![]() |
#2941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() bede pisal co mi sie zywnie podoba , i laske mi mozesz ewentualnie . popatrz na siebie
jak jakis swe cos napisze to odrazu JAKI TO KURWA RASISTA JAKI ZLY ale jak pl kogos spierdoli to CO I NA CHUJ SIE CZEPIASZ JAKIS SLOWEK o prosze kaprysy swe? ![]() i pisz co chcesz ale zachowujesz sie jak pierdolony polak ktory pod ogniem krytyki nie potrafi sie konstruktywnie obronic odrazu zaczyna bluzgac. tak nie mam ambicji , tak jestem przydupasem mannowa , tak sprzedalem polske , tak jestem sharerem , tak boje sie dojsc do pl , tak martwie sie o swoja dupe , chcialbys dodac cos jeszcze? edit. bo chociaz nie mam nic do wiekszosci ludzi w waszej gildi , przez takich ludzi jak ty odechciewa sie tu zagladac Ostatnio edytowany przez zielaq - 05-01-2008 o 02:13. |
![]() |
|
![]() |
#2942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() bo prawda jest taka, ze chujowo bedzie, jak z obsidii zrobicie druga furore czy aldore.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
a ty zachowujesz sie jak pierdolony imbecyl i to w twojej wypowiedzi brak konstrukcji opierasz sie jedynie na bluzgach... a jesli nie wierzysz to przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz.. i zadna krytyka na mnei nie spadla skad ty to wogle wziales czy poprostu pasowalo Ci by stworzyc swa wypowiedz jeszcze glupsza od poprzedniej! i skoncz pierdolic...jebana cioto! juz dawno skonczyli sie Ciebie pytac albo przekonywac bys przystal do "pl" wiec ten rozdzial tez juz zamknij bo co chwile powtarzasz...!!! ps.kurwa no i znizel sie do twojego poziomu wypowiedzi jebany prrowokatorr;/
![]() |
#2944 |
Użytkownik Forum
|
![]() jedyne co moglo Cie obrazic w moim poscie to nazwanie polakiem , nic wiecej tam nie znalazlem , moze mnie oswiecisz .
|
![]() |
![]() |
#2945 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ps. Pozdrowki dla ekipkyyy ![]()
![]() |
#2946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() szkoda klawiatury na Ciebie...
![]() |
#2947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Jeśli można tu wtrącić swoje własne 3 grosze...
Wydaje mi się, że co poniektórym zaciera się w psychice wyraźna dla innych granica "realu" i "świata Tibijskiego". To tylko gra, a Wam się tutaj zaczyna pojawiać patriotyzm, sprawa wręcz honorowa : " jak ktoś kto mieszka 3000 km ode mnie, nie zna mnie, kogo nigdy w życiu nie zobacze, jak ktoś taki może mi powiedzieć : Leave Polack. Nie no muszę się mu postawić i pokazać kto tu jest ważniejszy", czy to nie jest ludzie chore ? Zresztą każdy tu się rzuca jak goły Leon w pokrzywy z hasłem na ustach : "swe to rasista", ciekawe jak wy reagujecie na widok czarnoskórego w polskim mieście? Albo Masslogi w nocy, nie mówiąc już o tych w sylwestra czy święta. A może, przestańcie chodzić do pracy czy szkoły bo a nuż się zdarzy że Mannow się zaloguje i pójdzie poexpić i będzie go można zabić ? Bez wątpienia gry tego typu to wspaniała zabawa i możliwość odbicia się od codziennej rutyny. Pozwalają puścić wodze wyobraźni i świetnie spędzać czas. Zaletą jest także możliwość zawiązania nowych znajomości i tworzenie swoistych społeczności. Jednak MMORPG powodują dosyć często uzależnienia. Powodują agresję u nałogowców, zaniedbywanie obowiązków, pogorszenie warunków życia. Moim zdaniem do tych gier powinno się podchodzić z dystansem i traktować to jako zabawę, a nie jako rywalizację „na śmierć i życie”. Wyprzedzając wyłaniającą się myśl w Waszych główkach mówie : Pephy mnie nie proci, nie jestem przydupasem NG, ani Pephego. Mówię to całkowicie neutralnie. Co do Pephego, pozwólcie mu grać tak jak on chce, ten 173 ms, zrobiony własnoręcznie czy wybootowany jest przecież jego własnością. Gra tak jak lubi, w taki sposób który sprawia mu największą przyjemność. Jeśli macie wygrać, to wygracie, i to nie tylko dlatego że jeden hlvl mag przeszedł na Waszą stronę. Chłopaki więcej wiary w siebie. Nie liczy się lvl , ale zgranie... Co Wam da Pephy ? No odpowiedzcie sobie na pytanie czy gdybyście widzieli go w szeregach Saint czy komuś by się zrobiło lepiej ? Nie sądzę. Oczywiście po stronie NG jest przewaga liczebna i materialna, ale to nie znaczy, że nie możecie ich pokonać ![]() Dobranoc Forumowicze ![]()
![]() |
#2948 |
Użytkownik Forum
|
![]() @omagad
ale to Ty nie umiesz odopowiedziec na proste pytanie , pokaz mi gdzie zaczalem Cie tam wyzywac bo mnie to ciekawi nawet jak jestem tepy |
![]() |
![]() |
#2949 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Fin'er - nikt tu sie nie kluci o pepsjego.. ![]() - a z ta przewaaga to tez to wiem ale dziekujemy za pomoc.. ![]() a jesli chodzi o te materialna to nie zapominaj ze mamy w szeregach Archina ![]()
![]() |
#2950 |
Użytkownik Forum
|
![]() znowu nie odpowiadasz na pytanie. no cóż
|
![]() |
![]() |
#2951 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz dawno uzyskales odpowiedz...
ps. Koniec karmienia Trolllla
#2952 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() Cytuj:
![]() ng i ty wybraliscie tych zlych tylko dlatego ze ci zly byli szwedami. teraz ng dostaje baty, lepiej zacznij sie podlizywac archinowi zeby na czas zmienic strone, przeciez juz nie raz tak robiles wiec co za roznica czy tym razem tez zmienisz strone na ta wlasciwa ![]() lepiej niech xuso rzadzi niz rasisci ktorzy zabijaja za bycie polakiem madawerkus czy kilku jego kolegow ktorzy jawnie nienawidza polakow, juz chyba szwedzi sa lepsi pod tym wzgledem od finow. Czy w ng ktos jeszcze panuje nad wojna, czy ktos nimi komenderuje ? bo sprawiaja wrazenie stada baranow ktorzy tylko dedaja ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 05-01-2008 o 05:23. |
|
![]() |
![]() |
#2953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() @up
Fini nienawidza polakow? zawsze z finami zylem dobrze, nigdy nie okazali mi jakiejkolwiek wrogosci z powodu mojej narodowosci, ani nie slyszalem by zabili kogos za to ze jest "pl" lol. ( ta, lize im dupe ) ehhh czas isc spac ;D co to byla za noc ;d kocham polathanema i jego guildie ktora nie potrafi zabic 109 knighta na faccu z 15 mins pz lockiem lol xD
#2954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() up
a kim ty jestes u finow w gildi ? przydupasem i nikim wiecej, jestes na samym dnie drabiny spolecznej i nigdy nie awansiuesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do madewerkusa to mialem z nim niemila rozmowe z ktorej wynikalo ze jestem glupi bo jestem polakiem i ze wszyscy polacy sa glupi wiec ty ysonie tez. niechcial bym byc w gildi z ludzmi ktorzy uwazaja mnie za glupka, zal mi ciebie ysonie ze musisz tak cierpiec w total control Ostatnio edytowany przez axio90 - 05-01-2008 o 06:46. |
![]() |
![]() |
#2955 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
![]() |
![]() Cytuj:
Powinieneś skonczyć z gra bo zbyt agresywnie reagujesz. Majkel poprosił Cie o przytoczenie jego własnych słow, w których cie obraża badz poniża. A ty nadal swoje, nie jestes w stanie wskazac takich słow, ponieważ nie użył żadnych. Pozatym: Jesli u Ciebie w gimnazjum, Pani od polskiego powiedzmy, poprosi Cię abys przeczytał cytat z ksiązki to jej odpowiesz "ty ku.rwa pierd dolona trollko kur.wa sama przed chwila czytalas kur wa to po chu.j ci trollu mam czytac, nie bede cie karmić joł", za przeproszeniem?
![]() |
#2956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Finerku
Co do patriotyzmu to niestety musze sie z toba nie zgodzic. Widzisz, w realnym, polskim swiecie patriotyzm praktycznie zanikl. Za granicami naszego pieknego kraju mowia o nas sam wiesz jak. Debile, zlodzieje, i tak dalej i tak dalej. A my jakims dziwnym trafem nic sobie z tego nie robimy. I wedlug mnie to dobrze, ze patriotyzm wystepuje chociazby w Tibii, gdzie ludzie przestali stanowic juz jedna spolecznosc lecz stanowia teraz osobne narody. A jak to miedzy narodami - musza wystepowac konflikty. Kazdy narod walczy o to co sie mu sie nalezy i nie daje sobie pluc w twarz. Bycmoze mysle tak tylko dlatego ze kiedys jeden serb powiedzial mi : "Niemcy jebali Wasze matki", ale uswiadomil mi on pare rzeczy. Slaya Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 05-01-2008 o 11:09. |
![]() |
![]() |
#2957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() patriotyzm w tibii - jedno wielkie pierdolenie.
furora - pl serv, 150 ek podchodzi do ciebie, bije cie i wrzuca ci na rodzine, pruje sie, a jak nie umie cie zabic, to spamuje wszystkie mozliwe klawisze i pewnie roz*******a klawiature w rl. lepszy xuso niz ng ? watpie. xuso to typowy polak, ktory wrzuca ci na rodzine/stoi pod depo i gada o mokrych cipkach i takich tam sprawach. a jak juz mowi cos troche bardziej konstruktywnego i zrobi sie z niego idiote noobcharem na oczach kumpla, do ktorego to mowil, oraz noobkow w depo, zaczyna cie tluc ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
![]() |
![]() Nie mylic patriotyzmu z nacjonalizmem
![]() (Nie mowie ze ja jestem, nie znosze Polski i polskiej mentalnosci)
#2959 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale sie zaczęło flamowanie.
![]() A może Omagad nie zaczął jeszcze edukacji w gimnazjum i nie jego wina że nie umie odpowiedzieć na pytanie.. ![]() A co do PL serva jednak pozostaje nam nadzieja ze osoby takie jak Kiroy, Archin itd. po ewentualnie wygranej wojnie nie pozwolą zrobić tu drugiej furory ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Misieq : sorry ale to co napsiales o polaczkach obrazilo tez mnie .... dlaczego ?? to ja ci powiem ?? gdzie ty kurwa polaczku sie pchasz i wybijasz sie z lvlem ?? w depo szorowac podloge albo do venore na zmywak !! masz sie dawac zabijac swe i w dupe im wlazic !! a nie godnie grac !! w USa polak zabil polaka i co ?? chcesz aby w polsce tez tak bylo ?? wybic polowe polski to bedzie !! widzisz to taka wlasniwe twoja gra slow !! i nie mow ze bylo lepiej bo bylo tobie !! lepiej poniewaz cie nie ruszali bo przyl;izales im misieq tylek ze walka w ltk to byl blad itd i ze znowu kochasz Ng !! i masz racje w twoim wypadku nie bylo innego wyjscia !! nie miales widac tyle ambicji misieq co my aby walczyc z podniesiona glowa i bic lvle po nocach !! a ty naspokoju bede obiecywal oddanie krolowi mannowowi to mnie pusci !! maniek przestal garc to znalazl sie inny szwedzki krol !! tak czy owak Misieq z calym szacunkiem !! w twojej sytuacji zawsze bedziesz na Obsidijskim" zmywaku u swe ... zcasami cie wpsuzcza do przedpokoju !! bo jestes tylko polaczkiem i swoje miejsce powienienes znac !! albo cie sie kuwra wydaje ze ty czarny jestes
![]() ![]() ![]() |
![]() |