkami a jednak na zrypanych skilsach dawalismy spokojnie rade dragom
@Daw
Ach te deady:/ ale nie poddawaj sie napewno szybko odrobisz

Ostatnio edytowany przez marcinekk - 08-11-2006 o 18:48.
marcinekk jest offline  
stary 08-11-2006, 19:09   #2870
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Wiedziałem, ze sa ludzie na ktorych moge liczyc , przynajmniej ktos broni prawdy i nie wmawia sobie sam oszustwa Pulpet co do deda to wtedy mialem nie grac juz mendolina i nie zalezalo mi na postaci ale bym nie padl gdyby nie lags(po tym zdaniu bedzie na pewno comment lodzianina i legolasa, ze bym padl bo mialem tylko 2 uhy) <------- no i co z tego ze mialem, ale mialem tez pelna mane i gdyby nie lag to nawet bym uciekl utamo vita, utani gran hur i mnie nie ma. Cannidas sam wszystko zaczal, bo michalak testowal na nim 2 razy strzal z boltow a ten go zabil ;/. Pozniej on chcial sie zemscic ale jak widac nie wyszlo. Moze i mamy pvp sux, bo jak sie mialem nauczyc skoro chcialem grac normalnie, po prostu miec przyjemnosc z gry a nie bawienie sie w pkeya. I prosze zakonczmy ten temat, na silverze gralem dosyc dlugo i na forum chcialbym sie czasami wypowiedziec, ale nie klocic!! Bo ta klotnia z lego i lodzianinem ciagnie sie od momentu gdy padlem -.-
Mendolina jest offline  
stary 08-11-2006, 20:40   #2871
creator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Jak mialo byc bez klotni to nie pisz tutaj nikt nie chce z toba gadac
Ktoś Cię upoważnił do wypowiadania się w imieniu wszystkich? Mów za siebie. Jak nie lubisz Mendoliny to Twój problem. Mimo wszystko dziwię Ci się, że masz taki do niego stosunek, w przeciwieństwie do Łodzianina po którego postach odrazu widać że jest jeszcze 'młody' (statystycznie najczęściej stosowanego przez niego hm.. wyrażenia(?): "nubek, noob, MUAHAHAHA, HAHAHAHAHAHAHA". To jest dopiero żałosne...

Co z tego, że Mendolina zginął? Po tym chcecie (do tych co go objeżdżają) oceniać jakim ktoś jest człowiekiem?
creator jest offline  
stary 08-11-2006, 21:42   #2872
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Kurde mendolina walnie jakiegos posta raz na 2 tyg i od tego zaczyna sie klotnia, a poznije zaczyna sie chwalic tym ze on jest super evul ziom i ze nikt go tknac nie moze....
kazdy post skierowanydo mendoliny jest odpierany negatywnie...i sam nam odpowiada tak samo... wiec prosze cie albo szkocz juz pieprzyc glupowty, albo nie pisz nic...
(to do mendy ofc...)
stary 08-11-2006, 22:17   #2873
creator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Kurde mendolina walnie jakiegos posta raz na 2 tyg i od tego zaczyna sie klotnia
Doprawdy? Spójrz tylko kto tę kłótnię rozpoczyna...

"Nie liczy sie co by bylo gdyby tylko co jest Seferof padl i BSa stracil i ty takze padles JAK WIELKI NOOB BUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH !! !! !!"

"Hahaha!! Rozwaliles mnie tym tekstem Pozdro for all Friends! My tez bedziemy tesknic UahuahuHUSSH
Silvera zmienjszyla sie o jednego noobka xD"

Czemu nie zwrócisz uwagi swojemu kompanowi w gnojeniu Mendoliny?
Kto tu wybucha w odpowiedzi szałem na spokojną wypowiedź?
creator jest offline  
stary 08-11-2006, 22:35   #2874
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

On nie jest moim kompanem , a nawet go nie lubie, bo mnie okradl z boh i kilka innych rzeczy...
ale nie o to chodzi

A teraz patrz an posty mendy~

Sam jestes noobem i to wielkim, powodzenia w skillach(69) buhahahahah, bales sie sam ubic seferofa tylko przyszedles z kims? 40 bal sie ubic 24 OMG <lol2> congratulations!!

A cala rozmowa sie zaczela od:A więc...od dłuższego czasu gram na Securze , wszystko się powoli rozkręca i myśle że będzie jak najlepiej. Ale wiem i tak, że na Silverze spędziłem dużo czasu i wiele fajnych chwil. Poznałem fajnych kumpli przyjaciół, których na pewno nie zapomnie Na pewno kogoś to cieszy, że juz nie gram na Silverze, ale w sumie nie przejmuje sie tym. Apropo Mendoliny- mojego starego chara, to gra nim mój rodzony brat (troche noobuje).
Jeszcze raz dzięki za wszystko co było związane z silvera. Pozdro for all friends!!

mowil to juz enty raz?

btw..
22:08 Pirates are launching a surprise attack on Liberty Bay! Take care, they seem to be everywhere.
22:18 Pirates have invaded the fortress.

Shin Knight [120]: 22:22 YOU SEE RON THE RIPPER'S SABRE (ATK:12 DEF:10). IT WEIGHS 25.00 OZ.
Lady Iselii [141]: 22:22 You see the Lethal Lissy's shirt. It weighs 20.00 oz.

Kumple lootneli
ale hardcore jak boss... 3 corsarzy na klate mialem =\

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-11-2006 o 22:37.
stary 09-11-2006, 10:05   #2875
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baniu11 Pokaż post
Omfg... czemu wy sie tak klocicie ?? Nie macie nic lepszego do roboty ? Jak teraz przegladalem wasze posty to kilka stron to oblegi klotnie wyzwiska i to o takie blache sprawy ze juz sam nie wiem o co sie klocicie... To jest forum dla wszystkich ktorzy graja na silverze ale i nie tylko!
Pogodzcie sie dajscie sobie lapki na zgode i bedzie good

Nie ma sprawy:
AAAAAAA zabic wszystkich joke

ALL@
Wydaje mi sie ze forum jest do wyrazania swoich pogladow a jesli komus nie odpowiada jakas osoba to niechaj nie czyta jego postow
Pamietajcie Pis&Love co znaczy (AAAAAAA ZABIC WSZYSTKICH )
To w tym nawiasie to joke

All2@
Dzieki tym ktorzy mi pogratulowali ostatnich advensow teraz biore sie za expienie

Ktos tam@
Nie pamietam kto to juz powiedzial ze Menda gral na Silverze pol roku i nabil 40lvl Ja mu sie wcale nie dziwie bo ja swoja postacia gram juz ponad rok i mam 48lvl/skille 86/85 / 7mlvl i szczeze mowiac wydaje mi sie ze Menda gral tak jak ja poprostu dla przyjemnosci a nie ze siedzial 24h na dobe z piana na ustach. Jego sprawa.
Kazdy gra jak chce zreszta kiedys jedna osoba powiedziala mi ze to ze ktos zrobi lvl i skille/mlvl to nie oznacza ze nie moze byc noobem

PS: All nie obrazajcie sie na mnie za to co napisalem
stary 09-11-2006, 14:05   #2876
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Juz mam sova na plecach
stary 09-11-2006, 14:36   #2877
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@MArkiz
co ty masz na plecach??
Omo jest offline  
stary 09-11-2006, 15:41   #2878
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Kupilem sobie sova za 2,5kk i wsadzilem na plecy =]
stary 09-11-2006, 16:13   #2879
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

srry za double posta myslalme ze edytuje >.<

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 09-11-2006 o 16:14.
stary 09-11-2006, 17:44   #2880
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@Markiz
AAA o to biegało. Nie przejmuj sie duble postem u tak nikt nie zauważy
Omo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania