![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jakie ty mozesz miec pojecie o tym czy bedzie lepiej, czy bedzie gorzej. PA jest nie odlaczna czescia gry czy chcesz czy nie kazda strona ktora wygra wojne bedzie w wiekszy lub w mniejszy sposob z tego przywileju korzystala.
Teraz co chwile nooby rzucaja formulki "BB/NF to ZUO", a ja dobrze pamietam jak bylo za czasow np Mo Murdy, zabijali za to ze jestes znajomym swe (sam tak padlem 2x i mialem hunta za to), z nimi w gildi, jak ktos od nich padl to szedl sobie zabic jakiegos szweda lub kogos kto nie jest z nimi w gildi zeby na blessy miec, o wywalaniu z respa to nie mowie, zenku ktory co chwile kogos ujebywal ![]() Wielu moich znajomych odeszlo wtedy z Kyry, wrocili po wygranej FG v MM w grudniu-styczniu. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() bo to Zenek : ) hail kupno postaci ;p...
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() @amas
Podobnie jak Nide~ pomyslal bym ze posty sobie nabijasz. Wiem ze nie przyznasz mi racji nigdy boo to twoj pogląd i to Twoji ludzie te Galtary itp : P i nie obchodzi mnie twoje zdanie bo juz przechodzisz do historii =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() bo jak amasek bobasek nie nabije posta ,to mu mama nie da jesc
@topic saar,lenrock,appiah sie splacili... czekamy na kolejnych ![]()
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Garlerdon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Way It Was
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
2) nastepnymzem nie mysl Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 13:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
|
![]() @amas , napewno mu brakuje do ciebie tego celulitu w policzkach xd
1 kotlet, 2 kotlety xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() celulitis masz na posladkach i popros starego zeby ci pomogl je zbic xd
Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak jeszcze mi zrobisz strzelanine na dzielni jak olikowi z kapiszonów i bede Own3dd ;< niewiem ile on wazy i mnie nie interesi xd ale Ty dajesz swoje zdjecie na forum w avatarze a nie jestes za urodziwy xd chyba no że to zdjecie jakiegos twojego kumpla /chlopaka , niektorzy dają w avatar jakies Laski a ty dajesz chłopców, nie no spoko <3 krejzi in love
edit: nie no kurwa teraz to ratujesz dzieciństwo wielu osob, dzieKS sioom pis and love nigga Ostatnio edytowany przez PizzaFast - 01-08-2007 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do tych chlopcow, masz jakis mentalny problem ze swoja orientacja? bo ja nie, a czekaj czekaj, pewnie plujesz w lustro jak w nie patrzysz? nie wiem gosciu ale musisz miec jakies kompleksy wszystko na to wskazuje ;o zreszta stwierdzenie ze "nie jestem za urodziwy" daje mi domyslenia.. a no tak, jestes gejem bo oceniasz chlopakow kątem oka.. no niezle;] Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie no spoko xD nie mam raczej kompelksow, jezeli myslisz ze mam to jestes w bledzie xd nie pluje w lustro bo niemam az tak krzywego zgryzu xd
niechce mi sie juz odpisywac na gangsterskie teksty bo mi poślesz kulke kablem prosto w baniak ;\;/ podziele los Olik'a i cicho sobie posiedze xd ale gdzie indziej Cya pozdrawiam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: K.
|
![]() Cytuj:
Amasek poziom twoich wypowiedzi sięgnął zera, tak jak twoja pozycja na kyrze. Zeszmaciłeś się. Ostatnio edytowany przez MusashiSun - 01-08-2007 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Ex Numenorian
Gildia: Smiley Face _/
![]() |
![]() Co to tego PA...Pożyjemy zobaczymy może nie będzie tak źle (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Krotkie sprawozdanie z wbicia mojej ekipy na dzielnice AMASA! http://pl.youtube.com/watch?v=4q4--IvEvB0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty za to promieniujesz elokwencja zza komputera majac 12? 13? w porywach 15 lat a w glebi serca dobrze wiesz ze.. jestes nikim. zreszta co ty mozesz o mnie wiedziec.. tyle ze mialem 170 MS? no sporo.. hey Olik to byl suchy zart nie obrazaj sie ;p Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 15:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
|
![]() To w moim poprzednim poscie tez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Ten film wideo lub grupa może zawierać treści, które według społeczności serwisu YouTube są nieodpowiednie dla niektórych użytkowników. Aby wyświetlić ten film wideo lub grupę, musisz potwierdzić, że masz ukończone co najmniej 18 lat, logując się lub rejestrując. A i jeszcze jedno. Co macie do Amasa ? Chcecie Mieć Strzelaninę na dzielni? To ROBCIE TAK DALEJ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() [quote=Amasek;1580351] Na dodatek na arcanii TO CIEBIE wyjebali z serwera a nie mnie - to jak miałem "wymiotkowi "lizać dupe?" ![]() Jednym słowem Amasek mój idolu jesteś takim pro w daniu wyjebać się z serwera że normalnie sorry za mój wcześniejszy post ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
PL? Bo mi sie wydaje że TO TY JESTEŚ TYM POLAKIEM POMIATNYM NA KYRZE ![]() Ja jakoś gram sobie na serwie, gadam ze swe i jeszcze nigdy od nich nie padłem za to że jestem polakiem (najwyraźniej to Twój angielski "sux" skoro nie umiesz się dogadać z swe ![]() Na dodatek to TY stałeś się celem nr 1 swe (tak to się kończy jak noob podchodzi do np. Patteh-a i pyta "pl?" - ten mu na to "no" a uparty amasek "dasz coś?" Patteh się wkurza i Amasek ma hunta ![]() Sorry Twój tryb życia bez myślenia mnie nie interesuje. Pozdrawiam, 5p34k35 Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 01-08-2007 o 15:49. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |