![]() |
#2901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ale manga lepsza bo od gdzie 11epa anime są fillery.. i niema cenzury... i ma juz 120ch?
![]() |
|
![]() |
#2902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No właśnie dlatego Caramelldansen. Bo jest najtrudniejsze i raczej nie będzie kogoś kto da radę osiągnąć 200k pkt.
Swoją drogą twój wynik jest całkiem niezły. Jak poszukam na kompie to wrzucę swój najlepszy wynik... który jest niewiele lepszy od twojego. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Oglądam jednak To Love Ru. Czemu? Opening sie bardziej spodobał ^^. A co do tej gierki, Cammeldarana czy jak to sie tam nazywa zaliczyłem na e (ledwo) po kilku próbach ... xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Rayza
No nie wątpię. Zresztą tak jak pisałem niedawno wydaje mi się że niema anime lepszego od mangi, które jest ekranizacja. Tylko że nie wszyscy lubią wysilać mózg i czytać po angielsku.
![]() |
#2905 |
Użytkownik Forum
|
![]() prawda,ale większość popularnych mang można znaleźć w necie po pol...i tego im tez nie chce sie szukać..
a nie które rzeczy np. w ecchi anime pomija bo to osobny kadr jak tu: @edit - added Ukryty tekst:
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-10-2008 o 20:42. Powód: juz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @RayZa
Hentai... @Up Rosario to Vampire @Topic Obejrzalem 4 ep Clannada AS i wydal mi sie lepszy od poprzednich, oby tak dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2908 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten ss co dałem w odp. dla otakumy to
To love-ru [manga bo anime to co innegp] a poprzednie to były rosario + vampire @gro a ty gustujesz w loli..... i to był przykład : p
![]() |
![]() |
#2909 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chyba będę musiał jednak włączyć chociaż 1 półkule mózgu i zacząć czytać mange. Jak na razie oglądam berserka ale już słyszałem, że manga posuwa się dalej niż anime. Coś czuje że sytuacja może być podobna do tenjou tenge.
Rayza to juz 18 post ![]()
![]() |
#2910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Rayza ty spoilu :<. Póki co anime oglądam, 5 odcinek i trzeba ściągać, bo watch online albo do dupy jakość albo do dupy suby ;]. Jak chce ktoś stronkę ze wszystkimi odcinkami HQ to mówić ;]. Póki co anime jest boskie i dzięki tym którzy mi to polecali (już nie pamiętam kto ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2911 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @up to co daje nie bedzie w anime why? PW nie chce mi sie rozpisywać xD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-10-2008 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z mangi jak na razie czytam naruto i bleacha
![]() ![]()
![]() |
#2914 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzi o to ze jako master of tentacles uważam siebie za przedstawiciela ciemnej strony mocy , a reszta userów jest na jasnej stronie mocy kumasz? nie? obejrzyj Star Warsy xDDD
![]() |
![]() |
#2915 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sam
Rayzie po prostu odbija, zaraz wparuje jakis prawdziwy uzytkownik typu eerion i sie uspokoi... @Manga vs Anime A ja wole anime i tyle :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() A propos obrazka zamieszczonego przez Rayzę...
http://pl.youtube.com/watch?v=Zw3JTZl0cmQ i... http://pl.youtube.com/watch?v=lgrYyI6BgYo Japończykom to się musi dopiero nudzić. ;p Ukryty tekst:
![]() |
#2917 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sry za offtop, ale...
YOU WA SHOCK!!! Albo dobra, zeby nie bylo offtopu zaczalem ogladac Goshuushou-sama Ninomiya-kun i wydaje sie ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rothes
Zajebiste efekty a szczególnie powiewająca peleryna ![]() @Grocix U mnie anime i manga są na równi, tam gdzie traci jedno drugie zyskuje(toka koka)
![]() |
#2919 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro mowa o mandze, to dla mnie jest tak samo fajna, jak anime.
Manga jest niedoceniana. @ Poza tym, duży ruch dzisiaj ^^
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 25-10-2008 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ja tam czytam mangę i oglądam anime, jedno i drugie ma swoje zalety i wady, choć manga > anime.
Manga pozycje, które czytałem (/czytam): DB, Bleach, Naruto, Claymore, Shaman King, One Piece, Chobits, Chrno Crusade, Code Geass, Darker than Black, Elfen Lied, GTO, FMA i od groma innych, których nie chce mi się przypominać. Za szybko oglądam anime i nie mam znowu nic do oglądania, chyba zabiorę się za ściąganie 2 anime, które widziałem tylko po 1 ep. - Hellsing i D,Gray-man. Inne propozycje mile widziane. |
![]() |
![]() |