![]() |
#282 |
Guest
|
![]() @up,2up
tak mam przerobione .spr i .pic @up życze powodzenia w ściagnięciu takiej skóry ![]() Ostatnio edytowany przez Schnap - 04-05-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Imię: Diofe'reser
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 9
Skille: 43/43
|
![]() Co do zdjecia z castle shield... tego tu wyzej ... to ja mam pytanko jak zrobic zeby miec taka grafike tego tla gdzie jest chat i gdzie jest pokazane moje eq,skille,battle, vip itp ... zeby miec taka fajna jak ta? Jak to zmeinic?
A wlasnie zauwazylem ze wyzej pisze ze to skorka... a mzoesz powedziec skad taka amsz albo podac jaksi link do stornki z takimi bajerami? Ostatnio edytowany przez Cukrowy - 05-05-2006 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Guest
|
![]() @up
wiem ze to nie miejsce, ale mimo wszystko bede uprzejmy i odpowiem Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: [ZKS Stal] Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Na tym zdjeciu widac jak EO ma 268 lvl i 100% do 10 mlvla a na kolejnym zdjeciu EO ma 266 lvl i ma jakies 70% do 10 mlvla... :> Pozdro... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Nie cytujemy zdjęc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]() Tera moja kolej.Pokaze wam dopiero Farty,Hacki? i co mozna za real CASH kupic.
Zaczne od moich Rare'kow (wedlug mnie to nie Rare ale jak tutaj widze to nawed Silver Amulet byl by Rare'm) ![]() To Fotka z domkiem Pewnego FART'A jak mozna 3x Blue gem zlootowac na SS widac tylko 1 ![]() ![]() To zdjecie z Hatki jakiegos hackera co se nakupowal Ozdobek i Swieci: ![]() Teraz wam przedstawiam Hatke z waszego wczorajszego Snu. ![]() Wszystko kupione za REAL CASH!! 100% No FAKE. Serv:Guardia Owner Gh:Alli Tayfex LV: 60 MAX. W jego domku tez lezy jakies tam Eq (e plate,pare HotA,G legs pare,Sca kilka,SoV kilka) Nie wpominam ze Kupic Amazon armora za 7 kk (MILIONOW GP) 700 Crystali Brak Slow.Ciekawe ile to na real all jest warte. N/C |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() @Zohop - E.O. można powiedzieć... wymiata... przynajmniej jak na razie
![]() ![]() @Clifford_Guardia - no nice.... a dokładnie n/c ;p szkoda tylko, że niektóre osoby zniżają się do hackowania... lepsza frajda jest jak samemu się zdobywa coś w życiu (rl czy tibijskim)... No cóż... tak to jest... Pozdro!
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
|
![]() Draconis po co wklejasz gowno? Brodno'honera moj rl friend Karrimara best friend wie ze to jest Fake na 100%, old widow byl co prawda zabili go razem wlasnie z Brodno'honera i Lysho Utini ale wypadlo z niego 143 GOlda... Jak nie jest to potwierdzone to nie wklejaj prosba
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kto powiedział że solo .. może screena zrobił kiedy ekipa się rozeszła .. nie wiem .. ale nie wydaje mi się żeby to był fake bo ile może samo gp lecieć z old widowa ![]() @UP : więc po co się udzielasz , wkeliłem tego screena bo mnie zainteresował coś ci nie pasuje to nie wbijaj do tego tematu , akurat twoje słowo mnie gó.wno obchodzi tak samo jak twój kolega .. btw. temat założony przezemnie także jak będę chciał wkeleje nawet screena wylootowanego Cluba i podpisze go "Rare item" i napewno ty mi tego nie zabronisz .. a i jeszcze jedno , może wylotował tego armora i nic nie powiedział twojemu koledze? taka opcja też jest możliwa .. Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 15-05-2006 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Ja w to osobiscie nie wierze musialbym zobaczc, draconis nie potrzebne klotnie i wyzywanie sie trzeba wyluzowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kthxbye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Poziom: 159
Skille: 99/74
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Cytuj:
21:43 Tanganika: ten gosiu co pokazuje jest z honery 21:43 Tanganika: a armor wypadl na saphirze 21:54 Tanganika: na dobitke ze tamten scren to fake to jest to ze waga konczy sie na .0 po kropce a od ostatniego uptade sa . 00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: MMZ : ]
Imię: Mithoo'Soul
Profesja: Elite Knight
Poziom: 5o+
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Mistrz Kylu
Profesja: Knight
Gildia: bez gildi:D
Świat: Celesta
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
|
![]() lolki to nie jest fake gram na saphirze i wiem chyba nie?-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Dużo jeszcze przed tobą młody padawanie kylu
![]() Armor ten ma totalnie inną nazwe, lecz jak na razie nie jestem jej w stanie wypowiedzieć (całej nie mogę sobie przypomnieć). Rzeczywiście ten ostatni screen to może być fake, nie tylko z powodu zer po . po oz ale też np. kto nosi 270k na hunta?... Może to zdjęcie z OTS'a? Wystarczy zmienić w plikach nazwe armorku ;p Mało znanego innym. Poza tym, gdyby owy armor został zlootowany tibianews.net czy tibia.com powiadomiły bo o takim "sukcesie"... nudzi się najwyraźniej co niektórym... pozdro!
![]() |
![]() |
#299 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: DG Squad
Stan: Na emeryturze
Imię: Master of Seraph
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
![]() |
![]() Cytuj:
A ja bym nie był taki pewien czy się nudzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() btw. @Storiel : Nawet na tibia.news o tym piszą , więc nie próbuj kozaczyć jaki ty mądry jesteś i wszystko wiesz .. Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 16-05-2006 o 08:11. |
|
![]() |
![]() |