Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea

Notki

Aurea Wydarzenia ze świata Aurea

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-03-2007, 20:52   #2901
Shorkh
Użytkownik Forum

Shorkh's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shorkh
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aftermath
Świat: Aurea
Poziom: 132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron'knight Pokaż post
Cicho byj niech sie kloca to szybciej bedzie 300 stron ;d
Albo nam temat zamkną... I będzie po ptokach
Shorkh jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-03-2007, 21:06   #2902
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/

Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
Domyślny

Niewiem od jak dawna ale Vesz jest juz 4. na Aurea
The less that you give, you're a taker
So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well

Iron'knight jest offline  
stary 16-03-2007, 21:13   #2903
Shorkh
Użytkownik Forum

Shorkh's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Niewiem od jak dawna ale Vesz jest juz 4. na Aurea
No skoro nie ma żadnych bitw to spokojnie expują.
I pewnie starają się o to żeby być w pierwszej trójce... jak nie na samym szczycie
Shorkh jest offline  
stary 17-03-2007, 00:45   #2904
Feliex1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Imię: Feliex
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shorkh Pokaż post
No skoro nie ma żadnych bitw to spokojnie expują.
I pewnie starają się o to żeby być w pierwszej trójce... jak nie na samym szczycie
No tak najłatwiej się wypowiadać ...
A ty co zrobiłeś żeby pomóc w tym aby tak nie było ? Nic, ukrywasz się i ukrywałeś przez cały war ... I widać bardzo dobrze to robiłeś skoro nikt prawie nie wiedział nawet że jesteś polakiem. Jeszcze do gildi przystąpiłeś gdzie 70% ludzi to supported aliance także n/c
Po za tym nie bądź taki mądry bo gówno zrobiłeś a tak jak napisałem wyżej łatwo się wypowiadać a żeby coś zrobić to już brak odwagi.
Wkurzają mnie takie posty np. vesz expi bo nikt mu nie przeszkadza w tym ;o
A sam gówno robił ten co napisał post, dlatego że był zbyt tchórzliwy lub nie miał wystaczającego lvla aby coś pomóc.

Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 17-03-2007 o 00:47.
Feliex1 jest offline  
stary 17-03-2007, 01:00   #2905
Tomorro(Sarloon madex)
Użytkownik Forum

Tomorro(Sarloon madex)'s Avatar

Data dołączenia: 01 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1 Pokaż post
A ty co zrobiłeś żeby pomóc w tym aby tak nie było ? Nic, ukrywasz się i ukrywałeś przez cały war ... I widać bardzo dobrze to robiłeś skoro nikt prawie nie wiedział nawet że jesteś polakiem. Jeszcze do gildi przystąpiłeś gdzie 70% ludzi to supported aliance także n/c
Po za tym nie bądź taki mądry bo gówno zrobiłeś a tak jak napisałem wyżej łatwo się wypowiadać a żeby coś zrobić to już brak odwagi.
A sam gówno robił ten co napisał post, dlatego że był zbyt tchórzliwy lub nie miał wystaczającego lvla aby coś pomóc.
Ja też gówno robie...zresztą co moge zrobic 73 Palkiem ^.-
Ale zapłacic nigdy nie zapłace.(wkońcu musza sie Alianci pokłócic a wtedy FAG wróci ;p)
Ostatni dzien jak grałem jak mnie low lvle ubily wtedy Alianci mnie bili 3 razy(tzn. 2x 60+ms ,supporter aliantów/noob char)
Tomorro(Sarloon madex) jest offline  
stary 17-03-2007, 01:38   #2906
Feliex1
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomorro(Sarloon madex) Pokaż post
Ja też gówno robie...zresztą co moge zrobic 73 Palkiem ^.-
Ale zapłacic nigdy nie zapłace.(wkońcu musza sie Alianci pokłócic a wtedy FAG wróci ;p)
Ostatni dzien jak grałem jak mnie low lvle ubily wtedy Alianci mnie bili 3 razy(tzn. 2x 60+ms ,supporter aliantów/noob char)
Tak ale ty przynaimniej nie piszesz takich rzeczy jak on .

Btw. Jak ktoś chce kupić uhy pisać do mnie mam około 70 bp.
Feliex1 jest offline  
stary 17-03-2007, 02:04   #2907
Zdzislaw Petara
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
I normalnie czytając ten post znów musiałem odpisać, bo denerwują mnie takie osoby jak Ty, a Ty co zrobiłeś no proszę powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś?, bo jak na razie widzę, że tylko dwa razy padłeś, i pewnie gdyby nie te dedy to teraz byś siedział cicho i lizał dupkę Alliancom, a wogóle to gdzie Shorkh napisał, że mu nie odpowiada to, że oni expią? Więc jeżeli mu to odpowiada to po co ma pomagać żeby tak nie było? To, że Ty nie jesteś neutralny, a gdyby nie te dedy to zapewne też byś był, to chociaż uszanuj czyjąś neutralność
Zdzislaw Petara jest offline  
stary 17-03-2007, 02:37   #2908
Feliex1
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzislaw Petara Pokaż post
I normalnie czytając ten post znów musiałem odpisać, bo denerwują mnie takie osoby jak Ty, a Ty co zrobiłeś no proszę powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś?, bo jak na razie widzę, że tylko dwa razy padłeś, i pewnie gdyby nie te dedy to teraz byś siedział cicho i lizał dupkę Alliancom, a wogóle to gdzie Shorkh napisał, że mu nie odpowiada to, że oni expią? Więc jeżeli mu to odpowiada to po co ma pomagać żeby tak nie było? To, że Ty nie jesteś neutralny, a gdyby nie te dedy to zapewne też byś był, to chociaż uszanuj czyjąś neutralność
A ty chyba jego adwokat jesteś...
A co do twego pytania co ja zrobiłem no ja nie zrobiłem bardzo wiele tylko
dlatego że kiedy doszłem do FAG'u to już w sumie nie był ten FAG co kiedyś i nie miałem szansy nawet wyjść już na żaden battle to raz a dwa nigdy bym nie lizał dupy aliancom ponieważ mam wielu kumpli w FAG'u i zamierzałem do nich doiść i bez tych dedów to dwa a trzy te twoje "zapewne" jeżeli nie masz pojęcia o czymś to z góry tego nie twierdz.
Po za tym myślisz dlaczego mnie zabili ?n/c
A co do neutralności, jak najbardziej szanuje czyjąś neutraność ale tu chodzilo mi o to ze Shorkh mądry wypowiada się że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu a sam się ukrywał jak mysz przez całą wojnę.

Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 17-03-2007 o 02:54.
Feliex1 jest offline  
stary 17-03-2007, 02:56   #2909
Zdzislaw Petara
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
A ty chyba jego adwokat jesteś...
A do twego pytania co ja zrobiłem no ja nie zrobiłem bardzo wiele tylko
dlatego że kiedy doszłem do FAG'u to już w sumie nie był ten FAG co kiedyś i nie miałem szansy nawet wyjść już na żaden battle to raz a dwa nigdy bym nie lizał dupy aliancom ponieważ mam wielu kumpli w FAG'u i zamierzałem do nich doiść i bez tych dedów to dwa a trzy te twoje "zapewne" jeżeli nie masz pojęcia o czymś to z góry tego nie twierdz.
Po za tym myślisz dlaczego mnie zabili ?n/c
A co do neutralności, jak najbardziej szanuje czyjąś neutraność ale tu chodzilo mi o to ze Shorkh mądry wypowiada się że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu a sam się ukrywał jak mysz przez całą wojnę.
Po 1 jakbyś przeczytał uważnie mój post, to byś zauważył, że nie napisałem tekstu "byś(...)", tylko napisałem "zapewne byś(...)", więc to znaczyło, że do końca nie wiem co byś zrobił.

Po 2 Na forum każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, ja to uczyniłem.

Po 3 Gdzie z postu Shorkh'a wynika, że on sie wypowiada "że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu" Czytając post Shorkh'a odniosłem wręcz odwrotne wrażenie, że on się cieszy z tego, że oni expią

Po 4 spadam spac nara
Zdzislaw Petara jest offline  
stary 17-03-2007, 08:26   #2910
Shorkh
Użytkownik Forum

Shorkh's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Chyba źle mnie zrozumiałeś...
Chodziło mi o to, że jak Iron napisał to mu tylko odpwiedziałem, a to że ktoś expuje to mi wisi...
a pozatym to po co mam brac udział w wojnie? żeby tylko robic za fragi? to chyba nie ma sensu...
Wolę sobie gra spokojnie i nie ingerowac w stosunki miedzy tymi gildiami...
I nie ukrywałem się tylko nie miałem po co się tu udzielac, i jezeli to takie wazne to tak JESTEM POLAKIEM. Pasuje?
I jak juz powiedziałem chce tylko grac, jak neutralna osoba, a takich jest sporo.

Btw. Wiem jedno, ze wkońcu i tak po mnie wpadna bo powiedzą, że "coś tam".

Ostatnio edytowany przez Shorkh - 17-03-2007 o 08:33.
Shorkh jest offline  
stary 17-03-2007, 10:18   #2911
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Domyślny

W tym wypadku racje ma chyba Feliex Przeciez teraz wypadaloby zeby kazdy jakos staral sie pomoc FaG'owi. Ja narazie gowno moge na 42 lvlu, ale staram sie jak moge (niektorzy wiedza o co chodzi wprawdze nic wielkiego ale cos zawsze ), a kara za swoje pochodzenie wkoncu siegnie kazdego ;] juz ja to dobrze wiem...

Iron'knight jest offline  
stary 17-03-2007, 10:22   #2912
ToMuS_Aurea
Użytkownik Forum

ToMuS_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa

Skille: 80+
Poziom mag.: 15
ToMuS_Aurea ma numer GG 3886803
Domyślny

Napiszcie o tym do bravo klucicie jsie jak 2 cioty...
[CHAR]Tiger Winer[/CHAR]
Mar 16 2007, 07:54:21 CET Killed at Level 98 by Zevs Mighty Thunder
and by Rikser
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne:: )
ToMuS_Aurea jest offline  
stary 17-03-2007, 10:37   #2913
Shorkh
Użytkownik Forum

Shorkh's Avatar

Domyślny

Cytuj:
W tym wypadku racje ma chyba Feliex Przeciez teraz wypadaloby zeby kazdy jakos staral sie pomoc FaG'owi. Ja narazie gowno moge na 42 lvlu, ale staram sie jak moge (niektorzy wiedza o co chodzi wprawdze nic wielkiego ale cos zawsze ), a kara za swoje pochodzenie wkoncu siegnie kazdego ;] juz ja to dobrze wiem...
No tak kara za pochodzenie... ciekawe czemu ta gra tak robi z ludzmi... a to, ze mnie zabijom to wiem, tylko po co jeszcze prowokowac do tego? A pozatym zamiast stac w PZ, wolę poexpowac i cieszyc sie grą. A na 42 lvlu nie beda starac się Ciebie zabic. Teraz, gdy im się nudzi lub nie chca pozwolic na wybicie się reszcie osob to zabijają... przykład: [CHAR]Tiger Winer[/CHAR]
wpadli mu na exp i mial 0 szans... Dlatego też nie mam zamiaru dolączac sie do zadnej ze stron.. i mowcie co chcecie... :/
Shorkh jest offline  
stary 17-03-2007, 10:53   #2914
shaiboos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 02 2006

Stan: Początkujący
shaiboos ma numer GG 7840059
Domyślny

W tym sporze nie ma nikt racji, bo to właściwie nie jest spór

Feliex nieco niepotrzebnie się przyczepiłeś :/ Shorkh przecież w swoim poście nie wskazał ani na to, że wkurza go, że FaG nic nie robi, ani na to, że cieszy się, że Aliance expi, więc twoje zdenerwowanie nie ma sensu. Odpuść.

Wracając do tematu Aurei. (i trochę do prehistorii)

Czy ktoś mógłby skrócić nieco co się stało z taką gildią zwaną GSE ? I jeszcze losy Przyjaciół Żubra mnie interesują.
shaiboos jest offline  
stary 17-03-2007, 10:57   #2915
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shorkh Pokaż post
No tak kara za pochodzenie... ciekawe czemu ta gra tak robi z ludzmi... a to, ze mnie zabijom to wiem, tylko po co jeszcze prowokowac do tego? A pozatym zamiast stac w PZ, wolę poexpowac i cieszyc sie grą. A na 42 lvlu nie beda starac się Ciebie zabic. Teraz, gdy im się nudzi lub nie chca pozwolic na wybicie się reszcie osob to zabijają... przykład: [CHAR]Tiger Winer[/CHAR]
wpadli mu na exp i mial 0 szans... Dlatego też nie mam zamiaru dolączac sie do zadnej ze stron.. i mowcie co chcecie... :/
Co do tego pochodzenia to nie ja wymyslilem.

Iron'knight jest offline  
stary 17-03-2007, 11:52   #2916
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
Użytkownik Forum

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów

Stan: Na Emeryturze
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy ma numer GG 1917374
Domyślny

@shaiboos
Członkowie Przyjaciół Żubra są teraz w Bractwie Feniksa, część w Suave a część tak porozrzucana. Z GSE stało się to, że Dadi, Nopol i Emod poszli na wojnę i zostaliśmy bez liderów. Tzn. Lady Szmatrix kierowała, ale ona nie jest zbyt dobrym liderem. Zaczęliśmy dostawać po dupie od Satanics + cośtam i się wszyscy wypłacili albo za darmo wyszli (np. ja).
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy jest offline  
stary 17-03-2007, 12:04   #2917
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Domyślny

W GSE było fajnie, dobry klimat tam był.

ad. Feliex - dziecko ile ty masz lat? Zwieracze ci puściły ze się tak plujesz nie mając racji? Typ stwierdził fakt że Alliance expi a ty do niego z ryjem żeby siedział cicho bo nic nie pomaga FaG'owi. Może czas przyswoić sobie umiejętność myślenia?

@Edit

I tylko nie odpisuj mi tekstów w twoim stylu bo nie mam zamiaru konwersować tutaj więcej z burakami których IQ jest mniejsze niż rozmiar własnego penisa liczony w centymetrach.

Ostatnio edytowany przez kidler - 17-03-2007 o 12:12.
kidler jest offline  
stary 17-03-2007, 12:57   #2918
Feliex1
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler Pokaż post
W GSE było fajnie, dobry klimat tam był.

ad. Feliex - dziecko ile ty masz lat? Zwieracze ci puściły ze się tak plujesz nie mając racji? Typ stwierdził fakt że Alliance expi a ty do niego z ryjem żeby siedział cicho bo nic nie pomaga FaG'owi. Może czas przyswoić sobie umiejętność myślenia?

@Edit

I tylko nie odpisuj mi tekstów w twoim stylu bo nie mam zamiaru konwersować tutaj więcej z burakami których IQ jest mniejsze niż rozmiar własnego penisa liczony w centymetrach.
Właśnie od takich wypowiedzi widać że to ty jesteś jakimś 15-sto latkiem co nauczył się "grypsów" na pamięć i teraz je powtarza bo myśli że są fajne.
Na jakiej podstawie stwierdziłeś że jestem dzieckiem ? To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę.
Nawet Cromak udowadniał że od jakiegoś tam dnia do jakiegoś kiedy rom przegrywał siedziałeś cicho jak pies w budzie a kiedy zaczeli wygrywać zaczołeś znów aktywnie kozaczyć na forum.
Po za tym twoje wypowiedzi sprowadzają się do tego żeby jak najwięcej dojechać dla członków FAG'u tylko dlatego że jesteś za aliance i to jest żałosne.
Feliex1 jest offline  
stary 17-03-2007, 13:27   #2919
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Domyślny

Cytuj:
To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę.
I to jest najwiekszy problem tego forum. Looknij kilka stron wczesniej. Kazda moja wypowiedz, niewazne na jaki temat byla komentowana "Jaki jebany asslicker" , albo "W*****aja mnie twoje posty, wyjdz i zamknij drzwi" etc.

Iron'knight jest offline  
stary 17-03-2007, 13:34   #2920
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy Pokaż post
@shaiboos
Członkowie Przyjaciół Żubra są teraz w Bractwie Feniksa, część w Suave a część tak porozrzucana. Z GSE stało się to, że Dadi, Nopol i Emod poszli na wojnę i zostaliśmy bez liderów. Tzn. Lady Szmatrix kierowała, ale ona nie jest zbyt dobrym liderem. Zaczęliśmy dostawać po dupie od Satanics + cośtam i się wszyscy wypłacili albo za darmo wyszli (np. ja).
mamy też byłego przedstawiciela w rom(doneq był pare dni w przyjacielach ) z przedstawicieli FaGu to chyba tylko Lesik , a po drodze istniało coś takiego jak
Tranqul Leaders - gildia założona przez Wojowniq & ivory Freezer. gildia sama w sobie nie zrobiła nic, ale pomogła zdobyć paru osobą wysoki lvl by dojść do war. co niektórzy wiedzą o kim mówię.

a BF powstało jak jedni twierdzą przez to że RLe soldka w żubrach się za bardzo panoszyli, ale gildia powstała w czasie konfliktu wewnętrznego o Spokoo Knighta, pół gildi chciało go bić, drugie nie no i się zrobiły 2 gildie
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life
Kolirn jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania