![]() |
#2881 |
Guest
|
![]() Chłopaki z Bongo!
Tylko pogratulować, widać że dokazujecie ;] Troszkę tylko szkoda, że lejecie każdego jak popadnie, ale co tam, dzięki temu wieksza skuteczność. A ja z prywatną prośbą, zleceniem że tak powiem. Jakbyście tak, powiedzmy z przypadku, bo nie na siłę i złośliwie, ściągnęli Phixiona, zasranego power abusera, gnidę zawszoną to bym chyba wam masterlinkiem skrzynkę browarków podesłał. A to tak jakby się wam czasem nudziło. Ogólnie dajecie radę, oby tak dalej (oby nie mnie ![]() Pozdrawiam i udanych łowów! |
![]() |
|
![]() |
#2882 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trullis
Dec 03 2007, 12:25:26 CET Killed at Level 112 by Mor'Grimm and by Fiaera Burning swordfighter Dec 03 2007, 12:26:37 CET Killed at Level 122 by Kashrius da'Roc and by Thalic Ilunor uuuuuuuuuuuuuu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Hyhy
![]() Lekkiego zycia invi i cop z nami nie maja. Jak nie bongo to Arc ![]() Btw Bongo : Juz robie 2 noob chara ![]() Niedlugo dolacza kolejni ![]() GZ GAJS xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2888 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mowie ogolem o tobie, a wierszyka bys pewnie nie potrafil napisac ;\
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Więc Doom Brigade została założona przez Ezekiela i Malavano. Ezekiel zanim doszedł do Doom Brigade był w Triad (ówczesna panująca gildia). Miał on wtedy ~30 lvlu o ile mnie pamięć nie myli. Niektórzy (jak np. Berger) mówią, że byliśmy gildią asslickerami, wolna wola, po prostu mieliśmy z nimi dobre kontakty i tyle. W zasadzie Doom Brigade było w dwóch wersjach. Pierwsza wersja była na Iridii za panowania Triady. Odeszli (albo jak niektórzy by powiedzieli zostali wyrzuceni z servera) po wojnie z Triadą (taaaak, tak to Jurek było). Potem Doom Brigade powstało w drugiej wersji na Iridii (w między czasie było na Azurze o ile dobrze wiem). To nie było to samo Doom Brigade. Nie było większości graczy ze starego teamu i to nie było to samo. No ale tak powracając do tematu. Lamalas Aramanio (wcześniej znany jako Arnus Peter Armanio) był jednym z czołowych osób w Doom Brigade podobnie jak Ezekiel. Ogólnie obydwóch tych graczy jest w pewnym rodzaju legendami. Jeszcze dodając coś o DB. W przeciwieństwie do obecnych Prolacków DB była zajebiście zgraną paczką. Doszliśmy do wojny dlatego, że ktoś zabił naszego człowieka. Nie baliśmy się stracić charów, po prostu uważaliśmy to za słuszne. Oj Xandar nie brakuje ci tamtych czasów? To tyle, mam nadzieje, że chodziarz trochę przybliżyłem tych dwóch graczy. Ach i uwierz Berger, wielu z Brygady by Cię zjadła jak chciała za starej tibii w pojedynku 1 vs 1. Wiem co mówię ![]() Jeszcze dla zainteresowanych. Mogę hostnąć film (który dawno, dawno temu był tutaj wystawiony na ocenę publiczną) o Doom Brigade, zrobiony przez naszego kochanego Arnusa (Lamalasa :*).
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2890 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Ahh Doom Brigade
![]() Berger jezeli uwazasz mnie za asslickera to chyba mnie nie znasz (czuje sie urazony tym stwierdzeniem). Pamietam jak po akcji z Crealethem (hrhrhr) napisales mi, ze od tej chwili masz do mnie pelne zaufanie i ze w ogole nie pasuje do wizerynku DB. Tak nie jest. To przez ta gildie jestem jaki jestem- nie wiem czy to dobrze czy zle ale to ta gildia mnie wychowala a postawa Ezekiela Armanio (ktory notabene w niedlugim czasie sie zarecza ![]() Prolacki to tez wspaniala gildia i cholernie wiele zabawy mi daje siedzenie z tymi ludzmi na vent ale powiem szczerze- watpie, ze choc 3% gildii zrobiloby dla mnie tyle co Ezek na Iridii. Koles byl gotowy bez chwili zastanowienia zwastowac swojego chara dla kogos innego, dla prawdziwego Draconity. Miedzy innymi dla mnie. Nie bylismy idealni i wiem dobrze, ze nie wielu nas lubilo ale kazdy nas szanowal. Teraz mozecie pisac inaczej bo DB juz nie ma ale w tamtych odleglych czasach znaczylismy bardzo duzo. Nie chodzi tutaj o lizanie dupy czy inne brednie wypisywane przez (nieoszukujmy sie Berger) ludzi, ktorzy nie maja najmniejszego pojecia czym byla gildia Doom Brigade. Czesto ludzie mnie pytaja czy chcialbym zeby DB wrocilo. Otoz nie chcialbym. Tesknie za tamtymi czasami i za tymi ludzmi, z ktorymi czesto juz nie mam kontaktu ale wole zeby to wszystko pozostalo w moim sercu a gildia Doom Brigade zostala legenda i powiem szczerze: gowno mnie obchodzi to czy ktos sie zgadza czy nie zgadza z moja opinia ale DB to legenda Iridii. Pozdrowienia dla calej ekipy. Hail DB! // Signed Xandar Mac'Leod The Draconite
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Anum
Możesz też dac wszystkie .rec DB, bo fajnie mi się je oglądało ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 03-12-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() @Krelet napisz mi na tibji
![]() ![]() ![]() ![]() adam huj loci bohy na gumowej taczce;/;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
![]() |
![]()
![]() |
#2894 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Chciałbym się odnieść do tematu DB. Moim zdaniem to była najlepiej zgrana paczka na Iridii i basta! xD Xandar dobrze napisał, że można ich było nie lubić, ale na szacunek zasługiwali i ja Ich tym szacunkiem darzyłem i darze =)
Dzisiejsze Pk (czekam na przyjęcie do bongosów, hehe =p) Dec 03 2007, 17:57:29 CET Killed Vukugus Shevithod at Level 45 unjustified i Walczacy Dec 03 2007, 17:42:46 CET Killed at Level 56 by Acca knight'shade (szkoda że fraga dla Acca zaliczyło, ale co tam =p)
![]() |
#2897 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olorion to co napisales jest dobre tylko szkoda ze sciagles to od innego uzytkownika tego forum ktory to napisal pierwszy w temacie o aldorze !! -.- Zmienic nicki kazdy potrafi !! Poprostu zenada xD zero szacunku dla ciebie !! niech cie bongo zabije tego ci zycze !! ;D
Neztas nie wiem czy wiesz ale za carlin robia rondo i jest zamnknieta droga na fibule wiec jest objazd przez las !! Troche dluzsza droga ale spoko trafisz ! Xenezis pytanko do Ciebie czy byles w gildi Dancing Shadows na Kyrze ?? Jezeli tak to wieli Gratz niezle peka ta robiliscie !! Mam filmy tej gildi i naprawde fajnie sie je oglada ! aaaa i pozdro dla tych co nie moga a by chcieli !! ci co nie moga beda wiedzieli o co chodzi...
![]() |
#2898 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
Sparkin, Soena, Sadice, Madhawk, Stonehawk, Leerok _/
![]() |
![]() |
#2899 |
Użytkownik Forum
|
![]() z czym mi tu wyskakujesz ?? wez zobacz jakie oni maja lvl chlopcze !! wiesz wogle cos o gildi dancing shadows ?? neztas przezwij go
![]()
![]() |
#2900 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() @Feav . Gildia Dancing Shadows nigdy nie byla stworzona do walki o server ,wiec nie wiem czy ma sens porownywania (spojz na lvle) ![]()
![]() |