![]() |
#2921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Rayza, jestem po twojej stronie ! Ale anime też lubie obejrzeć ^^
@Down: Jeśli chodzi o hentaie też jestem po twojej stronie ^^. Do takiego np. "My Darling" to se nawet czasem wracam ^^. Ostatnio edytowany przez Xantro - 25-10-2008 o 22:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @ddos
soul eater,to love-ru [manga] @xantro mi chodziło głownie o hentaie etc. ale to fajnie xD @manga mi chodziło o to ze dużo osób nie czyta mang z lenistwa a nie ze nie lubie anime etc. : p @down 99% filmów hentai ssie [n/c]
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-10-2008 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Rotfl Topic@ Anime jest fajne do oglądania jeżeli ma 20-40 odcinków, nie 400000000 jak naruto/bleach i jest już zakończone jak np. Love Hina <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anime Love Hina ssie w porównaniu do mangi.
![]() |
![]() |
#2926 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta tak samo jest z chobits =]
a w czwartek po urodzinach jadę kupic Chobits'y w komikslandi x]
![]() |
![]() |
#2927 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta, Disciplines niezłe ^^.
A ja regularnie z mang czytam tylko : Naruto, Bleach, Soul Eater i Monster Hunter Orage (które serdecznie polecam) ![]() @Edit: Macie może suby do 5 ep. To Love-Ru? Ostatnio edytowany przez Xantro - 26-10-2008 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Zalgadis
Krótkie serie są na pewno bardziej treściwe, ale naruto mi sie podobał podobał(filerów nielicząc) z shipudenem trochę cięższa sprawa, bleach natomiast kuleje od momentu bałntów. Jedno jest pewne, wszystko ma jakiś koniec i te " tasiemce" też sie kiedyś skończą ![]() Z 40 odcinkowych serii świetny jest death note, kto nie widział niech żałuje.
![]() |
#2929 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podobno Code Geass jest świetne, za tydzień może dwa się do tego zabiore ;]
@Down: Angielskie suby... Oglądanie z polskimi to wręcz grzech, są do dupy... Ostatnio edytowany przez Xantro - 26-10-2008 o 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Xantro
CG jest wspaniale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() No wiec znowu sie troche wypowiem w temacie jak iz rzadko mam okazje..
@Rayza Cos tam sie pytales o chapie z porwania mizore ,a wiec nie mam zielonego pojecia bo skonczylem na bodajze 28 ch : P @All Zaczeliscie o hentaiach , no wiec skoro was tak to ciagnie to obejrzyjcie se Manage a twins albo akiba girls I tak btw obejrzalem drugi raz Golden Boya i wrazenia takie same jak za pierwszym razem , zajebicho!11!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja obejrzalem 4 odcinek RtVC2 i stwierdzam, ze sobie odpuszczam - zaczynam czytac mange. Czemu? Bo:
Ukryty tekst:
I temu: Ukryty tekst:
I temu: Ukryty tekst:
I jeszcze temu: Ukryty tekst:
A moze ku*wa temu?!: Ukryty tekst:
Co jak co, ale cenzurowac staniki to juz paranoja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grocix
Dobra wiadomość, to taka, że zaczynasz czytać mang, co mnie b. cieszy. Ale zła wiadomość - cholera... nie wiedziałem, że ta cenzura pójdzie tak daleko...
![]() |
![]() |
#2935 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pozostaje nam tylko modlić się do tentacli aby pozjadały tych co to wymyślili i aby ten szatański trend sie nie rozplenił ... :<
![]() @down: Zaraz się do tego Younger Sistera zabieram. Mam nadzieje że serio dobre ]:->. Dobra, nie chce mi sie szukać ^^". Daj linka to obejrze. @2down: Na mój możesz liczyć. Ostatnio edytowany przez Xantro - 26-10-2008 o 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
True for ever... and ever... Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, "Younger Sister Juice" bije twoje "Discipline"" we wszystkich aspektach.
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 26-10-2008 o 02:24. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Xantro
Dokladnie, chociaz my z Rayza przygotowalismy juz wzor petycji do rzadu Japonii: Ukryty tekst:
Uwaga, ofensywny jezyk >.> Ale jedyny prawidlowy w takiej sytuacji. Zbieramy podpisy! @Up A ja wole anime od mangi, czemu? Wyjasnil Gangrel kilka stron temu. Z mangi bede czytal tylko RtV, bo seria sympatyczna, a anime w takiej postaci nie da sie ogladac. Ostatnio edytowany przez Grocix - 26-10-2008 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grocix
http://www.petycje.pl/ - jak to było na serio, to tutaj zróbcie petycje, ja nie mam czasu w tym momencie, resztę na gg. --------------------------------------------------------------------------------------- Zdążyłem obejrzeć tylko do 6ep ~Melancholi.... Dobra, lecę, nie będzie mnie przez cały tydzień.Myślę, że nabijecie 3k postów. =] Sayonara.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 26-10-2008 o 06:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Grocix wpisz mnie w ta petycje xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() A nie mówiłem że tak będzie? Najpierw leciutka cenzura... a potem ją coraz bardziej rozszerzą.
I mnie też wpisz. Narazie będe czytał mange RtV i mam nadzieje ze w nastepnych epach skoncza z cenzura. @Rothes: Ty masz 2 pary rąk? Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 26-10-2008 o 09:42. |
![]() |
![]() |