![]() |
#2861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() LOL nowy tutor na silverze
![]() Ostatnio edytowany przez skejt34 - 08-11-2006 o 16:28. |
![]() |
|
![]() |
#2862 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
ee... czemu nie gram? mam 49 rp ^^ na silverze a to ze sie loguje 5 min na 1 dzien nie oznacza ze nie gram =] a Lenidas i Holu nie noobuja i nie zasmiecaja tutaj forum.... Heh ty na silverze 40 lev biles pol roku a na securze jeszcze na dodatek najtem... w pare tyg? masz 25 lev+? bo na nizszym to trzeba byc noobem ;x To ty walnoles jakiegos posta... kazdy jezdzi na tym forum po tobie...a ty jeszcze sie uzerasz z nami... daruj sobie to.... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-11-2006 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
#2863 |
Użytkownik Forum
|
![]() znow wtrace swoje 3 grosze...
@holy dobra niech bedzie, wrociles na silvere, ale podczas gry na Canadi pisales tutaj i nic nie bylo... ;P @girni a co sie do k**** obchodzi, co on ma za lvl i jaie skile itp. jak ma to niech sie cieszy, a jak nie ma, to jego sprawa. Czy to wazne gdzie on gra? jego to jest sprawa. Pozatym onmoze wklejic obojetnie kogo foto z secury, wchodzac np w zdjecia na tibia.pl lub z innej stronki... to ci nic nie da ze foto zobaczysz... @ktos tam menda ma kumpli i jednym z nich jestem ja... nie robi mi co sobie pomyslicie o mnie, skoro powiem, ze jestem jego kumplem
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @Kasztan~
mialobyc bez klotni ![]() ![]() @Narkoman thx za wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() @holu
Witamy po raz kolejny na Silverce ^^ @Narkoman Ja też lubię mende i chuj innym do tego.. I nie wtrącam sie do ich kłutni.. ich sprawa.. @Dolor Gratki man !! ![]() @ogólnie ostatnio są jakieś lagi na serwie i tagi;/ nie wiem co sie dzieje i w*****a mnie to bo juz kilka osób przez to padło i ja sam miałem farta że wlogowałem się w ostatnim momencie..;/ zaczyna mnie juz wkur**** ta silverka ale nie mam takiego serca jak holu żeby zrezygnować z serwera na którym ma sie chara lvl 60+(mówie o tamtym 80+ w twoim przypadku holu ![]() Pzdr for all Ostatnio edytowany przez Kacperka - 08-11-2006 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#2866 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
zal.pl |
|
![]() |
![]() |
#2867 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: W domu
|
![]() Omfg... czemu wy sie tak klocicie ?? Nie macie nic lepszego do roboty ? Jak teraz przegladalem wasze posty to kilka stron to oblegi klotnie wyzwiska i to o takie blache sprawy ze juz sam nie wiem o co sie klocicie... To jest forum dla wszystkich ktorzy graja na silverze ale i nie tylko!
Pogodzcie sie dajscie sobie lapki na zgode i bedzie good ![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 08-11-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
#2869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Powiem tyle:
ja do mendy tez nic nie mam i sadze ze caly czas to lodzianin i lego leca po nim,jednak jak juz widac 3 osoby powiedzialy ze menda moze sie wypowiadac na tym forum i nikt mu tego nie moze zabronic.Przyczepiliscie sie do niego jak do psiej kupy.Zabiliscie go kiedys , no dobra moze mial zly dzien itp.Czemu odrazu musi byc big noobem??(nie rozumiem waszego podejscia) Czemu nie moze byc tak jak kiedys (mielismy 20-40 lvl) nikt sie nie klocil wszyscy byli zzyci i bylo fajnie ![]() A na dragony to mozna chodzic we dwie osoby nawet na nastych lvl i zjebanych skilach (dowodem tega sa ja i narkoman (wtedy yogi leader) bylismy noobkami a jednak na zrypanych skilsach dawalismy spokojnie rade dragom @Daw Ach te deady:/ ale nie poddawaj sie napewno szybko odrobisz Ostatnio edytowany przez marcinekk - 08-11-2006 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#2870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Wiedziałem, ze sa ludzie na ktorych moge liczyc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Small Creator
Profesja: Elder Druid
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Co z tego, że Mendolina zginął? Po tym chcecie (do tych co go objeżdżają) oceniać jakim ktoś jest człowiekiem? |
|
![]() |
![]() |
#2872 |
Zbanowany
|
![]() Kurde mendolina walnie jakiegos posta raz na 2 tyg i od tego zaczyna sie klotnia, a poznije zaczyna sie chwalic tym ze on jest super evul ziom i ze nikt go tknac nie moze....
kazdy post skierowanydo mendoliny jest odpierany negatywnie...i sam nam odpowiada tak samo... wiec prosze cie albo szkocz juz pieprzyc glupowty, albo nie pisz nic... (to do mendy ofc...) |
![]() |
![]() |
#2873 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Small Creator
Profesja: Elder Druid
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
"Nie liczy sie co by bylo gdyby tylko co jest Seferof padl i BSa stracil i ty takze padles JAK WIELKI NOOB BUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH !! !! !!" "Hahaha!! Rozwaliles mnie tym tekstem Pozdro for all Friends! My tez bedziemy tesknic UahuahuHUSSH Silvera zmienjszyla sie o jednego noobka xD" Czemu nie zwrócisz uwagi swojemu kompanowi w gnojeniu Mendoliny? Kto tu wybucha w odpowiedzi szałem na spokojną wypowiedź? |
|
![]() |
![]() |
#2874 |
Zbanowany
|
![]() On nie jest moim kompanem , a nawet go nie lubie, bo mnie okradl z boh i kilka innych rzeczy...
ale nie o to chodzi A teraz patrz an posty mendy~ Sam jestes noobem i to wielkim, powodzenia w skillach(69) buhahahahah, bales sie sam ubic seferofa tylko przyszedles z kims? 40 bal sie ubic 24 OMG <lol2> congratulations!! A cala rozmowa sie zaczela od:A więc...od dłuższego czasu gram na Securze , wszystko się powoli rozkręca i myśle że będzie jak najlepiej. Ale wiem i tak, że na Silverze spędziłem dużo czasu i wiele fajnych chwil. Poznałem fajnych kumpli przyjaciół, których na pewno nie zapomnie Na pewno kogoś to cieszy, że juz nie gram na Silverze, ale w sumie nie przejmuje sie tym. Apropo Mendoliny- mojego starego chara, to gra nim mój rodzony brat (troche noobuje). Jeszcze raz dzięki za wszystko co było związane z silvera. Pozdro for all friends!! mowil to juz enty raz? btw.. 22:08 Pirates are launching a surprise attack on Liberty Bay! Take care, they seem to be everywhere. 22:18 Pirates have invaded the fortress. Shin Knight [120]: 22:22 YOU SEE RON THE RIPPER'S SABRE (ATK:12 DEF:10). IT WEIGHS 25.00 OZ. Lady Iselii [141]: 22:22 You see the Lethal Lissy's shirt. It weighs 20.00 oz. Kumple lootneli ![]() ale hardcore jak boss... 3 corsarzy na klate mialem =\ Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-11-2006 o 22:37. |
![]() |
![]() |
#2875 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Nie ma sprawy: AAAAAAA zabic wszystkich ![]() ALL@ Wydaje mi sie ze forum jest do wyrazania swoich pogladow a jesli komus nie odpowiada jakas osoba to niechaj ![]() ![]() Pamietajcie Pis&Love co znaczy (AAAAAAA ZABIC WSZYSTKICH ![]() To w tym nawiasie to joke ![]() All2@ Dzieki tym ktorzy mi pogratulowali ostatnich advensow ![]() Ktos tam@ Nie pamietam kto to juz powiedzial ze Menda gral na Silverze pol roku i nabil 40lvl ![]() ![]() Kazdy gra jak chce zreszta kiedys jedna osoba powiedziala mi ze to ze ktos zrobi lvl i skille/mlvl to nie oznacza ze nie moze byc noobem PS: All nie obrazajcie sie na mnie za to co napisalem ![]()
![]() |
#2876 |
Zbanowany
|
![]() Juz mam sova na plecach
![]() |
![]() |