|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]() ja chcialbym tylko jednego ... balance profesji
|
![]() |
#284 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Gold Kelvin
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Skille: mag-0sk
|
![]() a ja chce podróże statkami dla facc, może być drożej niż dla pacc który nie wykonał postmana
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Zmniejszyć Maksymalny limit osób online na serwie czyli np z 950 na 800.Zmniejszyło by to lagi , w małym stopniu ale jednak.
|
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Sieradz
Imię: Quatisch
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 70/40
Poziom mag.: 13
|
![]() Mam nadzieje że w nowym update zostaną wyrównane profesje bo mam dosyć ogromnej przewagi sorca/druta nad knightem/pallem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
|
![]() Ja chcę żeby nad potworami pisało ile mają hp
|
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Nuno Asis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Flames
Świat: Secura
Poziom: 100
|
![]() Według mnie Cipsoft powinien zrobić kilka nowych światów non-pvp , bo te które już istnieją są bardzo zapchane
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]() Wyrównajcie profesje i styka...
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() Miej noobow szybsze skille knighta, więcej czarów dla knighta, więcej i szybciej ładująca się mana knightom
![]()
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() W ogóle by nie zmniejszyło. To zależy tylko od tego jakie masz łącze...
![]() |
#293 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Myśle że rozwiazaniem problem "wyrówniania profesji" jest lekki fast attack dla knighta, więc tego bym chciał.
Down:Napisałem lekki nie umiesz czytac? Ostatnio edytowany przez Liper - 06-06-2007 o 09:20. |
![]() |
![]() |
#295 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Piąta profesja - Shaman. Coś jak sork, lub druid tylko że różdżki jeszcze z inną nazwą np.
Obsidian Staff (łatwa do zdobycia) Air Staff (łatwa do zdobycia) Essence Staff (łatwa do zdobycia) Staff of Fire (dość łatwa do zdobycia) Staff of Lemon Energy (średnia do zdobycia) Staff of Slime (średnia do zdobycia) STaff of Nature (średnia do zdobycia) Mud STaff (Średnia do zdobycia) Staff of Water (średnia do zdobycia) Ice Staff (średnia do zdobycia) Lava Staff (średnia do zdobycia) Zatragil Staff (trudna do zdobycia) Staff of Zathroth (prawie niemożliwa do zdobycia) Staff of Ozyrys (legenda) 2. Nowe rodzaje węży na przykład: Desert Snake (exp 10) Opis: Żmija zygzakowata Poison Cobra (exp 80) Opis: Zielona Kobra Boa (exp 110) Opis: Boa Dusiciel Red Cobra (exp 150) Opis: Czerwona Kobra Blue Cobra (exp 210) Opis: Niebieska Kobra Werecobra (exp 220) Opis: Kobrołak Golden Cobra (exp 810) Opis: Złota Kobra. 3. Nowe sety np. Manga set (odzwierciedlenie crown (lub amazon) seta) Paladin set (coś jak knight set) Set of Marret (jeden z najsliniejszych setów... Z tego setu niedostępny jest tylko Armor of Marret, który wygląda jak złote blue robe. Ozyrys Set (set bogów... Można dostać po jednym elemencie (kolejność: Armor, Legsy, Staff, Shield, Helmet) za knight armor, paladin armor, crown legs, wszystkie wandy, rody i staffy). To moje propozycje.
|
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc ![]() - jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7). - zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta - zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc. - zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia. Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem).
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc ![]() - jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7). - zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta - zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc. - zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia. Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem).
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: W polsce :p
Imię: Elite'shadownox
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Nova
Poziom: -
Skille: --/--
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Hmm...Ja bym chciał, aby troszkę szybciej leciały skille u Knighta lub żeby Knighci i Palle mieli mały fast attack.
|
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Wielki Wojownik Pawel
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 34
Skille: 21/28
|
![]() Ja bym chciał żeby wprowadzili w głównym oknie gry jak jest ilość życia i many np. 125/500. żeby było wiadomo ile się ma.
A drugi pomysł to zrobienie takiego bestiariusza tak jak jest zakładka Quests to można zrobić zakładkę Monsters i tam były umieszczane symbole pokonanych potworków i ich liczba, zarówno tych bardzo silnych jak też zwierząt. Wiem że to tylko kosmetyczne zmiany ale wg mnie wyglądało by to wtedy lepiej |
![]() |