|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
za to sorry za te carriony - mój błąd a co do bugów to czytaj 2x a nie p********z co ci przyjdzie do głowy - nie wspomniałem ani słowem ze te bugi będą cie JEDNOCZEśNIE lały - więc naucz sie czytać dziecko bo widze że to nie ja tu jesetem noobem ale ktoś o kim właśnie piszę - dziękuję ps. zacznij od siebie i nie pisz 2 postów na raz a co do potworów dam taktyke na... niewiem co bo niestety chyba wszystkie potwory oprócz tych z m.in PoI (np jug czy Spectre) zostały opisane 3x |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Polska
Imię: Khorinisanczyk
Profesja: Knight
Gildia: Winter Warriors
Świat: Menera
Poziom: 62
![]() |
![]() Chciałbym się dowiedzieć na jakim levelu i z jakimi skillami, eq można spokojnie wbrać się no orc leadera. Mówiąc spokojnie mam na myśli najwyżej małe waste.
![]()
![]() |
#283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2008
|
![]() A co to jest explo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Explosion rune dostepna dla postaci z 6magic levelem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: w Polsce
Imię: Ziolex Annixxy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Candia
Poziom: 19
Skille: 14
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam pytanie mam 9 lvl jestem paladynem mam megic lvl zerowy czy mogę iść na huntera jak walczę z luku z strzał [ITEM]Burst Arrow[/ITEM] zadaje strzałami max 40 obrażeń odpisz czy mogę iść na huntera??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Wpisy bloga: 5
Imię: Soqa Sayo
Profesja: Paladin
Gildia: Apokalipsa
Świat: Astera
Poziom: 48
Skille: 82/68
Poziom mag.: 13
|
![]() nie radze, chyba że metodą góra-dół ale to kompletna strata czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Innominate
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Aff po co Ci na jednego huntera?? tak chcesz expic? jak tak to - pff . . . lepiej poskiluj i wtedy zaexpisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]() Po co niby chcesz isc na huntera ? Żeby zwastować ? Mowie ci niewarto, a jak już coś to najlepiej ze spearow no i oczywiscie shield, bo bez niego bedziesz za duże 'hity' obrywal.
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Stargard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anty Niemcy
Świat: Illusion 7.6
Poziom: 2k
Poziom mag.: 99
|
![]() [MONSTER]Butterfly[/MONSTER]
Fajny potworek nie trzeba zabijac zero exp daje ;p Ale ciezko go trafic bo sie rusza dobrze ze jest bo w explorer society quest sie przydaje wystepuje w ogródkach i kolo wody w carlin jest jeden kolo murow i odwiedzam go wieczorem i gadamy o dziewczynach Wali sie jest nawet ze 1000 [SPELL]Sudden death rune[/SPELL] ale on zawsze zwieje jak zobacze ze ktos go bije to cholera juz tibi nie zobaczy nigdy [MONSTER]Butterfly[/MONSTER]ROOOOX!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]() czy ja jako 15 pall skille 45/30, 3mlvl dam rade ubic draga solo z boltow? prosze o odpowiedz
|
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Polska / Dębno
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]() Wisp to upierdliwy potworek który pojawil sie po ostatnim update (summer 2008). Daje tylko 65 exp points, ale poczatkujacym moze napsuc sporo krwi i zabrac troszke hp. Bardzo skutecznie dziala na niego ogien i lód - sam stosuje 1 shot z WOI i Exori Frigo - skutek gwarantowany
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Stan: Niegrający
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Hunter - na low lvl lepiej się za niego nie zabierać , potrafi zadać mocnego hita z dystansu i w dodatku jest dosyć szybki , pojedynczo stanowi średnie zagrożenie dla low lvli zarówno jak i dla medium lvli , w grupach natomiast jest poważnym zagrożeniem nawet dla wysokopoziomowego gracza.
@Sorc, Drut , Pall można pojedynczo wziąć nawet od 12 lvl , nie obejdzie się bez czaru "intense healing" oraz kilku manasków , dlatego- nawet branie pojedynczo do 15lvl to waste , pierwszeństwo maję gracze posiadający Premium , ponieważ będą posiadali czar "haste" z którym znacznie łatwiej rozprawic sie z potworem , mile widziane są runy Light magic missile. Na masowe hunty lepiej nie wybierać się przed zdobyciem 20lvla ponieważ w grupie potrafią zadać potężne obrażenia , przdadzą sie runy explo , fireball , GFB i UH-y. Kiedy już Hunter nie będzie sprawiał problemu , całkiem miło się na nich expi , Drutem , Pallem lub Sorkiem. @Knight do pojedynczego zabijania potrzebuje conajmniej 15lvl-u , Knightem na low lvlu jest gorzej ponieważ musi dogonić przeciwnika a dopiero potem go unicestwić , Knight ma o tyle lepiej że szybciej rozwija sie w nich zdolność szybkiego chodzenia , przydatny czar "haste", i Uh-y. Na masowe hunty knight potrzebuje ok. 25lvl , mile widziane premium. Dla doświadczonego knighta hunter nie powinien stanowić problemu. plusy: -exp -loot minusy: -występowanie - wyobraź sobię sytuacje w której wracasz uszczęśliwiony z małą ilością punktów życia , pełny lootbag - a zza rogu wyskakuje hunter i momentalnie cie wykańcza. Miło? -ataki z zaskoczenia Hunter to dobra pozycja do expienia na medium lvlu. Ostatnio edytowany przez SmOoTHas - 02-08-2008 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Krwinka of Elysia
Świat: Elysia
Poziom: 4
|
![]() Trolle są bardzo częstymi i słabymi stworami, lecz mogą zaszkodzić początkującym[CHAR][/CHAR], jeśli jako początkujący chcesz iść na trolle idź do NPC Lilly i kup 5 potion healów, na wszelki wypadek zbierz lub kup jedzenie, na rooku są 2 siedliska trolli, kamienna wieża na bagnach i wieża trolli.
No i co sądzicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS:Najlepiej się na nie poluje paladynem na mainie. Ostatnio edytowany przez Gamerek - 14-08-2008 o 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Krwinka of Elysia
Świat: Elysia
Poziom: 4
|