![]() |
#2881 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Bo chce ogladac na zywo tak jak sie oglada mecz w telewizji moze komus pomoze uhajac ;]
Rumcio oglada temat <macha> wow ;] Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 22-11-2006 o 21:11. Powód: rumcio |
![]() |
|
![]() |
#2882 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() A ja tu tylko taki maly symboliczny epizodzik
PROSZE MNIE NIE MYLIC Z TYPKIEM O NICKU REIN SECOND... NICK PODOBNY ALE TO NIE JESTEM JA TYLKO TYP CO MIESZKA 2 ULICE DALEJ ODEMNIE dzisiaj ktos na vent zucil chodzmy na zimpe i to nie bylo hwl tylko dlatego pisze bo powodem mialobyc to ze blokowalem ich na Open Battle dlatego to sprostowanie |
![]() |
![]() |
#2883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Niech sprobuja cie tylko ruszyc...
Na galanie nic sie nie dzieje... tylko rattzor bezsensowne deady zalicza chyba |
![]() |
![]() |
#2884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ...to nikt palcem nie kiwnie
![]() boltina@ chcesz byc szanowanym ale o to bedzie ci ciezko na kupionym charze, zwlaszcza ze jak na razie zaslynales tylko z prob PA i z placenia HWL ![]()
#2886 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Ide smacznie spac. Dzisiaj na Galanie spokoj byl(tylko Thunder of skys padl) Moze wiecej bedzie takich dni... Pozdro~
![]() |
#2887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Dla Ciebie tylko, dla nas az ![]() Ostatnio edytowany przez Ascario - 22-11-2006 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#2888 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() lol, nie mam nick do chara o nazwie boltina . poprostu jak spojrzalem na nazwe urzytkownika "boltina89" to mi sie smiac zachcialo. nie, ja sie za smialem na glos bo juz wiesz z czym to mi sie skojarzylo
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Imię: Kay'en
Profesja: Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
|
![]() Hum Ale Wy Nobowscy Jestescie Najezdzacie Na Boltine bo co bo nie chce waliczyc...? bo nie chce miec Paymenta?? Bo ma to w dupie i chce lvl bic..? Pomyslcie co piszcie jestescie smieszni.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Power Sd By Kay'en =)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() to fakt, zdaje sie ze boltina naprawde ma sie lepiej niz za poprzednich ownerow. (nie mowiac o pierwszym, ktory wbil te levele)
|
![]() |
![]() |
#2891 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzie jest wolftower
![]() ![]() Najezdzacie ze Boltina kupila chara....ale popatrzcie na siebie ![]() Zadroscicie jemu ze mial tyle kasy zeby kupic chara?? ![]() Ostatnio edytowany przez NOHAS - 23-11-2006 o 15:14. |
![]() |
![]() |
#2892 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2893 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Wolftower jest pomiedzy Thais a Venore przy pustyni. A taka zreszta nie latwiej sprawdzic na Tibia.com badz innych polsko jezycznych stronach fanowskich. Co do Boltiny zrozum, ze na osoby, które kupuja chara sie nie jedzie z zazdrosci tylko za to, ze trzeba miec na prawde nasrane, zeby tracic powiedzmy 700zl na gre. Nie chodzi o to czy to Tibia czy inna gierka ale o sam fakt... Jednak mówie tu o Polakach, bo dla powiedzmy Szweda, ktory ma w portfelu Euro to jesli zakupi chara od Polaka to zaplaci 4.5 raza mniej... Czyli powiedzmy taki koles traci mniej wiecej 150Euro. Logicznie patrzac to dla niektorych dzieciakow to jest jedno kieszonkowe a czasami nawet mniej. A taki polski dzieciak nie dostaje 700zl miesiecznie chyba, ze jego starzy sa w 100 najbogatszych Polakow. Wiec zrozum, ze dla kogos kto Tibie traktuje jako zabawe kupowanie chara to totalny Idiotyzm, pomijajac brak satysfakcji, zwiazanej z tworzeniem od zera. Zazdrosicic to mozna spodniom Jeniffer Aniston i koszulce Angeliny Jolie ![]()
![]() |
#2894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupil chara to jego sprawa....
On wydal 700 zl na tego chara, a nie wy ![]() Jezeli czerpie z tego satysfakcje to niech se kupuje i za 2000 zl jego sprawa ![]() Dobra koniec gadek o kupywaniu i sprzedawaniu postaci...To jest forum o wydarzeniach z galany. Ostatnio edytowany przez NOHAS - 23-11-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#2895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Wielki Dajmos ochodzi z Galany
![]() ![]()
#2896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Bartol nawet nie mow!!! NIE!NIE!NIE! jak zmienia server chodzcie zmienmy razem z nim jak to grac na galanie bez pet polackz?
|
![]() |
![]() |
#2897 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Xmazy
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 99/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Wielki Dajmos
Nov 06 2006, 17:59:16 CET Killed at Level 57 by Yuris Saillano and by Navoxiv ~buedak ![]() ![]() Cya Noob ![]()
#2899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() |
![]() |