![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() lavio pedancie, wiem że prawda boli i bywa przykra..
![]() Pedancie w domu pewnie masz wszystko poukładane i pewnie zachowujesz i się jak ten Detektyw Monk z serialu wszystko na swoim miejscu heheehhe, mogę być twoim kolegą lavio ? mogę Cię dotknąć? A teraz jak się uspokoiłeś już, uczesz irokeza na głowie, załóż różową polówkę, różowe skarpetki, dzinsy które się zwężaja w nogawkach białe trzewiki i uderzaj na dwór się troszkę przewietrzyć pedanciku ![]() btw. lavio pisze z małej litery bo nie mam do ciebie szacunku ![]() FAJNA RZECZ. NIE POZDRAWIAM ![]() @edit Kafar jestem po stronie prawdziwych polaczków ![]()
WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY ! Ostatnio edytowany przez Zwidek - 14-01-2008 o 11:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() @Zwidek
Ehh gościu przykry to że lubię pisać, jak piszę to nie świadczy jakim jestem człowiekiem. Tylko tak przykry typ jak Ty może to tak odebrać. I proszę Cię nie opisuj mi tutaj swój ideał chłopaka, bo jestem tolerancyjny, ale do czasu. Z uszanowaniem dla Twojej grupy społecznej. P.S Nie róbcie żadnej parady równości w moim mieście. ![]() Lavio~ Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 14-01-2008 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak tylko dodam ze do Lavia juz sie przyzwyczailem w oath, denerwuje mnie tylko ten caly smieszny Sepiritz, niech pojdzie na koniu pojezdzic ;d A eter to mnie zaskoczyl i tyle, bo nawet go nie znam.
Wogole jezeli to nie ironia to placenie za dolaczenie do wojny, to to jest zenada hahaha. I jeszcze do Lavia, no odruch wymiotny bywa, dlatego staram sie na was nie patrzec, ale na duchu podtrzymuje mnie mysl ze ktoregos dnia uderzysz o goracy piasek pustyni ankrahmun (mam nadzieje) razem z twoim bratem Diztem, a wtedy odruch wymiotny przejdzie. Dobra szkoda gadac , see ya on the battlefield ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie pozdrawiam.
WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY ! Ostatnio edytowany przez Zwidek - 14-01-2008 o 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Zwidek
Nie odpiszę Ci już po tym poście , bo rozmowa/kłótnia ta jest po prostu błędnym kołem, bo z takim człowiekiem jak Ty nigdy nie dojdzie się do porozumienia, to jest jak próba komunikacji z człowiekiem pierwotnym* (* czytaj Zwidek) Także od teraz nie odpisuje na wasze obelgi itp, choćby one był dotkliwe. Odpiszę tylko na temat związany z wojną. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() w tym o to momencie inteligencja* zmierzy sie z niggasami** i gangsterami***!!!
YOYOYO SZACUNEK LUDZI ULICY YOYOYO MADAFAKA! * - lavio ** - tenshi *** - zwiduś grubcio YOYOYO
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to spoko musieliście tak pomnie pojechać :/ ? i to aż dwa posty pod rząd ? spoko :/
nie pozdrawiam.
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() grubciu nie placz oO
![]() |
#290 |
Zbanowany
|
![]() Czego jestem "niggasem" ?? Wiesz wogole co to znaczy dziecko ?
![]() A tak wogole to "oto" pisze sie razem ^^' Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 14-01-2008 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() stareotyp grubica już dawno zostal obalony więc nie mów tak do mnie.. widać ze troche zacofany jesteś :/.
NIE POZDRAWIAM. @edit bym zapomniał lavio coś dla Ciebie ![]()
WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY ! Ostatnio edytowany przez Zwidek - 14-01-2008 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie pierdol Tenshi o mnie, że jestem dziecko, bardzo Cię o to proszę. Połowa Twojej wspaniałej gildii to dzieciaki, popatrz na Torpedo, Nirka i wielu innych. Zachowujecie się jak niedorozwinięte umysłowo _dzieci_. Ilu z Was krzyczało w ank dp słowa Mazurka Dąbrowskiego oraz ilu z Was mówiło, że Polacy w Oath zdradzają naród? Kto wczoraj mówił do Etera, że zapomniał co to _polska_ solidarność oraz ilu spośród Waszej gildii wyzywa wszystkich Polaków, którzy nie są z Wami? Kiedy nauczycie się, że ludzie jak Lavio walczą nie po to, żeby się podlizać, ale po to, żeby pomóc ludziom, których znają wiele lat? Któryś z Was nawet Armana wyzywał, że liże dupę Nizahe, lol. Zamiast zachowywać się jak popierdolone dzieci z problemami natury emocjonalnej i napinać się na forum radzę Wam trochę odpocząć, macie ferie, pójdzcie sobie na łyżwy, pojeździć na nartach czy cokolwiek innego,. Tyle, więcej się w tym temacie nie mam zamiaru wypowiadać ![]() @Zwidek Dla mnie i tak pozostaniesz grubciem ;*
![]() Ostatnio edytowany przez Llein - 14-01-2008 o 12:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() pozdrawiam lavia ![]()
WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY ! Ostatnio edytowany przez Zwidek - 14-01-2008 o 12:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapytałeś czy wiem co to znaczy. Pokaż mi w którym słowniku to znalazłem xDDDDDDD
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Świebodzin
Imię: Switek Niszczyciel
Profesja: Elder Druid
Poziom: 40+
Poziom mag.: 47
|
![]() Oath szuka frajerow za 1kk i jak widac o takich nie trudno(bez obrazy Eter). Otóż wyrobil sie stereotyp taki ze polacy to nooby i nieudacznicy A MY NIE JESTESMY HVJ@MI DO BICIA i sie jeszcze przekonamy.
milego dnia Svitek~