![]() |
#2881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a tak apropo : nie ma ze Ferliga ded to nic takiego mimo ze ma niski stosunkowo lvl pokazal nam ze przydaje sie na wojnie, potrafi walczyc i dzieki niemu wyszla akcja na wrls !!!! dlatego jest on traktowany jak ded kazdego z nas !! bo jeden drugiemu rowny !! bynajmniej w naszej gildii Misieq
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() kazdy kazdemu rowny , a ferliga ladnie na vent pojechali z tego co slyszalem.
a jak zaplacil to juz jest ciota ? no ale rownosc ![]() Ostatnio edytowany przez zielaq - 05-01-2008 o 17:19. |
![]() |
![]() |
#2883 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzisz Misieq
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2884 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj kiepskiego polozenia to ja nie mam wujaszku :*
|
![]() |
![]() |
#2887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Użytkownik Forum
|
![]() I znowu Yson , kurwa naprawde musisz tego Archina nie lubic.
Po co poprawiasz go? ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2891 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ehh jak chcesz sie wymadrzac to sie upewnij czy masz racje , bo jak narazie to Ty zrobiles z siebie idiote , ale jakos nie mam ochoty nikogo jezdzic wiec nie bede pisal wywodow na temat angielskiego |
![]() |
![]() |
#2892 |
Guest
|
![]() Ferlig jest geniuszem i to co dla nas zrobił jest nieprzecenione.
@Pephy Nigdy nie sądziałem ze bede musiał z tobą walczyć. W czasie akcji gdy zabiłem Soltriona przypomniał mi sie filmik na którym po tym jak Soltrion, Hedvennka itd. bili Polaków sam mówiłeś do finów "bedzie wojna". Teraz jesteś z nimi w guildii i to mnie boli. |
![]() |
#2893 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() Cytuj:
własnie z sympatii do niego go poprawiłem, żeby nie popełnial więcej takiego błędu ![]() @InvisibleWound rotfl@u xd
![]() |
#2894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omni : moze i Ferlig padl z wlasnej winy !! ale jednak ansz member z gildii !! i nikt nie powinien go wyzywac itd !! a ze nie slucha to jego pieniadze na blessy
![]() ![]() tak misiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Użytkownik Forum
|
![]() forgivnes is my weakness
![]() ale finowie zaplacili i bylo all ok aha btw co do honoru , nie bylo by z wami ltk bylbym ja , i przyjmujac ltk do siebie wiedzieliscie co robicie , bo wole byc z finami ktorzy bija kogos ale nie robia mi bezposrednio krzywdy niz z hayaletem co pinguje mnie i asmita i innych. Ostatnio edytowany przez zielaq - 03-01-2008 o 17:00. |
![]() |
![]() |
#2896 |
Guest
|
![]() Każdemu się zdarza że głupio padnie ale po co odrazu zaczęli go wyzywać? Zamiast sie logować i biec pomóc to sie darli...
Ja wbiłem odrazu już nie myślałem ze mają trapa czy nie biegłem żeby pomóc. No ale trudno, to Martina decyzja i ma do niej całkowite prawo. Sam po takim czymś bym sie zastanawiał, ale póki co żyjemy dalej ![]() |
![]() |
#2897 |
Guest
|
![]() Skoro zapłacili to teraz chcą sie dobrać do naszych acc balansów i odzyskać to co swoje
![]() (Moja słabością jest walka z osobami na których miałem nadzieje liczyć.) |
![]() |
#2898 |
Guest
|
![]() Oj moje drogie dzieci nie kłócić sie która forma jest zła a która gorsza, bo obie sa dopuszczalne aczkolwiek w celu wyjaśnienia w/w problemu przytaczam tutaj poniżej słowa kumpla
Użytkownik Josh - Wheres my gorgeous fanny? [I.love.you] mówi: Hmm Użytkownik Josh - Wheres my gorgeous fanny? [I.love.you] mówi: Grammatically they are both ok, but i think the common english phrase is 'time will tell' purely because it has 2 t's in it |
![]() |
#2899 |
Guest
|
![]() Mądrze prawisz !
![]() |
![]() |
#2900 |
Użytkownik Forum
|
![]() Misiek