![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() nie zapominajmy o nim, naszym oro <3 btw Name: Stalowa Szyja Sex: female Profession: None Level: 1 World: Galana Residence: Rookgaard Last login: never logged in Account Status: Premium Account Account Information Position: Tutor Created: Nov 20 2006, 15:47:36 CET atm mam nim 9lv relog plikz Lampie Gratulujemy RL kupmpli. Nov 08 2008, 15:05:02 CET Killed at Level 44 by Zielok Sorcerer
![]() Ostatnio edytowany przez Rav - 08-11-2008 o 16:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurw.. czy ktos poza nami dodaje te skriny xd? Bo mam wrazenie ze tylko ja i Czaja :l
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
|
![]() jeszce jestem ja lecz nie wiem jak sie wklej foty na forum jak "wyjasnicie" to bede wklejal
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() no kozaq nice loot !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedz mi jak sie wkleja screeny to ja ci pokaze moje zdobycze :} ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pumeks naucz sie troche rozgladac na forum ;p
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=129134 |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Need helmetka do full kina niedlugo dam zdjatko mojego slabego lota ;s ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Mój lot przez 3 dni ![]() ps.wiem ze slaby al jak narazie najlepszy zdobyty w takim czasie xD Pozdro bambusy ;s ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
|
![]() :
![]() Mój najnowszy awans.Słaby level ale mi wystarcza ;s ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pumeks no spoko, ze sie wreszcie nauczyles wklejac ss'y xd, ale nie musisz za kazdym nowym foto nowego posta robic. xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszcze nie nie wkrecilem sie good w to forum xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez jestem z Włocławka o/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]() Jou, wydymali mnie na konto <rah>~ to teraz moze troche sie poudzielam z tego. Tak wiec od tygodnia nawet sobie pograc nie mozna z racji wysokiego pingu/braku neta
http://image-fast.com/my.php?image=3...a4aef/ping.jpg (ss daje na tym hoscie bo gowno jakim jest imageshack zanim co kolwiek uploadnie to sobie trzeba poczekac dlugi czas ktorego ja nie mam tak jak i moj zjebany net) kozakosie ale byla popijawa co? xd. przynajmniej nie musialem sie skladac bo jesli mialoby byc tak jak czasem gdy bylismy tu i uwdzie z nasza zrzuta.. wiadomo ocb dobra klikne teraz "wyslij odpowiedz" i ogarne temat z tym czy padlem moim cashmakerem czy udalo mu sie przezyc tego kicka. pzdr :s @down, pewnie bym sie nie przejmował gdym sobie nie zdawal sprawy ile złoty sie poszlo jebac ; ) Ostatnio edytowany przez Rav1337 - 19-11-2008 o 21:06. |
![]() |