![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raitoz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 47
Skille: 85/68
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() #UP
Bendzie mondżejszy w fładaniu magjom! #UPDATE No, jestem pozytywnie zaskoczony robotą CipSoftu ;p
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Zgierz
Imię: Anigo Kazar
Profesja: Sorcerer
Świat: Unitera
Poziom: 22
Skille: 18/21
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() HAHA limit graczy na roka ![]() ![]() Powiem tak cipy musiały coś zrobić bo na Uniterze gram i kolesiem na rooku muszę czekać a na mainie już nie ![]() ![]()
"Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w tibii" Lecę bo chcę, Lecę bo DL goni mnie, Czy są w backpacku UH-y czy nie, Lecę bo wciąż palę się, Palę się... Piosenka, którą podśpiewują nooby podczas gry ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() czy nie tylko mnie nie wchodzi strona tibia.com?
![]() Ostatnio edytowany przez Befsztyk - 02-07-2008 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mnie juz dziala, ale bardzo wolno chodzi i pewnie pochodzi tak do jutra
![]() Lista ludzi na rooku ![]() ![]() Stereotipo 1 None Holder of Roock 1 None Johny Acro 1 None Mezuf 1 None Nigmagon Nagez 1 None Kyodos Ryam 1 None Yuna Hoshi 1 None Blade on Unitera 1 None Dreak Uchiha 1 None Lady Kiru 1 None Champion Corleone 1 None Cetlic the knight 2 None Dolakus Saliraphye 2 None Dani Vapen 2 None Curse of druid 2 None Gnot Hikaru 2 None Opovo Feio 2 None Nino coco 2 None Filistina Inusitada 2 None Trex Tudmos 2 None Knight Sazor 2 None Sir Cumsition 2 None Ace Skillz 2 None Rey Magofer 2 None Obscure Night Druid 2 None Arbod 2 None Jore Hiltark 2 None Adriank 2 None Mopsy 2 None Infernalth Death 2 None Agiany 2 None Reno Kath 2 None Malczyq 2 None Kai Pall 2 None Futz Faed 2 None Lord Zator 2 None Shark of Day 2 None Pakonly 2 None Rufelis Tary 2 None Hiuria Bolt 3 None Naruto Skyer 3 None Expertim 3 None Grzem 3 None Shion Rufen 3 None Beris Fireheart 3 None Agna Irlo 3 None Crimson Strike Ninja 3 None Eternal Pyre 3 None Kunchinha 3 None Ben Benek 3 None Youthanasia Imperial 3 None Ataris Jyo 3 None Sagoth of Obsidian 3 None Soniczor 3 None Ralfmos Imperial 3 None Aquiles Vailoyo 3 None Decoyangzinho 4 None Tuplaaja 4 None Ilkanny 4 None Hyuuga Palladin 4 None Danielekx 4 None Teutonic Warrior 4 None Maggaiver 4 None Xuxunus Salman 4 None Dramix Shan 4 None Kunai Dark Knight 4 None Alicia Reva 4 None Zaligo on Unitera 4 None Payako 4 None Huberix 4 None Jhon the mage 4 None Sir Marlboro Druid 4 None Myst Bruxinho 4 None Kount Chalkula 4 None Thor Woon 4 None Leila De Barros 4 None Master Kendi 4 None Shrek Lost 5 None Evtutchenko 5 None Screamerz 5 None Magical Stargate 5 None Lady Elidri 5 None Alucard Nosdor 5 None Darknus 5 None Speed Diogo 5 None Larva Back 5 None Chra Calzebex 5 None Aston milovak 5 None Tatharphus Odie 5 None Lord Axl Cap 5 None Undead Leader 5 None Baba Dragon 5 None Aktemo 6 None Jontag 6 None Wings of Angel 6 None Kibia Sarisson 6 None Ramon macha verde 6 None Wiwixo 6 None Xaen Eutor 6 None Kyuubi Of Mendingo 6 None Pirate Jack Warfare 6 None Dyna nexus 6 None Trooper defender 6 None Zunus Onda 6 None Ayla Hell 6 None Dann Nock 6 None Kryus Hylak 6 None Argo Daraka 6 None Marruto 6 None Witch of Saturno 6 None Tiago 6 None Arystar Krory 6 None Alex Pendejin 6 None Carniboro 6 None Saurum Lava 6 None Dendo Erus 6 None Master Adol 7 None Luxoro 7 None Kakamadureira 7 None White Tamin 7 None Baagulino 7 None Siraf Erteri 7 None Slash Rage 7 None Otosoweodeo 7 None Speed Gabriel 7 None Cavaleiro Titan 7 None Keiyn lynard 7 None Mastrogildo 7 None King Of Sobanski 7 None Rafael of Sorck 7 None Antkibo on Unitera 7 None Pufeh 7 None Kisp 7 None Leo Adwar 7 None Narcoh Stoneslayer 7 None Old Allas 7 None Aburame Dibalo 7 None Rockles 7 None Tigre de Papier 8 None Mazaben 8 None Seher Talio 8 None Omar Vampire Slayer 8 None Rissoka'Hunter 8 None Ironeagle 8 None Lili Bety 9 None Rook Master Unitera 9 None Luegim 10 None Xidy Rooky 12 None Seekinho 14 None Kelik Dragons 14 None Olivyah Nim 20 None
"Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w tibii" Lecę bo chcę, Lecę bo DL goni mnie, Czy są w backpacku UH-y czy nie, Lecę bo wciąż palę się, Palę się... Piosenka, którą podśpiewują nooby podczas gry ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() No no no... ja też miałem ten problem ale cierpliwość i ćwiczenie palca popłaca
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Wołomin
Imię: Dsqared Rookstayer
Gildia: Rookstayers
Świat: Thoria
Poziom: 57
|
![]() Cipsoft zjechał sprawe
![]() Zobaczymy jak będzie na wyspie. Może zostanę na zawsze? ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziś po update'cie zwiedzając(właściwie expiąc) rookgard natknąłem się na może i myły widok:
fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8797245ce53a137.html |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik forum
Lokacja: orzesze
Profesja: Knight
Gildia: kredki
Świat: Lucera
Poziom: 32
Skille: 71/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() tarantula na rooku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
|
![]() small health potiony na rooku są po 20 gp lol...
wie ktoś może czy na mainie też po 20? |
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() hahaha tarantul na rooku, no ciekawy czy to kolejna zagadka do rozwikłania...
![]() |
![]() |
#291 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. Tibia.pl mogła by w końcu przetłumaczyć tego newsa na tibia.com ![]()
![]() WBIJ A NIE POŻAŁUJESZ ![]() A tu coś dla ziomów ![]() Died at Level 132 by a monk STOP BOTEROM Ostatnio edytowany przez Tore - 02-07-2008 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Jakiś fajny artykuł pojawił się na tibia.com
A co do topicu to zrypali sprawę z tymi npc, co to za RPG? Ja tylko czekam na nowy serwer http://www.tibia.com/library/?suptopic=creatures&race=wisp Spotkał się już ktoś? Ostatnio edytowany przez KaCzKa.pl - 02-07-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Zauważyłem, że coraz więcej ludzi przestaje grać w Tibie... Ja też. Nie wiem jak inni ale nie dostrzegam sensu w tej grze. Kochani Tibijczycy mam dla was wiadomość...
I TAK SKONCZYCIE NA FROSTACH! :/ |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Imię: Luno of death
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() jaki zal te pajeczyny są z otsów oo
|
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() One nie sa z otsow!!!
One byly w tibii poprzedniej... Tylko ze teraz je umieścili na rooku... ARACK za dużo grasz na otsach... <zal.com>
![]() |
![]() |
#299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Imię: Luno of death
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
ps. grałem na ots tylko miecha -.- no dobra 1,5 roku xd |
|
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]() Dajcie osobny temat o zmiankach na Rooku, bo jest wiele pytan odnosnie tej wyspy po update.
|