![]() |
#283 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Name: Eli Stormstriker
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 223 World: Aldora Residence: Venore House: Charsirakh II (Ankrahmun) is paid until Jan 27 2007 Guild membership: Vice of the Eternal March Last login: Jan 14 2007, 21:22:10 CET Comment: Masakrowiec shall bend to my will. Account Status: Premium Account Character Deaths Jan 14 2007, 21:27:27 CET Killed at Level 225 by Brollik and by Ghetti NO I CO QRWA PANOWIE CO RZADZI Xddddddddddd POSZEDL W 2 SEC ^^ |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() You recognize Eli Stormstriker. He was killed by Ghetti
:O
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() noo wielka niespodzianka, ale i tak co dostaje w dupe.) jeszcze tylko poczekac na ded nemtora
|
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
|
![]() Pierwsze co pomyslałem ile was tam było? 40?;p Gz za fraga ale i tak was nie lubie, a nemtor to piczka. ;f
|
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() ta eli nie mial szans was tam bylo z 40+ i to 3/4 sorce
|
![]() |
![]() |
#290 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Ale zgodzicie sie ze fragi na liderze gildi sa kluczowe.
![]() Eli padl EM stracilo morale |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Tzn. Nie chodzilo mi o to zeby was zjebac bo was tam bylo 40 na 1 czy cos, po prostu pytanie bez zadnych podtekstow. ;p
|
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Gildia: Looney Tunes
![]() |
![]() EM dostawalo w pupke chyba 6;0 a paru ludzi z em zaplacilo za wolnosc, siedzieli w pz i co i anima sie wozili ...
nagle jak em doslownie przyrabalo to z CO i Animki nie bylo co zbierac, em dostalo w dupe tylko od BW (chociaz wynik koncowy korzystny dla EM) i tak zostanie CO i Anima mieli dobre szanse no i ofc gz za eliego, nemtor go raczej nie rusza i nie ruszy, a co do wojny em raczej wygra |
![]() |
![]() |
#293 | |
Ojciec Dyrektor
|
![]() Cytuj:
po 1 czy ja sie tym podniecam ??? po 2 tak jak ktoś niżej napisał fragi na liderze są kluczowe. po 3 padła jeszcze jedna osoba: Name: Naozy Jan 14 2007, 21:26:51 CET Killed at Level 83 by Brollik and by Darkk'cut i to co ciągle powtarzam wojna sie dopiero zaczyna ![]() |
|
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() No no, bardzo ładna akcja ,widzę że będąc w przewadze 40 na 1 i mając Nemtora przy sobie jesteście w stanie dokonac wielu rzeczy. Gratulacje za dzisiejsze fragi ,jednej rzeczy jednak nie mogę zrozumiec :
23:24 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA Ehhh czasami wstyd mi że jestem Polakiem.
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Vagraav spusciles sie juz? bo Eli padl? Jak bylo was tam 40+ i tak przegracie
Hail Eternal March! ![]() Przypomnij sobie jak oni na was najebali fragi |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Chicago IL. USA
Imię: Jibav
Gildia: Eternal March
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
HAIL EM TILL THE F'CKIN' END -dlaczego wszyscy tutaj pisza tak jakby byli czloknami EM, skad te plotki,ze Eli jest/byl w wojsku, skad plotki,ze suchy nie jest dobrym liderem itp. Suchy stara sie jak moze i wykonuje dobrze swoja robote, uwierzcie mi. |
|
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Ghatdyn
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 120
Skille: 25/33
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
Wez ty sobie poczytaj, co to jest syjonizm, ktory oni praktykuja. Jako ciekawostke mozesz tez poczytac o Talmudzie, jednej z podstawowych ksiag judaizmu. Jesli nadal nie bedziesz rozumial, to znaczy zes sam pejsaty. |
|
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Świat: Furora
|
![]() O co wam chodzi z tym ilu ludzi było na niego. Trudno, żebym 1 osoba na niego wyskoczyła jak to był 225 elite to solo go nikt nie wysoluje. A pozatym to wojna, więc to nie jest nic złego jak jednego ubije 40 czy nawet 100. Pozatym na wcześniejszych ustawkach jak EM nagrywa, to ich też jest paru na jednego.
I wątpie, żeby Nemtor padł, tylko kick, brak many lub małe pomieszczenie może go zabić. Interpretujcie sobie to jak chcecie. |
![]() |
![]() |
#299 | |
Ojciec Dyrektor
|
![]() Cytuj:
taa już 3 razy się spuściłem. po pierwsze to eli miał skulla na brolliku nie on na nim wtedy my mass loga zrobiliśmy co do nas należało xDDD i wysłaliśmy go do temple .
Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 15-01-2007 o 10:20. |
|
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Nie liczy sie ilosc fragów a jakosc Xd , po za tym co z tego EM nabiło duzo fragów skoro oni nie opuszczaja pz (no zdarzaja sie wyjatki ) po prostu Eli popelnil bład myslal ze nikt go niezlapie ani nikt go nie strapuje pomylil sie . EM teraz bedzie wiedzialo zeby nas nie lekcewazyc i to bedzie dla EM nauczka .