![]() |
#2941 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ciekawe kiedy kretynie wreszcie ktoś wezmie sprawy w swoje rece i znajdzie cie w tym swoim domku w ktorym rozsylasz na prawo i lewo keylogery. Mamusia napewno by się ucieszyła jak byś dostał pare latek w zawiasach. |
![]() |
|
![]() |
#2943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() wydarzenia z Obsidii, to sie do nich z pewnoscia zalicza:
Cytuj:
osobiscie popieram takie akcje, ciekawe tylko jak to bedzie wygladalo w praktyce.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
|
![]() |
![]() |
#2945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() juz widze jak ng zabija swoich za botowanie
|
![]() |
![]() |
#2946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() noo niezle juz to widze , a tak wogole to o co chodzi
Mentor de'Vrie is now free from NG. Enjoy your freedom. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1549856 |
![]() |
![]() |
#2947 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, Mentor się wypłacił ; ) kto następny w kolejce do wypłacenia się?
@Szafa "Wyprzedziłeś" mnie @Down Impreza się rozkręca ![]()
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 20-02-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#2948 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
o ten tramwaj co nie chodzi. @up jak to nastepny? z Et wyplacily sie 3 osoby,z NG 7?:S co do tej akcji z boterami-juz widze jak ubija waptora czy don fooziego
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 20-02-2007 o 00:06. |
![]() |
![]() |
#2949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Imhreey ,Lady Szikaka i Mentor ,jezu i co oni sobie mysla ? przeciez expienie z swiadomoscia ,ze jak wbijesz xxx lvl zostaniesz ubity ,jest bezsensu ;p
|
![]() |
![]() |
#2950 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() Cytuj:
a co do kieroya to jeszcze napisz ze mnie w rl dojedziesz i bedzie calkiem fajnie ![]() ![]() a haknietych ludzi mi szkoda zawsze i niewazne czy ich lubie czy nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2951 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chyba naprawde zamkne się w sobie i będe płakał całą noc ![]() ![]() ![]() ide pogadac z taboretem hehe |
|
![]() |
![]() |
#2952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Tibijczyk ty naprawde jesteś chory ?? Czy dajesz psu pisać swoje posty bo twoja głupota chyba jest już u zenitu no chyba że trzymasz coś w zanadrzut. Mówisz że żal Ci osób wykorzystujących taką sytuację a co Kiroy zawinił to że chciał pomóc Vixi a wlogowali się po to żeby przepędzić noob chary NG ganiając Dorpaza bo tamci pewnie przestali zabawe i zaczeli srać w pory oby tylko Dorp nie padł ...
Pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Tibijczyk ja sie rl nie czepiam bo to forum o tibii a czy tibia to cale moje zycie niech oceniaja inni aczkolwiek to mzoe byc jedno z paru moih hobby ... a jesli sie czyms interesuje to sie troche temu poswiecam ... gram w tibie 6 lat prawie i cos mi tam o tej grze wiadomo ... wszyscy wiedza ze twoje debilne teksty maja nas wkurzyc i sie cieszysz no skor ow rl nie mozna to chociaz na forum
![]() ![]() "strazak ktory mial hacka bo jest spy ufo ale chcial sie odciac od tego dostal od kolegow z Marsa hacka bo jest dywersantem i lecial na dwa fronty a ogolem to kumpel mannowa od dawna to mowilem i wiedzialem blablabla .... " Booterzy ... hahaha hdokladnie juz to widze jak ng wali ryckow z Ng za bootowanie albo fooziego i waptora hahahah dobra sciema ![]() ![]() botujesz !! nie ja nie bootuje u booting nononnono ... dont li hunetd pay 200 k and now die for booting ... plxz no i dont booting ... nooo we know better u booting and lieing and masturbating we never masturbating or make it left hand u use righ hand and its bad ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() @Et
Co macie zamiar zrobić z Mentorem~? |
![]() |
![]() |
#2955 |
Użytkownik Forum
|
![]() ide po pieska bo nikt mnie nie lubi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w tibie terz gram juz spory czas i tez mam pojecia troche o tej grze ale co tam wy jestescie najmadrzejsi i niech tak zostanie ![]() ![]() pozdro dla kolegów Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 20-02-2007 o 15:32. |
![]() |
![]() |
#2956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() mam takie pytanie czym sie rozni Kiroy Wind od Kiroy'a ?
2 strony temu kiroy sie cieszyl ze strazak sie wypowiada a nagle taka zmiana zdania ? dziwne |
![]() |
![]() |
#2957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Kiroy to "wujo" a Kiroy Wind to mlody
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Szafa troche ironii ...
Tibijczyk : moze i grasz dlugo ale jakos twoje wypowiedzi mijaja sie z celem i jakos nie ujawniles tam tibijskiego rzemiosla tylko narzekasz jak moherek ze wszystko ci sie nie podoba i wszyscy sa bebe i nic nie potrafia i sa zdrajcami itd ... no po takiej wypowiedzi mam nadzieje ze zmienisz moje zdanie o tobie choc pewnie ci nie zalezy i komentuj np battle po obejrzeniu filmiku jakbys to rozwiazal inaczej gdzie moglismy uciec dlaczego padlismy itd o tym wlasnie jest to forum ... !! wiec czekam na twoje sensowne wypowiedzi ... bo jak masz zamiar tylko wysmiewac ludzi i narzekac to idz na www.interia.czeteria.pl /zimny-lokiec-room i tam mozesz spokac sie z podobnymi ludzmi jakim sie kreujesz na tym forum !! to teraz czekam na twoje wypowiedzi i popisanie sie wiedza na temat tibii i prosze tylko nie rob jak strazak ze nie wiesz gdzie jest pz a potem pisze ze stalem z NG ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() @Tibijczyk~
Jeszcze nie zdarzylo mi sie skomentowac czyjejs osobobowsci na tym forum, bo to ogolnie nie w mojej naturze i z reguly takie opinie zostawiam dla siebie i nie wypowiadam sie o nich glosno. ...Wyjatkiem jestes ty. Po prostu wyprowadziles mnie z rownowagi swoja glupota, kretynizmem, brakiem zrozumienia, nachalnoscia, przerostem ambicji nad mozliwosciami i jeszcze raz glupota. Jak to chyba Kiroy kiedys powiedzial "w dupie byles, gowno wiesz", a starasz sie wtracic w kazda sprawe, niestety z negatywnym skutkiem. Nie jednokrotnie dostawales do zrozumienia, ze zmierzasz w zlym kierunku i twoje informacje maja malo wspolnego z rzeczywistymi. Nie jednokrotnie zostales nawet zbluzgany za swoje kretynskie posty, ktore napisane sa w sposob ciezki do zrozumienia i daleki od wszelkich zasad stylistycznych, ortograficznych i skladniowych. Nadal jednak starasz sie udowodnic swoja racje i piszesz posty w stylu jakim piszesz... Jezeli liczba przy twoim nicku jest data twojego urodzenia, to naprawde nasowa mi sie na mysl tylko jedno slowo... "zal". Swiadczy to chyba o tym, ze nie bylo ci latwo w szkole, badz opusciles "kilka" podstawowych lekcji, o ile w ogole wiesz co to szkola i skonczyles jakakolwiek. Moja rada to - wez sie za siebie, czyli zamiast grac w tibie popracuj nad wlasnym zyciem i zacznij wkoncu myslec racjonalnie. I niech do ciebie dojdzie fakt, ze lepiej byloby, zebys sie po prostu nie oddzywal niz pisal kolejnego posta w stylu "hyba sie poplacze i zamkne w sobie i pogadam z taboretem i smutno mi rze mnie nikt nie lóbi ![]() ![]() ![]() Podejrzewam, ze moglem cie urazic swoja opinia, lecz jest ona absolutnie szczera i odzwierciedla moje uczucie, ktore towarzyszy mi podczas czytania twoich postow. |
![]() |
![]() |
#2960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ahhh wy się tylko kłócić potraficie ?
Jak nie na mnie to na Kiroy'a, potem Strażak, Suv'owi też się dostaje' teraz Tibijczyk jest w modzie ciekawe kto będzie po nim ![]()