Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-02-2007, 19:55   #2941
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

@Up

Ciekawe kiedy kretynie wreszcie ktoś wezmie sprawy w swoje rece i znajdzie cie w tym swoim domku w ktorym rozsylasz na prawo i lewo keylogery. Mamusia napewno by się ucieszyła jak byś dostał pare latek w zawiasach.
Veer~ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-02-2007, 20:44   #2942
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@Up
Kórwa kmioty przecież każdy wie, że to ketlogger a Wy próbujecie coś zdziałać ;|? Co hackniecie 13lvl z p-setem?
stary 19-02-2007, 20:50   #2943
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

wydarzenia z Obsidii, to sie do nich z pewnoscia zalicza:
Cytuj:
Next Generation taking actions against botters.

It is a well known fact that there is alot of people that uses bots to gain their levels.
It comes up to a point when people gets tired of botters that does nothing but start a program and gain levels all day long. That point has been reached now.
It is not fair that people can logon and start a bot that hunts for them while they are sleeping, going to school and work and so on while others has to hunt manually.

So, Next Generation is here by going to take actions against these botters and hunt people that hunts with cavebots. A player that gets caught red handed will at first only get killed.
If this player continues the botter will not only get killed again, he will also be punished with a payment. If the botter refuses to pay he will be hunted untill a payment has been received by the Next Generation.

We are first and foremost going to look up characters that are level 60 or higher. Allthough you shouldn’t think that you are safe if you are lower than level 60. There will be time to look up you guys too.

And for you who is thinking - What about runemakers?
Yes, this affects runemakers aswell.

This decision is supported by Next Generation and by the leaders of Prophesy.

Signed,
Dilandow
tutaj link do tematu >>klik<<

osobiscie popieram takie akcje, ciekawe tylko jak to bedzie wygladalo w praktyce.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 19-02-2007, 21:00   #2944
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Tak , dobra akcja ponieważ na obsidi boterów nie brakuje .
Nirvy jest offline  
stary 19-02-2007, 23:07   #2945
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

juz widze jak ng zabija swoich za botowanie
zielaq jest offline  
stary 20-02-2007, 00:03   #2946
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Domyślny

noo niezle juz to widze , a tak wogole to o co chodzi

Mentor de'Vrie is now free from NG.

Enjoy your freedom.

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1549856
Szafa jest offline  
stary 20-02-2007, 00:05   #2947
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Heh, Mentor się wypłacił ; ) kto następny w kolejce do wypłacenia się?

@Szafa
"Wyprzedziłeś" mnie

@Down

Impreza się rozkręca

Ostatnio edytowany przez Misterio - 20-02-2007 o 00:08.
Misterio jest offline  
stary 20-02-2007, 00:05   #2948
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

@2up
o ten tramwaj co nie chodzi.

@up
jak to nastepny?
z Et wyplacily sie 3 osoby,z NG 7?:S

co do tej akcji z boterami-juz widze jak ubija waptora czy don fooziego
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 20-02-2007 o 00:06.
.:Boixos:. jest offline  
stary 20-02-2007, 02:10   #2949
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Imhreey ,Lady Szikaka i Mentor ,jezu i co oni sobie mysla ? przeciez expienie z swiadomoscia ,ze jak wbijesz xxx lvl zostaniesz ubity ,jest bezsensu ;p
Pyro Aris jest offline  
stary 20-02-2007, 03:06   #2950
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cash19 Pokaż post
$ Kiroy Twoje teksty mnie powaliły ^^ śmiałam się przez 10minut
Jesteś najlepszy! :*
Kiroy RulezZz

$ Vixi nie poddawaj się...

$ Tibijczyk to przykre ze ironizujesz i cieszysz się głupkowato z tej sytuacji. Sadzę, że jest to trochę nie na miejscu, gdyż to może spotkać każdego.
Cały czas tylko oceniasz innych a ciekawa jestem co ty byś zrobił na ich miejscu.
Nie cisze sie z haka tylko zal mi tych co prubowali ta sytuacje wykozystac
a co do kieroya to jeszcze napisz ze mnie w rl dojedziesz i bedzie calkiem fajnie przestane z domu wychodzic i wogule zamkne sie w sobie
a haknietych ludzi mi szkoda zawsze i niewazne czy ich lubie czy nie
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 20-02-2007, 03:12   #2951
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Tibijczyk i strazak czy wy niejestescie rodzina ?? Jełopie peirodlony pierwsze ja i pephy polecielismy vixi leczyc to kurwa wpadlo ng i nas wyjebalo potem ng lognelo czesc na noobchary i jak widac to ng noobchary lapaly fragi an vixim kurwa probujac powstrzymac hackera wiec zanim jelopie peirodlony cos napiszesz to pomysl jak masz w tym łysym lbie choc troche badz resztki mozgu kurwa albo zapytaj kogos konkretnego a nie naogladasz sie kurwa mody na sukces i w*****asz ludzi jelopie na forum !! no tak mnie nikt nie wkuriwl swoja glupota !!!!!!!!!!!!!!!!!! a co kurwa dorpaz kuwra sam latal i cale et zanim latalo i kurwa moze co jeszcze robil w przerwie jak go gonilismy w szachy w calrin gral ?? kurwa nie wiesz to nie psiz i nie mow a jak jestes tkai kolo to kurwa zrob 120 ms i kurwa dolacz do ng i poakz co potrafisz bo tylko kurwa na forum umiesz wrzucac a to nie kurwa forum dla jelopwo tylko forum dla ktorych tibia to hobby i wymieniaj poglady na temat obsidi ia ty kurwa jedynie mozesz z taboretem pogaadc co umiesz w tibii bo ma podobne umiejetnsoci

Signed wuja Kiroy niech mnie zbanuja w pizdu ale kurwa takich kurwa ****i nie ebde musial sluchac !! kurwa Suv przy nim to kurwa Dr Miodek i kurwa jakby mial z 30 lat po 3 kierunakch studiow byl ... a tibikjczyk co studiujesz kurwa kulturoznastwo ?? a potem do cateringu ?? zreszta chuj mnie to interesuje nie psiz tu wiecej jelopie jak gowno wiesz !!!!!
ja wnioskuje z tego tekstu ze to nie dlamnie tibia to CAŁE ZYCIE hehe

chyba naprawde zamkne się w sobie i będe płakał całą noc buu

ide pogadac z taboretem hehe
stary 20-02-2007, 07:46   #2952
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Tibijczyk ty naprawde jesteś chory ?? Czy dajesz psu pisać swoje posty bo twoja głupota chyba jest już u zenitu no chyba że trzymasz coś w zanadrzut. Mówisz że żal Ci osób wykorzystujących taką sytuację a co Kiroy zawinił to że chciał pomóc Vixi a wlogowali się po to żeby przepędzić noob chary NG ganiając Dorpaza bo tamci pewnie przestali zabawe i zaczeli srać w pory oby tylko Dorp nie padł ...
Pzdr
Zywi jest offline  
stary 20-02-2007, 09:22   #2953
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Tibijczyk ja sie rl nie czepiam bo to forum o tibii a czy tibia to cale moje zycie niech oceniaja inni aczkolwiek to mzoe byc jedno z paru moih hobby ... a jesli sie czyms interesuje to sie troche temu poswiecam ... gram w tibie 6 lat prawie i cos mi tam o tej grze wiadomo ... wszyscy wiedza ze twoje debilne teksty maja nas wkurzyc i sie cieszysz no skor ow rl nie mozna to chociaz na forum gratulacje bo mnie wkurzyles nawet " ale ogolem to kup sobie psiaka moze znajdziesz w koncu przyjaciela

"strazak ktory mial hacka bo jest spy ufo ale chcial sie odciac od tego dostal od kolegow z Marsa hacka bo jest dywersantem i lecial na dwa fronty a ogolem to kumpel mannowa od dawna to mowilem i wiedzialem blablabla .... "

Booterzy ... hahaha hdokladnie juz to widze jak ng wali ryckow z Ng za bootowanie albo fooziego i waptora hahahah dobra sciema pewnie ktos kogos wkurzy i bedzie albo mannow zabija swoich kolegow sorkow z lunary ktorzy zaczeli tu grac a jada na rotach i innych gownach tombach ostro

botujesz !! nie ja nie bootuje u booting nononnono ... dont li hunetd pay 200 k and now die for booting ... plxz no i dont booting ... nooo we know better u booting and lieing and masturbating we never masturbating or make it left hand u use righ hand and its bad U are hunted u see we have good reason .... CAŁE NG
Kiroy jest offline  
stary 20-02-2007, 12:26   #2954
Luppy
Zbanowany

Luppy's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2006

Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
Domyślny

@Et
Co macie zamiar zrobić z Mentorem~?
Luppy jest offline  
stary 20-02-2007, 15:30   #2955
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Smutny

ide po pieska bo nikt mnie nie lubi

a w tibie terz gram juz spory czas i tez mam pojecia troche o tej grze ale co tam wy jestescie najmadrzejsi i niech tak zostanie bo ja to ciemniak jestem i wogule i mam miesnie zamniast muzgu i takie temu podobne

pozdro dla kolegów

Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 20-02-2007 o 15:32.
stary 20-02-2007, 16:34   #2956
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Domyślny

mam takie pytanie czym sie rozni Kiroy Wind od Kiroy'a ?
2 strony temu kiroy sie cieszyl ze strazak sie wypowiada a nagle taka zmiana zdania ?
dziwne
Szafa jest offline  
stary 20-02-2007, 16:40   #2957
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Kiroy to "wujo" a Kiroy Wind to mlody

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 20-02-2007, 16:42   #2958
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Szafa troche ironii ...

Tibijczyk : moze i grasz dlugo ale jakos twoje wypowiedzi mijaja sie z celem i jakos nie ujawniles tam tibijskiego rzemiosla tylko narzekasz jak moherek ze wszystko ci sie nie podoba i wszyscy sa bebe i nic nie potrafia i sa zdrajcami itd ... no po takiej wypowiedzi mam nadzieje ze zmienisz moje zdanie o tobie choc pewnie ci nie zalezy i komentuj np battle po obejrzeniu filmiku jakbys to rozwiazal inaczej gdzie moglismy uciec dlaczego padlismy itd o tym wlasnie jest to forum ... !! wiec czekam na twoje sensowne wypowiedzi ... bo jak masz zamiar tylko wysmiewac ludzi i narzekac to idz na www.interia.czeteria.pl /zimny-lokiec-room i tam mozesz spokac sie z podobnymi ludzmi jakim sie kreujesz na tym forum !! to teraz czekam na twoje wypowiedzi i popisanie sie wiedza na temat tibii i prosze tylko nie rob jak strazak ze nie wiesz gdzie jest pz a potem pisze ze stalem z NG
Kiroy jest offline  
stary 20-02-2007, 17:05   #2959
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006

don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

@Tibijczyk~

Jeszcze nie zdarzylo mi sie skomentowac czyjejs osobobowsci na tym forum, bo to ogolnie nie w mojej naturze i z reguly takie opinie zostawiam dla siebie i nie wypowiadam sie o nich glosno. ...Wyjatkiem jestes ty. Po prostu wyprowadziles mnie z rownowagi swoja glupota, kretynizmem, brakiem zrozumienia, nachalnoscia, przerostem ambicji nad mozliwosciami i jeszcze raz glupota. Jak to chyba Kiroy kiedys powiedzial "w dupie byles, gowno wiesz", a starasz sie wtracic w kazda sprawe, niestety z negatywnym skutkiem. Nie jednokrotnie dostawales do zrozumienia, ze zmierzasz w zlym kierunku i twoje informacje maja malo wspolnego z rzeczywistymi. Nie jednokrotnie zostales nawet zbluzgany za swoje kretynskie posty, ktore napisane sa w sposob ciezki do zrozumienia i daleki od wszelkich zasad stylistycznych, ortograficznych i skladniowych. Nadal jednak starasz sie udowodnic swoja racje i piszesz posty w stylu jakim piszesz... Jezeli liczba przy twoim nicku jest data twojego urodzenia, to naprawde nasowa mi sie na mysl tylko jedno slowo... "zal". Swiadczy to chyba o tym, ze nie bylo ci latwo w szkole, badz opusciles "kilka" podstawowych lekcji, o ile w ogole wiesz co to szkola i skonczyles jakakolwiek. Moja rada to - wez sie za siebie, czyli zamiast grac w tibie popracuj nad wlasnym zyciem i zacznij wkoncu myslec racjonalnie. I niech do ciebie dojdzie fakt, ze lepiej byloby, zebys sie po prostu nie oddzywal niz pisal kolejnego posta w stylu "hyba sie poplacze i zamkne w sobie i pogadam z taboretem i smutno mi rze mnie nikt nie lóbi hehe".

Podejrzewam, ze moglem cie urazic swoja opinia, lecz jest ona absolutnie szczera i odzwierciedla moje uczucie, ktore towarzyszy mi podczas czytania twoich postow.
don~ jest offline  
stary 20-02-2007, 17:07   #2960
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Ahhh wy się tylko kłócić potraficie ?

Jak nie na mnie to na Kiroy'a, potem Strażak, Suv'owi też się dostaje' teraz Tibijczyk jest w modzie ciekawe kto będzie po nim

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania