|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2921 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie można mieć wszystkiego
![]()
|
![]() |
#2922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Nie przepadam
Stan: Usunięty
Gildia: Warszawa
Świat: Urszula
Poziom: :)
|
![]() Nie wiem? Zapewne po expie wypalał runy?: o
Orzech dostal zapewne kase na swieta to pewnie juz na allegro sova kupi bo ostatnio na allegro byl xDDD @Diablord Masz taką samą czapeczkę w tibii jak w rl ![]()
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! Ostatnio edytowany przez Nao123 - 24-12-2007 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem o co chodzi... Nie mam takiej czapki i tymbardziej nie ma mnie na photobucket Qel o.0
![]() |
#2924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Owszem jesteś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no
![]() Diablord jestes rudy jak Anarchys i masz menelską czapke joł!
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze to nie jest photobucket Qel a po 2 to nie jest moje zdjęcie tylko mojego qmpla z klasy liceum, który próbuje schować browara pod czapką.
@Nao123 Nie szpanuj swoją wiedzą gdy jej nie masz.
![]() |
#2927 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://s160.photobucket.com/albums/t...rytybrowar.jpg Tu masz foty ![]() Ostatnio edytowany przez Slovik - 25-12-2007 o 02:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() @Leszku
Dec 25 2007, 02:36:47 CET Killed at Level 137 by Tentenri Elon and by Kiwallarox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Użytkownik Forum
|
![]() leszkowi sie nie udal swiateczny hunt na smokach edron
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=17599
![]() |
#2930 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj ktoś łaskawie link do Tibicam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Slovik podał ci już link i to jest photobucket Qel -.- Kto tu nie ma wiedzy HYAHYAHYAHYAHA Rzal.pEel
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! Ostatnio edytowany przez Nao123 - 25-12-2007 o 12:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up
na sama rękę to nie wygląda? i co Cię tyra jego "menelstwo" ? @Leszku nie ma jak święta ;-) @down wygląda na to że tak ![]()
Si vis pacem, para bellum Wojna domowa... Hurra! W imię narodu wybijemy samych siebie Najlepszym wojownikiem jest ten, kto zdoła wroga przemienić w przyjaciela Ostatnio edytowany przez Proszewas - 25-12-2007 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Huahua
W tym photobuckecie nawet MOJA fota sie znajduje... PODOBNO, bo mnie na tym zdjeciu nie ma. Poza tym gdybym tak zalozyl wlasny photobucket, zrobil zdjecie gowna i podpisal je Imargam to tez bys sie spieral ze to na bank on? (Pisze do nao123) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Użytkownik Forum
|
![]() Furora jest zniszczona, jest podzielona na wiele małych gildii. triada przerodziła się w wojnę jednej gildii z wieloma. Dusk, Da Crew, Furora nasza jest, Sunblade, Inshon, Skowyrne Pietnastki (sic!), We rule again. Może sami zaisteresowani się wypowiedzą. DruiDxD, Diabllord, Smerfu, Lisek, Blanto~
Zapraszam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() No i co z tego? Ważne, że i tak wszyscy walczą razem przeciwko imargamom i innym...
Btw. Nowy rekord expa taifun'a 3.500k~ Btw2. Taifun Devilry 273 Master Sorcerer x] @Malpkaa Gratki Ostatnio edytowany przez Spike222 - 25-12-2007 o 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
|
![]() Chodzi mi o to, ze z vision wciaz walczy mniejwiecej ta sama liczba osob, a to, ze zmieniaja gildie jak rekawiczki nie znaczy, ze zmieniaja strone, po ktorej walcza (z pewnymi wyjatkami oczywiscie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Dzisiaj wszystkie znaki na Niebie i Ziemi wskazują wyraźnie na to, że Vision jest jak dziewice - chcą ale się boją zrobić tego massloga, ale oni nie muszą spać więc w końcu zalogują o 4.38 :>