![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Chodzi mi o to że... Na tombach znajdzie owiele łatwiej team bo: -Ludzie szukają tzw. "Knockerów" (wojowników co poszli w młoty i mają skille na przewracanie - Knock down) gdyż tacy warriorzy mogą zabić w kilka sekund sami monka (a on ledwo sie ruszy i już leży ... wiem bo mam warriora z młotem). -Wcholere samych Młotów mi wypada... więc miecze i topory są bardziej rare ... . Co do axe: -Axe to broń do ataku kilku celów naraz (ma dużo takich skilli ... chociaz tak mi sie wydaje). Jest szybki... ale i tak jak warrior z młotem ma frenzy/berserker stance ( nie widziałem jeszcze tego skilla w akcji) to taki axe padnie mimo że ma tarcze... co on se zrobi jak młot go wywali przerywając skill który był wtedy używany (czyt. Healing Signet...ale co za kretyn używa tego skilla jak dostaje z młota xD ) Co do swordów: -Swordy (miecze tak dla kretynów) , są ...hmm jak by tu... to dziwna broń xD ... raczej do zadawania conditionów (krwawienie, to że wolniej sie chodzi ... nie pamiętam nazwy - troche nie grałem ![]() To chyba wyjaśnia... wszystko ? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Hamera kupiłem za 500g, i sądze że to był dobry wybór. Zresztą Avager ma racje, przewracanie młotem to pierwszorzędna sprawa jeśli chodzi o Pvp. Zresztą na PvE też się przydaje w konfrontacji z potworami które się leczą przy małej ilości hp. Moja postać jest niska, jako druga profesje ma monka, coś jak ten drugi paladyn z WArcrafta 3. Klimacik też się liczy
![]()
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Długo nad tym myślałem. Wkońcu doszłem do wniosku, że kończe grę w Tibie. Wszycy kumple odeszli od Tibi, zostałem sam. A szczegónie ten update mnie dobił. Zastanawiałem się także nad kupnem Guild Warsa. Dziś wyjeżdzam na 2 dni. Myśle, że zaraz po przyjeździe złoże zamuwienie w jakimś sklepie internetowym. (Najbliszy Media Markt lub Empik Łodz [120km] ).
Edit: Oka.. Juz wszytko wiem ![]() Ostatnio edytowany przez Bia!y - 01-08-2005 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() eee rotfl ;d
serwer europe ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bia!y
Tam nie ma serwerów. Tam każdy gracz/drużyna poza miastem (każde dzieli się na kupę dzielnic, tzn. na każdej jest to samo, ale są po to, by gracze nie tkwili na jednej) żyje w czymś jakby równoległym świecie.
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() w jkim miescie moge sie nauczyc i jak czaru animate bone field chodzi o tego co na odleglosc wali
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() sorry za double post ale chce zeby było wiadomo ze nowy problem a wiec potrzebuje ludzi kturzy pomoga mi przejsc lonar pass mam 13 lvl nekro prosze pisac w tym temacie
edit: jak nie masz odpowiedzi na temat to nie pisz i nie wiesz ile mam lat więc nie mów ze jestem dzieciakiem
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 01-08-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up Więc ile masz? =)
Znacie może jakiś zaufany sklep internetowy z którego moge dostać Guild Wars? Przegladając wszytksie sklepy zauważyłem brak towaru, dosatwa dopiero jutro (3 sierpnia). Czekam z niecierpliwością. ![]() ![]()
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 02-08-2005 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
chyba że masz runnera do Droknars Forge... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Z grą musze się wstrzymać.. Premiere przesuneli na 8 sierpnia. Na innych vortalach mowa jest nawet o 16 sierpnia. Ehh.. Cóż zrobić, zazdroszcze Wam.
Czemu dopiero teraz wybudziłem sie z koszmaru zwanym Tibią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bo tibia to shiat ! Płacisz i musisz wykorzystać (płacisz czasem xD ).
Sorka kald że opóściłem twoją guildie ale zostałem zmuszony przez kumpli z RL'a... bo by mnie dręczyli xD. Teraz sobie robie Wariorka do farmingu (kaska kaska -.- ) ... mam dobrego builda do zabicia 30 potworków naraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ta Tibia to shit, uświadomił mi dopiero to ten Update.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tia... czekaj...
tu se wejdź na forum (dużo info, tu właśnie znalazłem mega builda do farminga) http://www.guildwarsguru.com/ oraz http://guildwars.gameamp.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() <trzyma w ustach kawałek papieru>
..A ja..wciąż..szukam...GW...<ekhu>..od ponad miesiąca... ![]() <wali głową w blat biurka>
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up Może w czymś pomoge, szukasz jakiegoś sklepu wysyłkowego, opisz swój problem postaram sie pomóc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#298 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hm...jakbys chcial, moglbym skoczyc do empiku i popatrzec, czy sa jakies egzemplarze.Ostatnio jakies 15 bylo. Wyslalbys mi kase, ja bym kupil i odeslal gre w paczce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Coż to za niechęc to sklepów wysłkowych, przed cwhilą mojemu kumplowi przyszła paczka. Ładnie zapkowane, a w śrdoku Guild Wars. Wszytko działa. Może warto zaryzkować?
![]() @down Bo merlin SUX ! olej kuriera z merlin, powiedz , ze ty tego nie zamawiales i zamów z www.wirtus.pl po 8 sierpnia bedzesz mial ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-08-2005 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() GRRRR!!! Zamówiłem se w Merlinie (taki sklep netowy) GW i dzisiaj miałem mieć a tu K***A pisze że za 25 dni będzie! GRRR!!