![]() |
#282 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() mam problem... chodziłem sobie koło Thais i wszedłem do dziury przy tym Grenshore... zszedłem nizej i potem mnie wywaliło i pisze ze critckal error... i teraz nie da sie zalogowac, tylko wysyła sie jakis raport do CIpsoftu, ale potem poszedłem tam drugą postacią i stało się to samo co to może być ?? pomóżcie pleas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam pytanie, z jakich powodow moze nie dzialac mi www.tibia.com ?
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mam taki o to problem:
Przed 15 minutami zmieniłem sobie pocztę maila poprzez rkey'a. A teraz nie mogę wejsc na tibia.com na "My Account" - a co za tym idzie.. na grę też ;p. Dlaczego tak się dzieje, co zrobic zebym mogl wejsc? Czy na nowa poczte przyjda passy czy co? ------------ Problem już mam rozwiązany, ale proszę modków by usunęli to, bo jakoś nie daje rady ![]()
^.^ Ostatnio edytowany przez sir'zizu - 10-01-2007 o 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Cytuj:
a wczoraj miałem też ten sam problem. Jezeli ciebie niemoże zalogować ani niemożesz wejsć na tibia.com to sprawdz czy masz modem podłączone a jeżeli możesz na inne strony to poczekaj ( poprawiają bo np. znaleźli jakiś bug) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Nie powiem <foch>
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tadin Iron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaraz Bede :P
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() ok prosze sie nie smiac na poczatek ;] ale gram na harmoni mimo ze jestem graczem malo doswiadczonym.... zaczolem grac na servie PVP.... i uwaga...
nie wiem jak zaatakowac ludzi !!! ![]() ![]() jak klikam robi sie czerwony kwadracik poczym znika i wyskakuje komunikat ![]() co mam zrobic by zaatakowac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() po prawej stronie masz ikonki typu dwa miecze, miecz z tarczą, tarcza, ludziki, itp. kliknij na ikonkę pięści.
@mortai: po miesiącu. Ostatnio edytowany przez Celoz - 27-01-2007 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Nie powiem <foch>
Imię: Tadin Iron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaraz Bede :P
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() jaki masz internet ? sproboj na poczatek przeinstalowac tibie i przetestowac siec...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Świdnik
Imię: Narugorre
Profesja: Paladin
Świat: Danera
|
![]() Dzisiaj mi sie cos zepsulo i na amerykanskich serwerach mam wielkie lagi a na niemieckich nie ma w ogole.
Wie kots moze dlaczego i czy to ja mam z czyms porblem czy cipsoft? i czy ktos tak mial?
![]() |
#290 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam, Shinjix.
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich mam pytanie co do questa anni, sam do konca nie wiem wiec sie chcialem zapytac
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Tak-dziennie może wykonać go tylko jedna ekipa.
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]() Mam jeszcze drugie pytanie. Jak to jest z tymi banami bo sam nie wiem czy one staja sie nie aktywne po jakims czy tez nie, kiedys podobno ban po 1/2 roku ban nieobowiazywal. Ktos rozumie o co mi chodzi ? xD
|
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak myślisz? Ban jest wliczany do criminal records, a one są czyszczone co pół roku. Problem chyba rozwiązany.
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: Tereny PACC
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mam problem na który nie znalazłem odpowiedzi. Otóż grając w Tibie zobaczyłem kilka skrzynek, na które można było wejść. Więc wszedłem na nie i dostałem sie na jakąś górkę, niewielką. Gdy chciałem zejść jakiś gościu wziął te skrzynki w inne miejsce i teraz nie mogę zejść a niema innego wyjścia oprócz skrzynek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]() Hej! Gram w tibie od niedawna. Zauważyłem, że niektórzy na Rooku zmieniają swoją postać(np. w ducha), a wiem, że to idzie tylko zrobić przy 24 lvl magiem lub druidem przez czar Creature Illusion (Utevo Res Ina "potwór"). Z tego wychodzi mi pytanie: Jak zrobić na Rooku, żeby zmienić postać w potwora?
PS. (gram na serwerze Emepra). ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]() witam tak jak w temacie mam problem z ruchomieniem tibii mianowicie wyskakuje mi blad "Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphic mode." Co powinienem zrobic aby Tibia dzialala poprawnie?
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-Użyj guziczka szukaj. -Przejrzyj dział o FAQ bo było to już kilkaset razy (dosłownie).
![]() |